Tüpgaz

Tüpgaz

Son dakika tüpgaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tüpgaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tüpgaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tüpgaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tüpgaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 tüpgaz haberi bulunmuştur. Tüm tüpgaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar ve altın açıklaması!
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar ve altın açıklaması! Merkez Bankası'ndan son dakika açıklaması! Merkez Bankası toplam rezervleri 18 Şubat ile biten haftada 837 milyon dolar azaldı. Öte yandan Merkez Bankası PPK özet metninde “Enflasyonda yakın dönemde gözlenen yükselişte; ekonomik temellerden uzak fiyatlama oluşumları, küresel enerji, gıda ve tarımsal emtia fiyatlarındaki artışlar ile tedarik süreçlerindeki aksaklıklar gibi arz yönlü unsurlar ve talep gelişmeleri etkili olmaktadır” denildi.
24.02.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması: Yükselişte küresel artışlar etkili oldu
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması: Yükselişte küresel artışlar etkili oldu Merkez Bankası son dakika enflasyon açıklaması! Merkez Bankası PPK özet metninde “Enflasyonda yakın dönemde gözlenen yükselişte; ekonomik temellerden uzak fiyatlama oluşumları, küresel enerji, gıda ve tarımsal emtia fiyatlarındaki artışlar ile tedarik süreçlerindeki aksaklıklar gibi arz yönlü unsurlar ve talep gelişmeleri etkili olmaktadır” denildi.
24.02.2022 Ekonomi
Trafik kazalarıyla ilgili flaş açıklama! Başvurana ödeme yapılıyor! Kimse bilmiyor...
Trafik kazalarıyla ilgili flaş açıklama! Başvurana ödeme yapılıyor! Kimse bilmiyor... Türkiye'de her yıl trafik kazalarında binlerce insan hayatını kaybediyor, binlercesi de yaralanıp sakat kalıyor ancak mağdur olan vatandaşların çoğunun 'Güvence Hesabı'ndan haberi dahi yok. Trafik sigortası olmayan bir aracın yaptığı kazada zarar gören üçüncü kişilerin ölümü durumunda mirasçılarına, sakatlık veya iş göremezlik durumunda ise kendilerine tazminat ödeyen hesap 2021 yılında mağdurlara 320 milyon liranın üzerinde ödeme yaptı. Avukat Ezgi Esnik Günay'dan ise 'Güvence Hesabı' başvuruları için önemli bir uyarı geldi. Güvence Hesabı, trafik kazasında mağdur olanlar için sigorta şirketlerinden kesilen küçük paylarla oluşturulan bir hesap. Trafik kazalarında meydana gelen yaralanma, sakat kalma ve ölüm gibi hallerde mağdur vatandaşların zararını karşılamak için kurulan hesaptan 2021 yılında 3 bin 503 dosya için 320 milyon 404 bin 631 liralık ödeme yapıldı. 2021 yılında yapılan bu ödemelerin 49 milyon 647 bin 831 liralık kısmı maddi, 77 milyon 300 bin 168 liralık kısmı Ölüm ve Defin, 189 milyon 772 bin 578 liralık kısmını maluliyet oluştururken tedaviler için 3 milyon 764 bin 54 lira ödeme yapıldı. Hesabın kurulduğu günden bu zamana kadar 168 bin 738 dosya için yapılan ödeme miktarı ise 2 milyar 647 milyon 359 bin 114 lira. Hak sahiplerinin, zararı ve tazminat yükümlüsünü öğrendiği tarihten itibaren iki yıl ve her halükarda 10 yıl içinde bizzat ve vekili vasıtasıyla Güvence Hesabı'na başvurmaları gerekiyor.
20.01.2022 Ekonomi
Merkez Bankası Mart Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu yayımlandı
Merkez Bankası Mart Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu yayımlandı Enflasyondaki yükseliş enerji, hizmet ve temel mallardan kaynaklanırken, gıda grubunda enflasyon geriledi.
6.04.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon açıklaması! Merkez Bankası, fiyat gelişmeleri raporunda temmuz ayında enerji fiyatlarının uluslararası petrol fiyatlarındaki toparlanmaya bağlı olarak artışını sürdürürken, gıda yıllık enflasyonunun sınırlı bir düşüş kaydettiği belirtildi.
5.08.2020 Ekonomi
Eritre'de alıkonulan 3 Türk denizci serbest bırakıldı
Eritre'de alıkonulan 3 Türk denizci serbest bırakıldı Tekneyle dünya turu yaparken Eritre'de gözaltına alınan ve yaklaşık 3 aydır bu ülkede alıkonulan 3 Türk denizci Türkiye'nin girişimleriyle serbest kaldı.
