Tuğba Özay İnstagram

Tuğba Özay İnstagram

Son dakika Tuğba Özay instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuğba Özay instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuğba Özay instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğba Özay İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğba özay instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 tuğba özay instagram haberi bulunmuştur. Tüm tuğba özay instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuğba Özay yine yaptı yapacağını! Olay poz...
Tuğba Özay yine yaptı yapacağını! Olay poz... Cesur paylaşımları ile gündemden düşmek bilmeyen Tugba Özay, bu kez bir gölün içinde ağaç dalına sarılmış şekilde poz verdi. Siyah- beyaz fotoğrafını paylaşan Özay, sarıldığı dalı eve getirip süs yaptı.
17.09.2018 Magazin
Tuğba Özay isyan etti! 'Kafanızı kırmak istiyorum'
Tuğba Özay isyan etti! 'Kafanızı kırmak istiyorum' ŞARKICI Tuğba Özay, Antalya'nın İbradı ilçesine bağlı Üzümdere Mahallesi'ndeki Manavgat Irmağı'nın kolu olan çayın çevresini gezdi. Çay kenarında çektiği videouyu sosyal medyadan paylaşan Özay, "Doğayı koruyun. Hele piknikçiler; yemin ederim, kafanızı kırmak istiyorum. Pisliğinizi bırakmayın, bu güzelim doğaya" dedi.
3.09.2018 Magazin
'Şirret 'Filiz'i oynuyorum'
'Şirret 'Filiz'i oynuyorum' Model ve şarkıcı Tuğba Özay, 'Eyvah Karım' adlı tiyatro oyununda Hakter Balaban, Sibel Gökçe, Hakan Fidan ile başrolü paylaşacak.
24.10.2017 Kültür Sanat
Tuğba Özay: Şirret bir kadını canlandırıyorum!
Tuğba Özay: Şirret bir kadını canlandırıyorum! 'Kocamın Nişanlısı' adlı tiyatro oyunu için İzmir Bergama'ya gelen Tuğba Özay, önümüzdeki dönem projelerini ve Fransa’nın başkenti Paris’te vereceği konser hakkında konuştu.
10.10.2017 Kültür Sanat
Tuğba Özay ölüyor mu? Açıkladı...
Tuğba Özay ölüyor mu? Açıkladı... Model ve şarkıcı Tuğba Özay, sosyal medya hesabından rüyasını en ince ayrıntısına kadar paylaştı.
8.09.2017 Magazin
Tuğba Özay'ın bikinili paylaşımı olay oldu!
Tuğba Özay'ın bikinili paylaşımı olay oldu! Güzel manken Tuğba Özay, kaslarını gösterdi ve spor yapmaya devam ettiğini söyledi. İşte Tuğba Özay'ın o paylaşımı...
10.08.2017 Magazin
Tuğba Özay'dan 'anlamlı' paylaşım!
Tuğba Özay'dan 'anlamlı' paylaşım! Tuğba Özay, 'Derinliklerde özgürlük. Masmavi sularda' notuyla paylaştığı fotoğrafıyla Erzurum Kongresi'nin yıl dönümünü andı.
23.07.2017 Magazin
Küvetteki pozunu paylaştı!
Küvetteki pozunu paylaştı! Survivor 2016'da yarıştıktan sonra yeniden gündeme gelen Tuğba Özay, Instagram pozlarıyla hayranlarını şaşırtıyor...
8.11.2016 Magazin
Tuğba Özay'dan çarpıcı bir paylaşım daha!
Tuğba Özay'dan çarpıcı bir paylaşım daha! Ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay, instagram'da ilginç bir paylaşımda bulundu.
19.10.2016 Magazin
Babasını kaybeden Tuğba Özay'ın tarifsiz acısı!
Babasını kaybeden Tuğba Özay'ın tarifsiz acısı! Şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay’ın şair babası İlhan Özay, geçtiğimiz hafta vefat etti. Ünlü isim, 1 Ocak'ta Şakirin Camisi’nde gerçekleşen cenazede babasının tabutu başında gözyaşı dökerken çekilen fotoğrafını paylaştı. Özay, babasının 'Vasiyetname' adlı şiiriyle İlhan Özay'ı andı.
7.01.2023 Magazin
Tuğba Özay güzellik sırrını verdi
Tuğba Özay güzellik sırrını verdi Takipçilerine doğal yaşamın ne kadar önemli ve gerekli olduğunu hatırlatan Özay, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda meydan okumada bulundu.
29.06.2020 Magazin
Gündemi sallayan o damat adayı hayatını kaybetti!
Gündemi sallayan o damat adayı hayatını kaybetti! Evlilik programlarının damat adayı George Khotivari'nin vefat ettiği öğrenildi.
18.12.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen namaz fotoğrafı paylaştı: Bu bir uyarı...
Yeliz Yeşilmen namaz fotoğrafı paylaştı: Bu bir uyarı... Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından namaz kılırken çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Yeliz Yeşilmen, 'Bu bir uyarı' dedi. İşte Yeliz Yeşilmen'in şaşırtan paylaşımı...
28.07.2017 Magazin
Ünlü vatandaşlar sandıkta
Ünlü vatandaşlar sandıkta Ünlü isimler de vatandaşlık görevini unutmadı, Anayasa değişikliği referandumu için sandık başına gitti
16.04.2017 Magazin
Tuğba Özay'dan olay paylaşım! İnstagram hesabında köpeğini paylaşınca...
Tuğba Özay'dan olay paylaşım! İnstagram hesabında köpeğini paylaşınca... Model Tuğba Özay, köpeğinin hayatında ne kadar özel bir yere sahip olduğunu gösterdi. İşte Tuğba Özay'ın Instagram hesabından yaptığı dikkat çeken paylaşımı...
25.01.2017 Magazin
Gönüllü seksi pozlar!
Gönüllü seksi pozlar! Bir dönem yaz aylarında mayo ile görüntü vermemek için köşe bucak kaçan ünlüler, sosyal medya ile değişti...
8.07.2016 Magazin
Acun Ilıcalı’dan ilginç Nagihan videosu!
Acun Ilıcalı’dan ilginç Nagihan videosu! Survivor 2016 hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen Survivor dokunulmazlık oyununda Acun Ilıcalı'nın sık sıkı Nagihan'ı uyarması damga vurdu. Survivor dokunulmazlık oyununda yaşanan o anları sizin için derledik. İşte detaylar...
17.05.2016 Magazin
Acun, Nagihan'ın kavga videosunu paylaştı
Acun, Nagihan'ın kavga videosunu paylaştı Acun Ilıcalı, Survivor 2016'ın eleme gecesi öncesi, başarılı yarışmacısı Nagihan Karadere'nin Tuğba Özay’la kavga videosunu Instagram hesabından paylaştı...
10.05.2016 Magazin
Survivor'dan elenen Tuğba Özay, ilk iş çikolata yedi
Survivor'dan elenen Tuğba Özay, ilk iş çikolata yedi Survivor yarışmasından elenen Tuğba Özay, evine dönünce ilk işi çikolata yemek oldu. Instagram'dan çikolata yediği fotoğrafı paylaşan Özay'ın fotoğrafına beğeni yağdı.
27.04.2016 Magazin
Survivor'da kim elendi! SMS sonuçları ertelendi!
Survivor'da kim elendi! SMS sonuçları ertelendi! Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtını salı günü yerine çarşamba günü yanıt bulacak...
2.03.2016 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tuğba Özay İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğba özay instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.