Tskb Gayrimenkul Değerleme

Tskb Gayrimenkul Değerleme

Son dakika TSKB Gayrimenkul Değerleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TSKB Gayrimenkul Değerleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TSKB Gayrimenkul Değerleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tskb Gayrimenkul Değerleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tskb gayrimenkul değerleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 tskb gayrimenkul değerleme haberi bulunmuştur. Tüm tskb gayrimenkul değerleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrasya Tüneli'ne yakın evi olan yaşadı!
Avrasya Tüneli'ne yakın evi olan yaşadı! Avrasya Tüneli'nin her iki yakadaki giriş ve çıkışına yakın bölgelerde konut satış ve kiralama fiyatları arttı.
20.12.2016 Ekonomi
Yüzde 167 kazandırdı
Yüzde 167 kazandırdı Kartal yatırımcılarına yüzde 167'lik prim sağladı.
27.08.2015 Arşiv
Öncelik Avrupa Yakasına
Öncelik Avrupa Yakasına Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılar konut alırken önceliği Avrupa Yakasına veriyor.
3.08.2015 Arşiv
Emlak 'seçim'ini yaptı
Emlak 'seçim'ini yaptı Konut satışları her seçim döneminde gerilerken, 7 Haziran seçimleri öncesinde ise hız kesmedi. Satışlar yıl boyunca her ay rekor kırarken, yeni yatırımlar da devam etti.
8.06.2015 Arşiv
Yüzde 100'e yakın artış
Yüzde 100'e yakın artış TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Değerleme Uzmanı Seda Güler, Sancaktepe'de konut fiyatlarının yüzde 100'e yakın arttığını belirtti.
1.06.2015 Arşiv
Avrupa’da Kayabaşı Anadolu’da Sancaktepe!
Avrupa’da Kayabaşı Anadolu’da Sancaktepe! İşte İstanbul2un yeni cazibe merkezleri...
26.05.2013 Ekonomi
3 yılda 2'ye katladı
3 yılda 2'ye katladı Yazlık bölgelerde konut fiyatları 3 yılda yüzde 100 arttı. En büyük fiyat artışı Kaş, Alanya, Kemer, Kuşadası ve Bodrum’da oldu. İkinci el piyasada Alanya’da metrekare fiyatı 3 bin, Kemer’de 3 bin 500, Kuşadası’nda 4 bin 500, Kaş’ta 6 bin, Bodrum’da ise 8 bin liradan başlıyor. Markalı konut projelerinde ise metrekare fiyatı 65 bin TL’ye kadar çıkıyor.
30.06.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tskb Gayrimenkul Değerleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tskb gayrimenkul değerleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.