20.06.2020 Gündem
OYAK, TOTAL Oil Türkiye ve M Oil’i devralmak üzere başvuru yaptı
OYAK, TOTAL Oil Türkiye ve M Oil’i devralmak üzere başvuru yaptı Mesleki emeklilik fonu OYAK, Güzel Enerji (TOTAL Oil Türkiye) ve M Oil’i Demirören Holding’den devralmak üzere Rekabet Kurulu’na başvuru yaptı.
25.02.2020 Ekonomi
İkiz kardeşlerden biri yere çakıldı, diğeri ise son anda kurtarıldı
İkiz kardeşlerden biri yere çakıldı, diğeri ise son anda kurtarıldı Samsun’da birinci katın penceresinden düşen 1,5 yaşındaki çocuk ağır yaralanırken, düşmek üzere olan ikiz kardeşi ise elektrik direğine tırmanan adam tarafından son anda kurtarıldı.
30.11.2019 Yaşam
Merkez Bankası'ndan enflasyonla ilgili flaş açıklama!
Merkez Bankası'ndan enflasyonla ilgili flaş açıklama! Merkez Bankası, aralık ayında enflasyonda meydana gelen düşüşte, uluslararası petrol fiyatlarındaki sert düşüş ile geçici vergi indirimlerinin etkisinin önemli olduğuna işaret etti.
4.01.2019 Ekonomi
Fenerbahçe'de futbol takımının şort sponsoru Aygaz oldu!
Fenerbahçe'de futbol takımının şort sponsoru Aygaz oldu! Fenerbahçe, futbol takımının şort sponsorluğu için Aygaz firması ile anlaştığını açıkladı.
23.11.2018 Fenerbahçe
Tam bir canavar çıktı! 5 cinayet daha...
Tam bir canavar çıktı! 5 cinayet daha... Telefonunda Müge Anlı’nın görüntülerinin bulunmasıyla gözaltına alınan ve bugüne kadar 8 cinayetin zanlısı olduğu ortaya çıkan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun kurbanları gittikçe artıyor. Çayıroğlu’nun 5 kişinin daha katil zanlısı olduğu tespit edildi
6.09.2018 Gündem
ÜFE, TÜFE’yi bozacak
ÜFE, TÜFE’yi bozacak Merkez Bankası’nın yarınki PPK toplantısından ekstra bir faiz artırım kararı çıkıp çıkmayacağı tartışılırken Enflasyon Raporu’nda ÜFE paragrafı dikkat çekti. TCMB, yüzde 20’yi geçerek tarihi zirvesine çıkan ÜFE’nin, önümüzdeki aylarda TÜFE’ye önemli baskı yapacağını ima etti
5.06.2018 Ekonomi
Maliye, LPG’de ÖTV  vurgununa son verdi
Maliye, LPG’de ÖTV vurgununa son verdi Maliye Bakanı Ağbal, evde ve sanayide kullanılan LPG’nin ÖTV’si düşük olduğu için bazı kişilerin tüpgaz olarak aldığı LPG’yi otogaz diye sattığını belirterek, “İki ürünün ÖTV’sini eşitledik. Tüpgaz fiyatı artırmasın diye KDV’yi % 8’e düşürdük. Bu sayede vergi kaybı olmayacak” dedi
29.07.2017 Ekonomi
Bakan Ağbal: LPG'deki vurguna son verildi
Bakan Ağbal: LPG'deki vurguna son verildi Maliye Bakanı Naci Ağbal, evlerde ve sanayide kullanılan LPG’nin ÖTV’si otogaza göre düşük olduğu için bazı kişilerin tüpgaz olarak aldığı LPG’yi otogaz olarak sattıklarını ve bunun da vergi kaybına neden olduğunu belirterek, "Yaptığımız düzenleme ile her iki ürünün ÖTV’sini birbirine eşitledik. Bu düzenleme, evlerde ve sanayide kullanılan tüpgazın fiyatını artırmasın diye de tüpgazdaki KDV’yi yüzde 18’den 8’e düşürdük. Bu sayede evlerde ve sanayide kullanılan gazın fiyatında vergiden kaynaklı bir artış olmayacak ama kimse de LPG üzerinden vergi kaybına neden olamayacak." dedi
29.07.2017 Ekonomi
'ÖTV farkı kalksın acil çözüm gerekli'
'ÖTV farkı kalksın acil çözüm gerekli' Otomotiv yakıtı olarak, ÖTV’si düşük olan dökme gazın kullanıldığını belirten EPGİS Başkanı Fesih Aktaş, bu yolla bazı firmaların hem piyasanın dengesini bozduğunu hem de vergi kaçırarak devleti milyonlarca lira zarara uğrattığını söyledi.
