Tuğba Özerk

Tuğba Özerk

Son dakika tuğba özerk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuğba özerk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuğba özerk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğba Özerk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğba özerk gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 tuğba özerk haberi bulunmuştur. Tüm tuğba özerk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ferman Toprak evinin kapılarını açtı! Beykoz'da 5 katlı villa...
Ferman Toprak evinin kapılarını açtı! Beykoz'da 5 katlı villa... Kanal D ekranlarının sevilen programı Evrim Aklın ile Ev Gezmesi bu hafta türkücü Ferman Torak'ın evine konuk oldu. Beykoz'da 5 katlı muhteşem villada yok yok, spor salonu, saunası ve havuzu izleyenleri mest etti.
19.09.2023 Magazin
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
Tuğba Özerk fit haliyle genç kızlara taş çıkardı! Plajda ölçü aldırdı
Tuğba Özerk fit haliyle genç kızlara taş çıkardı! Plajda ölçü aldırdı Tuğba Özerk, iş temposundan fırsat bularak çıktığı KKTC tatilinde plajda Gülistan Akkaya’nın hazırladığı kıyafetler için vücut ölçülerini aldırdı. Özerk, yazın son günlerinin de keyfini çıkarmayı ihmal etmedi.
12.09.2023 Magazin
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Ünlü şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir davette 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
9.01.2023 Magazin
Tuğba Özerk: Bizim meslekteki hanımefendilerin evli kalmaları zor
Tuğba Özerk: Bizim meslekteki hanımefendilerin evli kalmaları zor Tuğba Özerk, geçen yıl dünyaevine girdiği iş insanı Gökmen Tanaçar ile anlaşmalı şekilde tek celsede boşanmıştı. Beş dakika süren duruşma sonunda Özerk, "4 yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey tabii ki, hiç kimse istemezdi böyle bir şey, yapacak bir şey yok" demişti. Özerk, evlilik açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
13.11.2022 Magazin
Tuğba Özerk'in boşanma dansı sosyal medyaya damga vurdu!
Tuğba Özerk'in boşanma dansı sosyal medyaya damga vurdu! Tuğba Özerk geçen yıl evlendiği iş insanı Gökmen Tanaçar ile dün anlaşmalı şekilde tek celsede boşandı. Beş dakika süren duruşma sonunda Özerk, "4 yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey tabii ki, hiç kimse istemezdi böyle bir şey, yapacak bir şey yok." demişti. Özerk, boşanmanın ardından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.
6.10.2022 Magazin
Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar boşandı!
Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar boşandı! 2,5 yıllık birlikteliğin ardından Haziran 2021'de nikah masasına oturan Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar yollarını ayırdı.
5.10.2022 Magazin
Tuğba Özerk 'Anlaşamadık' diyerek boşanacağını duyurdu!
Tuğba Özerk 'Anlaşamadık' diyerek boşanacağını duyurdu! Tuğba Özerk ve iş insanı Gökmen Tanaçar 2021 yılında dünyaevine girmişti. Çiftin evlilikleri uzun sürmedi. Özerk boşanacaklarını duyurarak "Anlaşamadık" dedi. Daha önce "Çocuk arzumuz var" diyen şarkıcı boşanmanın dünyanın sonu olmadığını söyledi.
23.09.2022 Magazin
Tuğba Özerk'in kabusu! 'Tehditle haraç istiyor'
Tuğba Özerk'in kabusu! 'Tehditle haraç istiyor' Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki ve Ceylan Ertem’in ardından şarkıcı Tuğba Özerk de saplantılı hayran mağduru olduğunu iddia ederek adliyenin yolunu tuttu. 7 yıldır kendisini taciz eden Erol Akbalık'ın tehditle haraç istediğini söyledi.
3.03.2022 Magazin
Tuğba Özerk'ten 'Tosuncuk' iddiaları ile ilgili açıklama!
Tuğba Özerk'ten 'Tosuncuk' iddiaları ile ilgili açıklama! Tuğba Özerk, 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın parasını şirketi üzerinden akladığı iddiasına ilişkin avukatı aracılığıyla bir açıklamada bulundu.
