Tuğba Özerk: Bizim meslekteki hanımefendilerin evli kalmaları zor
Tuğba Özerk: Bizim meslekteki hanımefendilerin evli kalmaları zor Tuğba Özerk, geçen yıl dünyaevine girdiği iş insanı Gökmen Tanaçar ile anlaşmalı şekilde tek celsede boşanmıştı. Beş dakika süren duruşma sonunda Özerk, "4 yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey tabii ki, hiç kimse istemezdi böyle bir şey, yapacak bir şey yok" demişti. Özerk, evlilik açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
13.11.2022 Magazin
Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar boşandı!
Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar boşandı! 2,5 yıllık birlikteliğin ardından Haziran 2021'de nikah masasına oturan Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar yollarını ayırdı.
5.10.2022 Magazin
Tuğba Özerk 'Anlaşamadık' diyerek boşanacağını duyurdu!
Tuğba Özerk 'Anlaşamadık' diyerek boşanacağını duyurdu! Tuğba Özerk ve iş insanı Gökmen Tanaçar 2021 yılında dünyaevine girmişti. Çiftin evlilikleri uzun sürmedi. Özerk boşanacaklarını duyurarak "Anlaşamadık" dedi. Daha önce "Çocuk arzumuz var" diyen şarkıcı boşanmanın dünyanın sonu olmadığını söyledi.
23.09.2022 Magazin
Tuğba Özerk: Kuralları evde ben koyarım
Tuğba Özerk: Kuralları evde ben koyarım 1.5 yıldır birlikte olduğu iş insanı Gökmen Tanaçar ile evlenen Tuğba Özerk rötarlı balayında konuştu. Özerk evlilikle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
24.07.2021 Magazin