Tranzonspor

Tranzonspor

Son dakika Tranzonspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tranzonspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tranzonspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tranzonspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tranzonspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 tranzonspor haberi bulunmuştur. Tüm tranzonspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tranzonspor'da Abdullah Avcı'ya şampiyonluk hediyesi: 2 yıllık sözleşme
Tranzonspor'da Abdullah Avcı'ya şampiyonluk hediyesi: 2 yıllık sözleşme Trabzonspor yönetim, 38 yıl sonra Trabzonspor’u mutlu sona taşıyan Abdullah Avcı’yı yeni kontratla ödüllendirecek. Normalde mukavelesi gelecek sezon bitecek olan şampiyon hocayla, 2025’e kadar sözleşme imzalanacak. (Fanatik)
2.05.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'a 1 iyi 1 kötü haber! Oynaması imkansız...
Trabzonspor'a 1 iyi 1 kötü haber! Oynaması imkansız... Sakatlığı nedeniyle Kayseri maçını kaçıran yıldız oyuncu dün idmana çıktı. Tranzonspor'da bir diğer oyuncudan ise kötü haber geldi. Çekilen MR sonucu arka adalesinde 1. derece kas yaralanması tespit edilen yıldız oyuncunun Adana Demir’e karşı oynaması imkansız gözüküyor.
21.04.2022 Trabzonspor
Denizlispor 0-0 Trabzonspor
Denizlispor 0-0 Trabzonspor Trabzonspor, Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor ile golsüz berabere kaldı.
19.09.2020 Trabzonspor
Trabzonspor genç oyuncusu için gelen 15 milyon euroluk teklifi reddetti!
Trabzonspor genç oyuncusu için gelen 15 milyon euroluk teklifi reddetti! Birçok takımın ilgilendiği genç eldiven için şu ana kadar resmi teklif yapan tek kulüp olan Sheffield United daha önce önerdiği 15 Milyon euroluk rakamda ısrar etti. Ancak Trabzonspor yönetimi bu teklifi yine reddetti.
3.08.2020 Trabzonspor
Trabzon Galatasaray maç biletleri satışa çıktı mı?
Trabzon Galatasaray maç biletleri satışa çıktı mı? Trabzon Galatasaray maç biletleri satışa çıktı mı? sorusu en çok aranılan soruların arasına girdi. Süper Lig'de bu hafta heyecan seviyesi yüksek olacak. Trabzonspor, sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak. Galatasaray’ın Avrupa Kupasına veda etmesinden sonra, taraftarın gözü bu maça çevrildi. Peki Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman? Maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? İşte Trabzonspor Galatasaray maçı ile ilgili detaylar…
27.11.2019 Gündem
Kara Kartal Avrupa semalarında
Kara Kartal Avrupa semalarında Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk hafta maçında deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibiyle karşı karşıya geliyor.
19.09.2019 Beşiktaş
Galatasaray'da Belhanda şoku
Galatasaray'da Belhanda şoku Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, MKE Ankaragücü maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.
19.01.2019 Galatasaray
Karabükspor Ibanez'i kiraladı!
Karabükspor Ibanez'i kiraladı! Kardemir Karabükspor, Trabzonspor'dan Luis İbanez'i 1 yıllığına kiraladı.
8.09.2017 Trabzonspor
Trabzonspor - Beşiktaş
Trabzonspor - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında lider Beşiktaş, zorlu Trabzonspor deplasmanına konuk oluyor.
8.04.2017 Beşiktaş
Jan Durica'dan Tranzonspor'a kötü haber!
Jan Durica'dan Tranzonspor'a kötü haber! Spor Toto Süper Lig'in 2. yarısına çok iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'a yıldız oyuncusundan kötü haber geldi.
24.09.2021 Trabzonspor
'Asistleriyle beni kral yapar'
'Asistleriyle beni kral yapar' Moussa Sow, Tranzonspor karşılaşmasına damgasını vuran Jeremain Lens'e övgüler yağdırdı:
28.12.2016 Fenerbahçe
Tranzonspor'dan Marin açıklaması!
Tranzonspor'dan Marin açıklaması! Galatasaray’ın Marko Marin’le ilgilendiği haberleri gündemi meşgul ederken, Trabzonspor cephesinden o iddia için açıklama geldi…
5.01.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'a Katar piyangosu
Trabzonspor'a Katar piyangosu Elden çıkardığı futbolculardan ciddi kazanç sağlayan Trabzonspor, Ganalı yıldızdan da önemli gelir elde edecek.
8.03.2015 Trabzonspor
Mehmet Ekinci adım adım Trabzonspor'a!
Mehmet Ekinci adım adım Trabzonspor'a! Trabzonspor, Almanya’nın Werder Bremen takımında forma giyen 24 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusu Mehmet Ekici’nin transferinde de sona yaklaştı...
9.08.2014 Trabzonspor
Djabou adım adım Trabzon'a
Djabou adım adım Trabzon'a 27 yaşındaki futbolcu için Karadeniz temsilcisinin 4 milyon Euro civarında bir teklif yaptığı belirtildi.
18.07.2014 Trabzonspor
Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe başkanlığı düştü!
Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe başkanlığı düştü! Şike davasında Yargıtay kararını açıkladı; cezalar kısmen onandı, kısmen kısmen bozuldu...
17.01.2014 Futbol
'Ben eşek miyim ki Trabzon...'
'Ben eşek miyim ki Trabzon...' Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un kendisine tepki göstermesine neden olan sözleri hakkında konuştuEuro 2012 grup elemelerinde oynanan Türkiye-Azerbaycan maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, Avrupa kupalarında mücadele eden temsilcilerimizden bahsederken "Avrupa'da oynayan tek takımımız Beşiktaş kaldı" ifadesini kullanması Tranzonspor'un tepkisini çekmişti...
13.10.2011 Futbol
Fatih Tekke'ye yeni talip
Fatih Tekke'ye yeni talip Rus basınında, Dinamo Moskova Kulübü'nün milli futbolcuyu transfer etmek için Zenit ile görüşmelerde bulunduğu belirtildiRUS basını, Moskova takımlarından Dinamo'nun, Trabzonspor ile transferi çıkmaza giren Fatih Tekke'yi renklerine bağlamak için Zenit ile görüşmeler yaptığını iddia etti...
25.01.2010 Futbol
Kıymete bindiler!
Kıymete bindiler! Bir dönem yolu Türkiye'ye düşen futbolcular, ülkemizden ayrıldıktan sonra prim yapmaya başladılar.
8.03.2008 Futbol
Trabzon ‘tek yürek’ oluyor
Trabzon ‘tek yürek’ oluyor Sadri Şener başkanlığındaki yeni yönetimle mücadelesini sürdüren Tranzonspor geleceğini arıyor
6.03.2008 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tranzonspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tranzonspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.