8.02.2022 Magazin
Tuğba Özerk ile ilgili flaş 'Tosuncuk' iddiası! Savcılık soruşturma başlattı
Tuğba Özerk ile ilgili flaş 'Tosuncuk' iddiası! Savcılık soruşturma başlattı Emniyete, ”Tosuncuk lakaplı dolandırıcı Mehmet Aydın’ın paraları, Tuğba Özerk’in sahibi olduğu şirket üzerinden aklanıyor” diye ihbar geldi. MASAK’ın yaptığı incelemede Tuğba Özerk’in şirket hesabında şüpheli hareketler tespit edildi
8.02.2022 Yaşam
Hipofiz bezi makroadenomu nedir? Tuğba Özerk’in hastalığı hipofiz bezi tümörü belirtileri nelerdir, hipofiz bezinde mikroadenom ne demek?
Hipofiz bezi makroadenomu nedir? Tuğba Özerk’in hastalığı hipofiz bezi tümörü belirtileri nelerdir, hipofiz bezinde mikroadenom ne demek? Tuğba Özerk, yılbaşı gecesinde konuşmakta zorluk çekmesi, üstüne dengesini kaybederek düşmesi sonrası hakkında sahneye sarhoş çıktığı iddiaları gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı açıklama yaparak söz konusu durumun nedenin, hipofiz bezi makroadenomu hastalığından kaynaklandığını dile getirdi. Söz konusu açıklamaların ardından hipofiz bezi makroadenomu nedir, Tuğba Özerk’in hastalığı hipofiz bezi tümörü belirtileri nelerdir, hipofiz bezinde mikroadenom ne demek?
3.01.2022 Sağlık
'Tuğba Özerk sarhoşken sahneye çıktı' iddiası! Ayakta duramadı yere düştü...
'Tuğba Özerk sarhoşken sahneye çıktı' iddiası! Ayakta duramadı yere düştü... Yılbaşı gecesinde Antalya'da konser veren Tuğba Özerk'in sahnedeki hareketleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Alkollü olduğu söylenilen ve ayakta durmakta güçlük çeken Özerk, vokalistiyle şarkı söylerken dengesini kaybedip yere düştü.
3.01.2022 Magazin
'Tuğba Özerk sarhoşken sahneye çıktı' iddiası! Ayakta duramadı yere düştü...
'Tuğba Özerk sarhoşken sahneye çıktı' iddiası! Ayakta duramadı yere düştü... Yılbaşı gecesinde Antalya'da konser veren Tuğba Özerk'in sahnedeki hareketleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Alkollü olduğu söylenilen ve ayakta durmakta güçlük çeken Özerk, vokalistiyle şarkı söylerken dengesini kaybedip yere düştü. Dinleyiciler, sanatçının görüntülerini sosyal medyada paylaşıp, "Gecemizi mahvetti, sahneye sarhoş çıktı!" dedi
3.01.2022 Magazin
Tuğba Özerk: Kuralları evde ben koyarım
Tuğba Özerk: Kuralları evde ben koyarım 1.5 yıldır birlikte olduğu iş insanı Gökmen Tanaçar ile evlenen Tuğba Özerk rötarlı balayında konuştu. Özerk evlilikle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
24.07.2021 Magazin
Tuğba Özerk: Bir gece cesaretimi toplayıp mesaj attım
Tuğba Özerk: Bir gece cesaretimi toplayıp mesaj attım Bir yıl sevgilisini magazin basınından uzak tutmayı başaran şarkıcı Tuğba Özerk, önceki gün Alaçatı'daki bir otelde görüntülendi. Bu ay evlenecek çift, "İnşallah bir kız çocuğumuz olur" açıklamasında bulundu.
5.06.2021 Magazin
Tuğba Özerk'e canlı yayında kına gecesi
Tuğba Özerk'e canlı yayında kına gecesi Şarkıcı Tuğba Özerk, 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına katıldı.
9.04.2021 Televizyon
'O fotoğrafları çektirirken üşüttüm'
'O fotoğrafları çektirirken üşüttüm' Şarkıcı Tuğba Özerk,İstanbul'u etkisi altına alan soğuk ve kar yağışlı havaya aldırış etmeden sadece üzerindeki kazakla poz vermişti. Özerk, bu pozdan sonra hasta oldu.
18.02.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuğba Özerk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğba özerk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.