Trump Yönetimi

Trump Yönetimi

Son dakika Trump yönetimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trump yönetimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trump yönetimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trump Yönetimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trump yönetimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.419 trump yönetimi haberi bulunmuştur. Tüm trump yönetimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Aylar sonra ilk kez oldu! Eskiye dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Aylar sonra ilk kez oldu! Eskiye dönüyor Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. İkinci el araba piyasasında ise hareketlenme başladı. Durgunluk sebebiyle fiyatların bir miktar düştüğünü söyleyen satıcılar önümüzdeki günlerde piyasının daha da hareketlenmesi bekliyor. Vatandaş ise istediği fiyattan araba bulamamasından şikayetçi. Vatandaşlar 90 bin lira bandında araba kalmamasından yakındı. Öte yandan Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
10.04.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında...
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
7.04.2022 Ekonomi
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler...
ABD bu açıklamayı konuşuyor! Mehmet Öz'den sert sözler... ABD'de siyasete girmeye hazırlanan ünlü Türk doktor Mehmet Öz'den ABD Başkanı Joe Biden'ın baş tıbbi danışmanı Fauci ile ilgili flaş bir açıklama geldi.
13.12.2021 Dünya
ABD, İranlı iki firmaya yönelik yaptırımları kaldırdı
ABD, İranlı iki firmaya yönelik yaptırımları kaldırdı ABD'de Başkan Joe Biden yönetimi, İran merkezli iki füze üreticisi firmaya önceki Başkan Donald Trump tarafından getirilen yaptırımları kaldırdı.
8.10.2021 Dünya
ABD’de Afganistan krizi! Pentagon’dan şok Taliban iddiası: Suçlu Trump yönetimi
ABD’de Afganistan krizi! Pentagon’dan şok Taliban iddiası: Suçlu Trump yönetimi Taliban’ın Afganistan yönetimi ele geçirmesinin ardından tüm dünya ülkeden yaşanan gelişmelere kilitlendi. Ülkede, yönetim değişikliği sonrası iç karışıklık ve şiddet olayları devam ederken ABD'de Taliban'la ilgili tartışmalar giderek alevlendi. Pentagon, Trump yönetimiyle ilgili flaş bir iddiada bulundu.
30.09.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş S-400 çıkışı: Buna kimse karışamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş S-400 çıkışı: Buna kimse karışamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan CBS televizyonuna verdiği röportajda "Türkiye daha fazla S-400 sistemi satın alacak mı?" sorusuna “evet” yanıtını verdi. Erdoğan, "Gelecekte ne tür savunma sistemleri aldığımıza, hangi ülkeden, hangi seviyeden aldığımıza kimse müdahale edemeyecek. Buna kimse karışamaz. Bu kararları sadece biz veririz." ifadelerini kullandı. F-35'lere ilişkin de konuşan Erdoğan, Türkiye'nin parasını ödediği uçakların teslim edilmediğini hatırlattı, ABD yönetimini eleştirdi.
25.09.2021 Gündem
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı?
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı? Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Peki, 11 Eylül saldırısı nedir, nasıl, ne zaman ve hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısı…
11.09.2021 Gündem
Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı?
Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı? Dünyayı kaosa sürükleyen koronavirüsle ilgili yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Virüs nereden çıktığı salgının başından beri tartışılan konuların başında geliyor. Bu sorunun yanıtı bir yılı aşkın bir süredir bilim insanları tarafından araştırılıyor. Virüsün kaynağına ilişkin birçok iddia var ancak İngiliz basınında yer alan yeni bir araştırmaysa Covid-19'un laboratuvarda üretildiği teorilerini doğrular nitelikte. Peki, Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı? Koronavirüs laboratuvarda mı üretildi? İşte koronavirüs ile ilgili teoriler...
30.05.2021 Sağlık
Biden'dan son dakika Suriye kararı! Tamamen kaldırılıyor
Biden'dan son dakika Suriye kararı! Tamamen kaldırılıyor ABD Başkanı Joe Biden'ın, Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki petrol bölgeleri için eski Başkan Donald Trump'ın bir ABD firmasına verdiği yaptırım muafiyetini uzatmayacağı bildirildi.
