Tuğçe Kazaz

Tuğçe Kazaz

Son dakika tuğçe kazaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuğçe kazaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuğçe kazaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğçe Kazaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğçe kazaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 297 tuğçe kazaz haberi bulunmuştur. Tüm tuğçe kazaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuğba Ekinci ile Tuğçe Kazaz'dan hakaret davası
Tuğba Ekinci ile Tuğçe Kazaz'dan hakaret davası Tuğçe Kazaz ile Tuğba Ekinci sosyal medya üzerinden kendilerine ağır hakaret içerikli yorum yazan iki kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
21.10.2023 Magazin
Tuğçe Kazaz ne dedi, Ezgi Mola Tuğçe Kazaz olayı nedir?
Tuğçe Kazaz ne dedi, Ezgi Mola Tuğçe Kazaz olayı nedir? Eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabından yaptığı “şeriat” paylaşımıyla gündeme geldi. Kazaz, kendisine "Yallah Arabistan'a" diyen Ezgi Mola'ya, “Medya maymunluğuna devam et” diye çıkıştı. Söz konusu gelişmelerin ardından arama motorları üzerinden “Tuğçe Kazaz ne dedi, Ezgi Mola Tuğçe Kazaz olayı nedir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
1.06.2022 Magazin
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü...
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü... Son olarak 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Aylin Kontente, son paylaşımıyla nostalji yaptı. Güzel oyuncu, 'Kampüsistan' adlı dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.
13.04.2022 Magazin
Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler…
Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler… Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. "Kurtlar Vadisi", "Elveda Rumeli, "Muhteşem Yüzyıl Kösem", "Acı Kiraz", "Mutlu Ol Yeter", "Limonata" gibi yapımlarda oynayan Kuzey Makedonya'nın ünlü sinema ve tiyatro oyuncularından Luran Ahmeti, 46 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında ve nereli? Oyuncu Luran Ahmeti hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem
Tuğçe Kazaz'dan beyin yakan dolar önerisi!
Tuğçe Kazaz'dan beyin yakan dolar önerisi! Tuğçe Kazaz, ABD ile yaşanan vize krizi sonrası dövizde yaşanan dalgalanmaya çözüm olarak, doların Türkiye'de yasaklanmasını önerdi.
11.10.2017 Magazin
Tuğçe Kazaz'ı gören şoke oldu!
Tuğçe Kazaz'ı gören şoke oldu! Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen Tuğça Kazaz, makyajsız fotoğrafıyla adeta soğuk duş etkisi yarattı. Kazaz'ı gören şaşkınlığını gizleyemedi.
3.10.2017 Magazin
Tuğçe Kazaz'ın eski eşi evlendi!
Tuğçe Kazaz'ın eski eşi evlendi! Tuğçe Kazaz'ın eski eşi yeniden dünya evine girdi.
30.07.2017 Magazin
Tuğçe Kazaz Bodrum'da ortaya çıktı!
Tuğçe Kazaz Bodrum'da ortaya çıktı! Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen manken Tuğçe Kazaz, uzun süre sonra Bodrum'da ortaya çıktı.
18.06.2017 Magazin
2017 tuğçe
2017 tuğçe Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen manken Tuğçe Kazaz, uzun bir süre sonra Bodrum’da ortaya çıktı.
17.06.2017 Magazin
'Müslüman kimdir?' sorusunu yanıtladı!
'Müslüman kimdir?' sorusunu yanıtladı! Son dönemde 'Bağımsız ve Milli Medya projesi ile adından söz ettiren' Tuğçe Kazaz, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında yapılan eleştirilere de yanıt veriyor.
10.10.2016 Magazin
'Bu caps tam da beni tarif etmiş'
'Bu caps tam da beni tarif etmiş' Sosyal medyadan 'Bağımsız ve Milli Medya Projesi'ni duyuran Tuğçe Kazaz, son olarak kendisiyle dalga geçmek için yapılan bir capsi yayımladı.
