Trt World

Trt World

Son dakika TRT World haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TRT World ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TRT World haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trt World

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trt world gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 trt world haberi bulunmuştur. Tüm trt world haberleri aşağıda listelenmiştir.
TRT belgeseli Emmy Ödülleri’nde finale kaldı
TRT belgeseli Emmy Ödülleri’nde finale kaldı TRT World tarafından hazırlanan ödüllü belgesel serisi "Off the Grid"in Ukrayna’da çektiği “Ukraine Wartime Diaries” (Ukrayna Savaş Günlükleri) bölümü, Emmy Ödülleri’nde finale kaldı.
25.09.2023 Vitrin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT Genel Müdürü Eren'le görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT Genel Müdürü Eren'le görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT World'ün Londra merkezine PKK yandaşlarınca yapılan saldırı nedeniyle TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’le görüşerek bilgi aldı.
25.04.2019 Siyaset
'TRT World Forum dünya markasına dönüştü'
'TRT World Forum dünya markasına dönüştü' TRT Genel Müdürü Eren, "İkinci senesinde TRT World Forum bir dünya markasına dönüştü. Forumun kısa zamanda bu kadar ilgi görmesi Türkiye'nin söylediği sözlerin gücünden kaynaklanıyor." dedi.
10.10.2018 Gündem
"Çatışmaların çözümü için faydalı sonuçlar üretilecektir"
"Çatışmaların çözümü için faydalı sonuçlar üretilecektir" TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT World Forum'un, dünyada yaşanan çatışmaların çözümü için faydalı sonuçlar üreteceğini umduğunu söyledi.
3.10.2018 Gündem
Myanmar'daki TRT World ekibi serbest bırakıldı
Myanmar'daki TRT World ekibi serbest bırakıldı Myanmar Parlamento binası çevresinde izinsiz drone uçurdukları gerekçesiyle hapse atılan TRT World ekibi üyeleri, iki ay sonra özgürlüklerine kavuştu.
29.12.2017 Dünya
Myanmar'da gözaltına alınan TRT World ekibi 5 Ocak'ta serbest
Myanmar'da gözaltına alınan TRT World ekibi 5 Ocak'ta serbest TRT World çalışanlarından 2'si hakkındaki ek suçlamalar düşürüldü. Ekibin tamamı 5 Ocak'ta serbest bırakılacak.
28.12.2017 Dünya
TRT World muhabirinin sır ölümü
TRT World muhabirinin sır ölümü İstanbul'da TRT World muhabiri Yasmina Ryan kalmak için gittiği arkadaşının evinde 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti. Polis gazeteci Ryan'ın ölümünün, kaza mı intihar mı olduğunu araştırıyor.
29.09.2021 Gündem
TRT World ekibine 2 ay hapis cezası
TRT World ekibine 2 ay hapis cezası Myanmar'da aralarında TRT World'un serbest muhabirlerinin de olduğu 4 kişi, ruhsatsız drone bulundurmaktan ikişer ay hapse mahkum edildi.
10.11.2017 Dünya
Erdoğan: Güçlü olanın haklı olduğu bir dünyada yaşıyoruz
Erdoğan: Güçlü olanın haklı olduğu bir dünyada yaşıyoruz Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu TRT World Forum'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyojen'in gündüz vakti fenerle "adam" araması gibi, kendilerinin de şu anda dünyada adaleti aradıklarını kaydetti.
19.10.2017 Siyaset
Başbakan Yıldırım, TRT World Forum açılışında konuştu
Başbakan Yıldırım, TRT World Forum açılışında konuştu Başbakan Binali Yıldırım, Conrad Otel'de "TRT World Forum"un açılış oturumunda konuştu.
18.10.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı'nın uçağında darbeci yaverle 'darbe' şakalaşması!
Cumhurbaşkanı'nın uçağında darbeci yaverle 'darbe' şakalaşması! TRT World Haber Koordinatörü Fatih Er, Cumhurbaşkanı ile yapılan bir ABD seyehatinde "Darbeci Yaver" ile yapılan şok şakalaşmayı anlattı.
29.09.2021 Gündem
Londra'da doğdu, Beşiktaşlı oldu!
Londra'da doğdu, Beşiktaşlı oldu! Sky Sports, Bein Sports, Chelsea TV gibi ünlü kanallarda çalıştıktan sonra yolu Türkiye'ye düşen Samantha Johnson, spor gazetecisi olarak TRT World'de göreve başladı.
26.07.2016 Beşiktaş
TRT'ye İspanya'dan transfer
TRT'ye İspanya'dan transfer Real Madrid TV'de çalışan Türk kökenli gazeteci Semra Hunter, Türkiye'ye transfer oldu.
25.01.2016 Futbol
Elektrik faturalarından para yağıyor!
Elektrik faturalarından para yağıyor! TRT'ye geçen yıl elektrik faturalarından ve bandrol gelirlerinden aktarılan toplam kaynak 1 milyar lirayı aştı...