27.05.2021 Gündem
ABD ve Xiaomi uzlaştı! Kara listeden çıkıyor
ABD ve Xiaomi uzlaştı! Kara listeden çıkıyor ABD ile Xiaomi uzlaştı. ABD hükümeti, eski Başkan Trump döneminde kara listeye alınan Xiaomi’yi mahkeme kararı kapsamında kara listeden çıkartıyor. Xiaomi, ABD Savunma Bakanlığı ve Hazine Bakanlığı tarafından "Çin ordusu bağlantılı şirket" olarak listeye dahil edilmiş ve şirket bu nedenle yıl başında ABD hükümetine dava açmıştı. ABD Savunma Bakanlığı Xiaomi’nin kara listeden çıkarılmasının uygun olacağı konusunda uzlaştı.
15.05.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD'nin sınır politikası onları ayırdı! 4 yıl sonra kavuştu
ABD'nin sınır politikası onları ayırdı! 4 yıl sonra kavuştu ABD’de Donald Trump dönemi göçmen politikasının mağdurlarından olan Honduraslı Keldy Mabel Gonzales Brebe, çocuklarına 4 yıl aradan sonra ilk kez sarıldı.
9.05.2021 Dünya
ABD'den flaş Irak kararı! Hepsini geri çekecek
ABD'den flaş Irak kararı! Hepsini geri çekecek ABD ile Irak arasında yapılan 3. Stratejik Diyalog Görüşmeleri'nde, Irak'taki muharip ABD askerlerinin geri çekilme sürecinin devam etmesi yönünde uzlaşıya varıldığı bildirildi.
7.04.2021 Dünya
Doğal gaz borcunu ödeyemiyorlar! Resmen açıkladılar...
Doğal gaz borcunu ödeyemiyorlar! Resmen açıkladılar... Irak, İran'dan elektrik üretimi için ithal ettiği 2,6 milyar dolarlık doğal gaz borcunu ABD'nin Tahran'a uyguladığı ambargolar nedeniyle ödeyemediğini bildirdi.
30.03.2021 Dünya
ABD'yi sarsan iddia! Koronavirüs ölümleri gizleniyor
ABD'yi sarsan iddia! Koronavirüs ölümleri gizleniyor ABD’nin New York eyaletinde tartışmalara neden olan bakımevlerindeki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ölümleri sayısının, Vali Andrew Cuomo’nun üst düzey danışmanlarının sağlık yetkililerine müdahalesi sonucu, bilerek az gösterildiği öne sürüldü
5.03.2021 Dünya
Pentagon harekete geçti! Uzun menzilli füze, nükleer silah ve F-35...
Pentagon harekete geçti! Uzun menzilli füze, nükleer silah ve F-35... ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), 2022 mali yılı savunma bütçesi hazırlarken, eski yönetim döneminde fon sağlanan veya mevcut fonları artırılan gemi inşa ve düşük tesirli nükleer füze geliştirme programları ile Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) bütçesi ve Pasifik Caydırıcılık İnisiyatifi Fonu dahil birkaç konuda inceleme başlattı.
24.02.2021 Dünya
Trump geri çekilmişti! Biden yeni kararı duyurdu
Trump geri çekilmişti! Biden yeni kararı duyurdu ABD Başkanı Joe Biden, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ABD'nin Paris İklim Anlaşmasına tekrar katıldığını duyurdu.
19.02.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan flaş F-35 kararı: Askıya aldı
ABD Başkanı Biden'dan flaş F-35 kararı: Askıya aldı ABD Dışişleri Bakanlığı, aralarında Birleşik Arap Emirliklerine (BAE) satış onayı verilen F-35 uçakları dahil, eski yönetim tarafından başlatılan çok sayıda askeri satış işlemini askıya aldı.
27.01.2021 Dünya
Dolarda devrim gibi değişiklik! 20 dolar banknotlarına yeni ayar...