29.09.2016 Magazin
Tuğçe Kazaz televizyon kuruyor
Tuğçe Kazaz televizyon kuruyor Beyaz TV’de Tahir Sarıkaya’nın hazırlayıp sunduğu Uyan Türkiyem programına katılan oyuncu - manken Tuğçe Kazaz ilginç medya patronluğu projesini anlatırken, sunucu Tahir Sarıkaya şaşkınlığını gizleyemedi...
26.09.2016 Magazin
Kazaz'dan "147 PKK'lı" hesabı
Kazaz'dan "147 PKK'lı" hesabı Eski manken Tuğçe Kazaz, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin son günlerde gerçekleştirdiği operasyonlarda 147 PKK’lının öldürüldüğüne ilişkin açıklamasını ilginç bir hesapla açıkladı
3.09.2016 Magazin
Tuğçe’den kurban mesajı
Tuğçe’den kurban mesajı Twitter hesabından yaptığı siyasi paylaşımlarla dikkat çeken Tuğçe Kazaz, Kurban bayramına sayılı günler kala şu mesajı yayınlandı: “Kurban ibadet değil diyen cahiller olmuş...
29.08.2016 Magazin
'Kurban kesmeyelim de birbirimizi mi keselim?'
'Kurban kesmeyelim de birbirimizi mi keselim?' Her söylediği olay olan eski manken Tuğçe Kazaz, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
29.08.2016 Magazin
Tuğçe Kazaz: Sıla'ya küfredenler...
Tuğçe Kazaz: Sıla'ya küfredenler... Her yaptığı olay olan Tuğçe Kazaz, konserleri iptal edilen ve sosyal medyada hedef gösterilen ünlü şarkıcı Sıla ile ilgili bir tweet yazdı.
16.08.2016 Magazin
Tuğçe Kazaz: Dinimi değiştirerek hata yaptım
Tuğçe Kazaz: Dinimi değiştirerek hata yaptım Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu...
13.08.2016 Yaşam
Kenan İmirzalıoğlu kimdir?
Kenan İmirzalıoğlu kimdir? Karizmatik görüntüsü ilgi çeken Kenan İmirzalıoğlu kimdir? Kenan İmirzalıoğlu'nun merak edilenlerini sizin için derledik. İşte o çok merak edilen Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili bilgiler...
8.04.2016 Magazin
Tuğçe Kazaz'dan Kılıçdaroğlu'na tepki
Tuğçe Kazaz'dan Kılıçdaroğlu'na tepki Kılıçdaroğlu'na sert sözler
7.04.2016 Magazin
Furkan Palalı kimdir?
Furkan Palalı kimdir? Furkan Palalı ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk olacak. Kanal D ekranlarının yıllardır Cuma akşamları vazgeçilmez programı haline gelen Beyaz Show'da Furkan Palalı'nın sergileyeceği performans merak ediliyor. Peki Furkan Palalı kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...
31.03.2016 Magazin
Diyanet'e sorduğu soru olay oldu!
Diyanet'e sorduğu soru olay oldu! Twitter hesabından “fetva” isteyen Kazaz, “Diyanet İşleri fetva kuruluna sorumdur...
7.03.2016 Magazin
'Abdest almaya gerek yok'
'Abdest almaya gerek yok' Eski Manken Tuğçe Kazaz, katıldığı bir canlı yayında, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmak istediğini söyleyince, sunucu şaşkınlık yaşadı. Kazaz, sunucunun çıkışına azarlayarak karşılık verdi. Kazaz, "Saygı duruşunda bulunmak için abdest almaya gerek yok" dedi.
18.01.2016 Sinema-Dizi
Tuğçe Kazaz canlı yayında spikeri azarladı
Tuğçe Kazaz canlı yayında spikeri azarladı Eski Manken Tuğçe Kazaz, katıldığı bir canlı yayında, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmak istediğini söyleyince, sunucu şaşkınlık yaşadı...
18.01.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuğçe Kazaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğçe kazaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.