21.12.2011 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Küresel barışı ve güvenliği sağlamakla mükellef uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyeti olmadığını bugün daha iyi anlıyoruz'' ifadelerini kullandı. Batı medyasına tepki gösteren Erdoğan, ''Gazze'de 70'i aşkın medya mensubu öldü. Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın meşhur gazetecileri nerede?'' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'ya tepki: Terörle mücadelede kimse bize hesap soramaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa'ya tepki: Terörle mücadelede kimse bize hesap soramaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Geleceği Şekillendirmek: Belirsizlikler, Gerçekler ve Fırsatlar” temasıyla İstanbul’da düzenlenen TRT World Forum'unda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Tahıl krizini çözmek amacıyla Sayın Putin ile pazar günü görüşeceğiz. Aynı şekilde Sayın Zelenskiy ile de görüşmemiz olacak" dedi. Erdoğan Avrupa'ya terör destek tepkisi göstererek "Teröristlerle verdiğimiz mücadelede bize kalkıp kimse hesap soramaz" açıklamasında bulundu.
9.12.2022 Siyaset
Fahrettin Altun'dan Tunus açıklaması
Fahrettin Altun'dan Tunus açıklaması Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Tunus'ta yaşanan son gelişmelerden endişe duyuyor, demokrasinin bir an önce yeniden tesis edilmesi gerektiğine inanıyoruz.
26.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya devlerine gözdağı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya devlerine gözdağı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Word forumunda konuşarak, "Dijitalleşme, özgürlüğün alanını genişletirken yeni adaletsizliklere, haksızlıklara, yeni ötekileştirmelere yol açmamalıdır." ifadelerini kullandı.
1.12.2020 Siyaset
TRT World'den on-line seminerler
TRT World'den on-line seminerler TRT World Forum kültürel, politik, ekonomik ve sosyal sorunlara çözümler aramak amacıyla bu yıl "Dijital Tartışmalar" (Digital Debates) ismiyle on-line seminerler düzenleyecek.
6.07.2020 Televizyon
KPSS şartı yok! TRT personel alıyor! TRT'ye başvuru nasıl yapılır? TRT iş ilanları!
KPSS şartı yok! TRT personel alıyor! TRT'ye başvuru nasıl yapılır? TRT iş ilanları! Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) 20 farklı iş alanında personel alıyor. TRT'nin personel ilanları yayınlandı. TRT başta TRT World olmak üzere TRT bünyesinde yer alan kanallara tecrübeli personel alacak. TRT'ye KPSS şartsız personel alımı için tek şart tecrübeli olmak. Peki, TRT personel alımı başvuruları nasıl yapılır? TRT kariyer iş ilanları!
3.07.2020 Personel Alımı
Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri...
Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri... Aydan Şener, 1981 Türkiye Güzeli tacını giydiği andan itibaren basının ve kamuoyunun ilgisini de hep üzerinde topladı. Çok kısa bir podyum deneyiminin ardından oyunculuk kariyerine devam etti. Çalıkuşu ile akıllara kazınan 90'lı yılların en sevilen oyunlarından olan Aydan Şener güzelliği ve yaşam tarzı ile ilgi çekiyor. Katıldığı magazin programlarıyla gündeme gelen Aydan Şener'in yaşamı ve oynadığı filmler merak ediliyor. Peki, Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri...
7.06.2020 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı ile TRT arasında ‘Gazetecilik Eğitim Protokolü’ imzalandı
Milli Eğitim Bakanlığı ile TRT arasında ‘Gazetecilik Eğitim Protokolü’ imzalandı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren arasında ‘Gazetecilik Eğitim Protokolü’ imzalandı.
22.04.2019 Eğitim
"TRT World Citizen Ödülleri" sahiplerini buldu
"TRT World Citizen Ödülleri" sahiplerini buldu TRT World Citizen Ödülleri, düzenlenen törenle takdim edildi.
4.10.2018 Gündem
Binali Yıldırım: "Müttefik bildiğimiz ülke kılını kıpırdatmıyor"
Binali Yıldırım: "Müttefik bildiğimiz ülke kılını kıpırdatmıyor" TBMM Başkanı Binali Yıldırım Swiss Hotel The Bosphorus'ta düzenlenen TRT World Forum'un açılışındaki konuşmasında önemli mesajlar verdi.
3.10.2018 Gündem
'TRT World Forum'a küresel düşünce liderleri katılacak
'TRT World Forum'a küresel düşünce liderleri katılacak "Parçalanmış bir dünyada barış ve güvenliği yeniden düşünmek" temasıyla 3-4 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştirilecek "TRT World Forum"da, küresel düşünce liderleri bir araya gelecek.
2.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trt World ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trt world haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.