Danimarka Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı
Danimarka Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Danimarka'da Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağına bir kez daha saldırı gerçekleştirildiğini, Danimarka Büyükelçisi'nin Bakanlığa çağırıldığını açıkladı.
14.04.2023 Gündem
Suriye Milli Ordusu Hamza Özel Kuvvetler Tümeni Komutanı Seyf Ebubekir Polat: Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna canımızı feda ederiz
Suriye Milli Ordusu Hamza Özel Kuvvetler Tümeni Komutanı Seyf Ebubekir Polat: Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna canımızı feda ederiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun önceki günkü, “Muhalif olan Suriyelilerle rejim arasında bir barışın olması gerektiğini, Türkiye olarak da böyle bir durumda buna destek olabileceğimizi söyledik” açıklamasından sonra Suriye’nin kuzeyinde gece saatlerinde tansiyon yükseldi. Bir grup Türk bayrağını yakarken, bazı gruplarında Türkiye aleyhine slogan attıkları görüldü. Eylemler dün de sürdü.
13.08.2022 Dünya
Hırvatistan'da Türk bayrağına çirkin saldırı
Hırvatistan'da Türk bayrağına çirkin saldırı Hırvatistan'ın Dakovo kentinde düzenlenen Uluslararası Folklor Festivali'ne Hırvat asıllı bir genç, Türkiye'den katılan folklor ekibinin kortej geçişi sırasında Türk bayrağına saldırarak kopardı.
10.07.2017 Dünya
Tahrike soruşturma açıldı!
Tahrike soruşturma açıldı! Diyarbakır’daki 2...
29.09.2021 Gündem