6.05.2017 Ekonomi
Otogazdaki ‘ÖTV’ oyunu son bulsun
Otogazdaki ‘ÖTV’ oyunu son bulsun ÖTV’si yüksek “otogaz” yerine çok daha düşük vergili “tüplü LPG” alarak, bunu araçlara satan firmalar büyük haksız kazanç elde ediyor. % 38’lik vergi avantajı bir yandan piyasanın dengesini bozuyor, diğer taraftan milyarlık vergi kaybına yol açıyor.
5.05.2017 Ekonomi
Kaçak ‘tek fiyat’la biter
Kaçak ‘tek fiyat’la biter Araçlarda kullanılan LPG ile tüplü-dökme gaz arasındaki ÖTV farkından dolayı bazı firmalar, düşük vergili gaz alarak bunu LPG’li araçlara aşırı indirimlerle satıyor. Kaçakçılığın son bulması için ‘tek fiyat’ sistemi öneriliyor.
4.05.2017 Ekonomi
Moil’in % 100’ü Demirören’in oldu
Moil’in % 100’ü Demirören’in oldu Yüzde 100 yerli sermayeli bir aile şirketi olan Demirören Holding, yüzde 70’ine sahip olduğu Milan Petrol’ün (MOil) tamamını aldı. Milangaz, Likidgaz ve Total Türkiye’nin de tamamının sahibi olan Demirören, ülkedeki yatırımlarına hız kesmeden devam edecek
14.02.2017 Ekonomi
Sigortasız araçlar yüzünden 312 milyon lira ödendi
Sigortasız araçlar yüzünden 312 milyon lira ödendi Trafik sigortası olmayan bir aracın yaptığı kazada zarar gören 3'üncü kişilerin ölümleri durumunda mirasçılarına, sakatlık veya iş göremezlik durumunda ise kendilerine tazminat ödeyen Güvence Hesabı'ndan yararlananların sayısı 2016 yılında 31 bini, tazminat ödemesi tutarı da 312 milyon lirayı geçti.
23.01.2017 Ekonomi
Ankara'da patlama! Son dakika... Korkutan patlamada 3 kişi yaralandı
Ankara'da patlama! Son dakika... Korkutan patlamada 3 kişi yaralandı Ankara'nın Küçükesat semtinde bir binada patlama sesi duyuldu. Yetkililerin yaptığı ilk açıklamaya göre patlamaya neden olanın doğalgaz olduğu söylendi.
29.09.2021 Gündem
Münir Özkul'un oturduğu binada yangın çıktı
Münir Özkul'un oturduğu binada yangın çıktı TÜRK sinemasının usta sanatçısı Münir Özkul’un da oturduğu binada, tüpgaz sızıntısından kaynaklanan yangın çıktı. Yangın nedeniyle sanatçı Asime Atunerer’in elleri ve saçları yandı.
26.10.2016 Magazin
IŞİD'den, Bağdat'ta tüpgaz tesisine intihar saldırısı
IŞİD'den, Bağdat'ta tüpgaz tesisine intihar saldırısı Irak'ın başkenti Bağdat yakınlarındaki bir tüpgaz dolum tesisinde düzenlenen intihar saldırısında en az 14 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı...
15.05.2016 Dünya
Tüpgaz ve LPG'ye zam
Tüpgaz ve LPG'ye zam Tüpgaz ve LPG fiyatlarına geceyarısından itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Yakalandı polis sitem etti!
Yakalandı polis sitem etti! ADANA’da ’uyuşturucu ticareti’ suçundan kesinleşmiş 15 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranırken sürekli saçlarını farklı renklere boyatıp, 3 ayda bir ev değiştirerek kaçmayı başaran 32 yaşındaki Leyla Yıldırım, tüpgaz satıcısı gibi evine gelen polise yakalandı. Cezaevine götürülen Leyla Yıldırım polislere, "Beni kandırdınız" diye sitem etti.
1.10.2015 Yaşam
Total Türkiye'nin yeni sahibi
Total Türkiye'nin yeni sahibi Demirören Grubu, Türk ekonomisine duyduğu güvenin bir sonucu olarak Fransız enerji devi Total Türkiye'yi 325 milyon Euro'ya satın aldı.
1.09.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tüpgaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tüpgaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.