Trumo

Trumo

Son dakika TRUMO haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TRUMO ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TRUMO haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trumo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trumo gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 trumo haberi bulunmuştur. Tüm trumo haberleri aşağıda listelenmiştir.
G-20'de Kaşıkçı sorusuna yanıt vermedi!
G-20'de Kaşıkçı sorusuna yanıt vermedi! ABD Başkanı Donald Trump ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman (MBS) arasında Japonya'nın Osaka kentinde gerçekleştirilen G-20 Zirvesi marjında yapılan ikili görüşmede İran, ABD-Suudi Arabistan iş birliği ve küresel petrol piyasası konularının ele alındığı bildirildi.
29.06.2019 Dünya
Trump'ın G-20 gündemine ikili ticari ilişkiler ve İran damga vurdu
Trump'ın G-20 gündemine ikili ticari ilişkiler ve İran damga vurdu ABD Başkanı Donald Trump, Japonya'da düzenlenen G-20 Zirvesi kapsamında Japonya, Hindistan ve Almanya başbakanları ile ikili görüşmelerde bulundu.
28.06.2019 Dünya
Trump çok sinirlendi! Mikrofonu attı!
Trump çok sinirlendi! Mikrofonu attı! ABD Başkanı Donald Trump, Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında İspanyolca tercümeyi beğenmeyince kulaklığını çıkarıp yere attı.
1.12.2018 Dünya
Son dakika... Haberleri verdi! ABD isteyecek! 'Bağlarınızı koparın!'
Son dakika... Haberleri verdi! ABD isteyecek! 'Bağlarınızı koparın!' ABD Başkanı Donald Trump'ın Asya gezisi kapsamında 2 gece kalacağı Çin'den Kuzey Kore ile finansal bağlarını kesmesini ve Birleşmiş Milletler'in yaptırımlarına uymalarını isteyeceği bildirildi.
8.11.2017 Dünya
Trump, tarihe geçmek istiyor!
Trump, tarihe geçmek istiyor! ABD Başkanı Donald Trump, yeni teknolojilerle donatılmış amiral gemisi Gerald R. Ford'u hizmete soktu. Uçak gemisinde bir konuşma yapan Trump, ABD’nin güvenliğinin kendileri için birinci sırada önem taşıdığını belirterek "Tarihteki en büyük savunma harcamaları artışını istiyorum" dedi.
3.03.2017 Dünya
Trump'a turizm darbesi
Trump'a turizm darbesi ABD Başkanı Donald Trump'ın yaptığı açıklamalar ve 7 İslam ülkesine uygulamak istediği seyahat yasağının ABD'nin turizm ve seyahat sektörünü etkilediği, bu ülkeye yönelik uçak bileti arama ve satışlarındaki düşüşün Trump'ın başkan seçilmesinden bu yana toplam 185 milyon dolarlık kayba yol açtığı belirtildi.
17.06.2021 Dünya
ABD gazetelerine inanmayın!
ABD gazetelerine inanmayın! Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD Başkanı Donald Trump'ın çevresinden bazı yetkililerin Rus istihbaratıyla temas kurduğuna dair haberlere itibar edilmemesini istedi.
17.06.2021 Dünya
Trump'tan şok hareket! Japon lidere bunu yaptı
Trump'tan şok hareket! Japon lidere bunu yaptı ABD Başkanı Donald Trump ile Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin Beyaz Saray'daki ortak basın toplantısı sırasında ilginç bir olay yaşandı.
17.06.2021 Dünya
Almanya’yı büyük tehlike bekliyor!
Almanya’yı büyük tehlike bekliyor! "Trump liderliğindeki ABD'nin bugüne kadar oynadığı küresel rolü bir kenara bırakması durumunda en çok zarara uğrayacaklardan ikisi, Amerika'nın eski düşmanları Almanya ve Japonya olacak." Eski Almanya Dışişleri Bakanı Joschka Fischer yazdı.
17.06.2021 Dünya
Trump'a karşı açık mektubu imzalayanların sayısı hızla artıyor
Trump'a karşı açık mektubu imzalayanların sayısı hızla artıyor Trump'ın yedi ülke vatandaşlarının ABDye girişlerini yasaklayan kararnameyi imzalamasının ardından, ABD Başkanlık seçimleri kampanyası sırasında Trumpa karşı yayınlanan açık mektupla başlatılan kampanyayı imzalayanların sayısı hızla artıyor.
17.06.2021 Dünya
"Trump eşini 'eşya' olarak görüyor"
"Trump eşini 'eşya' olarak görüyor" Vücut dili uzmanları, kadınlara yönelik tavrıyla da gündemden düşmeyen ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump’ı bir obje/nesne olarak gördüğünü söyledi.
17.06.2021 Dünya
Trump, Modi'yi Washington'a davet etti
Trump, Modi'yi Washington'a davet etti ABD Başkanı Donald Trump, Hindistan Başbakanı Narendra Modi'yi resmi ziyaret için Washington'a davet etti.
17.06.2021 Dünya
Halep operasyonunun bitiş tarihi açıklandı!
Halep operasyonunun bitiş tarihi açıklandı! Suriye'de rejim güçleri, Rusya ve İran'ın ortaklaşa yürüttükleri Halep operasyonuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.
17.06.2021 Dünya
Netanyahu, Trump ile görüşecek
Netanyahu, Trump ile görüşecek İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump ile yakında bir araya gelmeyi kararlaştırdıklarını söyledi...
17.06.2021 Dünya
Trump'ın başkan yardımcısı adayı Pence'in uçağı pisten çıktı
Trump'ın başkan yardımcısı adayı Pence'in uçağı pisten çıktı Pence ve beraberindeki 30 kişi, Iowa eyaletindeki mitingin ardından bindikleri uçağın New York'ta havalimanında pistten çıktığı olaydan yara almadan kurtuldu
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Trumo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trumo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.