Dolarda devrim gibi değişiklik! 20 dolar banknotlarına yeni ayar... 20 dolarlık banknotlara devrim gibi değişiklik geliyor. ABD Başkanı Joe Biden yönetimi, 20 Amerikan doları banknotun tasarımını güncelleyerek hali hazırda üstünde bulunan ABD’nin 7’inci başkanı Andrew Jackson’un resmini kölelik karşıtı Afrikalı-Amerikalı aktivist Harriet Tubman'in resmiyle değiştirmeye hazırlanıyor.
26.01.2021 Ekonomi
ABD Kongresinden "Kaşıkçı cinayeti" çağrısı: Gizlilik kaldırılsın
ABD Kongresinden "Kaşıkçı cinayeti" çağrısı: Gizlilik kaldırılsın ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Adam Schiff, Ulusal İstihbarat Direktörlüğüne gelen Avril Haines'ten "Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırlanan kapsamlı bir rapor üzerindeki gizliliğin kaldırılmasını" talep etti.
22.01.2021 Dünya
Trump döneminin 13. idamı gerçekleştirildi
Trump döneminin 13. idamı gerçekleştirildi ABD'de Donald Trump yönetiminin idam cezası infazlarına geçen yıl temmuzda yeniden başlamasının ardından bu sabaha karşı 13. idam gerçekleştirildi.
16.01.2021 Dünya
Pompeo, Küba'yı yeniden 'teröre destek veren ülkeler' listesine eklediklerini açıkladı
Pompeo, Küba'yı yeniden 'teröre destek veren ülkeler' listesine eklediklerini açıkladı ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Küba'yı yeniden "teröre destek veren ülkeler" listesine eklediklerini açıkladı.
11.01.2021 Dünya
ABD'de savunma bütçesi yasalaştı! Dikkat çeken Türkiye detayı
ABD'de savunma bütçesi yasalaştı! Dikkat çeken Türkiye detayı ABD Başkanı Donald Trump'ın daha önce veto ettiği 2021 savunma bütçesi, Temsilciler Meclisi'nin ardından Senato'da da 3'te 2'nin üzerinde oyla kabul edilerek yasalaştı. Söz konusu bütçe tasarısı, 4 yıllık görev süreci içinde Trump'ın veto yetkisini aşarak yasalaşan ilk tasarı olarak kayıtlara geçti.
1.01.2021 Dünya
Trump Muhammed bin Selman'ı kurtarmaya çalışıyor!
Trump Muhammed bin Selman'ı kurtarmaya çalışıyor! Gelen son dakika haberine göre; Amerika Birleşik Devletleri yönetiminin, eski Suudi istihbarat yetkilisi Saad el-Cebri'ye yönelik suikast girişimiyle ilgili davada, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı korumaya çalıştığı iddia edildi.
22.12.2020 Dünya
Devlet Bahçeli'den ABD'ye sert tepki: Küstahlığın dik alası
Devlet Bahçeli'den ABD'ye sert tepki: Küstahlığın dik alası MHP Genel Başkanı Bahçeli, sosyal medya hesabından ABD'nin skandal yaptırım kararına tepki gösterdi. Bahçeli, "Bu yaptırımlar utancın ve uyuşmuş aklın tezahürüdür. MHP, yaptırım kararlarını reddetmekle birlikte kınamaktadır. Bugüne kadar bir NATO müttefikine yaptırım uygulanmamıştı. 1975’ten beri ABD böyle bir yanlışın faili olmamıştı." dedi.
16.12.2020 Siyaset
BAE'den "bazı ülkelerle birlikte Türkiye karşıtı pozisyon aldıkları" itirafı!
BAE'den "bazı ülkelerle birlikte Türkiye karşıtı pozisyon aldıkları" itirafı! Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Gargaş, Doğu Akdeniz meselesinde Türkiye'ye karşı Mısır, Fransa ve Yunanistan ile çalışıp kendi jeostratejik bölgeleri olmayan alanlarda pozisyon aldıklarını itiraf etti.
26.11.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Trump Yönetimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trump yönetimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.