Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
Eski ABD Başkanı Trump: Suçlanmam potansiyel ölüm ve yıkım ile sonuçlanır
Eski ABD Başkanı Trump: Suçlanmam potansiyel ölüm ve yıkım ile sonuçlanır Eski ABD Başkanı Donald Trump, yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'a ilişkileri konusunda "sus payı" ödediği iddiası ile ilgili devam eden soruşturma ile ilgili yaptığı açıklamada, "Suçlanmam potansiyel ölüm ve yıkım ile sonuçlanır" dedi.
24.03.2023 Dünya
Eski ABD Başkanı Donald Trump: Salı günü tutuklanacağım. Protesto edin, ülkemizi geri alın
Eski ABD Başkanı Donald Trump: Salı günü tutuklanacağım. Protesto edin, ülkemizi geri alın Eski ABD Başkanı Donald Trump, Manhattan Bölge Savcısı'nın soruşturmasına ilişkin, "Eski ABD Başkanı gelecek hafta Salı günü tutuklanacak. Protesto edin, ülkemizi geri alın!" dedi.
18.03.2023 Dünya