Transparan Elbise

Transparan Elbise

Son dakika transparan elbise haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan transparan elbise ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını transparan elbise haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Transparan Elbise

haberleri sayfasında son dakika yaşanan transparan elbise gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 transparan elbise haberi bulunmuştur. Tüm transparan elbise haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emily Ratajkowski sokakta transparan elbise giydi! Tarzı çok konuşuldu
Emily Ratajkowski sokakta transparan elbise giydi! Tarzı çok konuşuldu Emily Ratajkowski'nin sokak tarzı sosyal medyada gündem oldu. Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanmanın ardından çok kez ünlü isimlerle gündeme gelmişti. 30 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ünlü modelin son paylaşımı çok konuşuldu.
11.09.2023 Magazin
Gülşen transparan elbiseyle sahneye çıktı! Tuğba Ekinci'den olay sözler...
Gülşen transparan elbiseyle sahneye çıktı! Tuğba Ekinci'den olay sözler... Sahnede giydiği cesur kıyafetlerle adından sıkça söz ettiren şarkıcı Gülşen, yine çok konuşulacak bir tarza imza attı. Transparan elbise ile sahneye çıkan Gülşen, meme uçlarına da yıldız detaylı bant taktı. Daha önce de Gülşen'e dair sert yorumlarda bulunan Tuğba Ekinci ise bu kıyafetten ziyade Gülşen'in göğüslerine dair yorum yapmayı tercih etti.
14.07.2022 Magazin
Ece Seçkin transparan elbisesiyle dikkat çekti!
Ece Seçkin transparan elbisesiyle dikkat çekti! Antalya Belek'te sahne alan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, giydiği transparan elbise ile dikkat çekti. Seçkin, sahnedeki anlarını Instagram hesabından paylaştı.
14.06.2022 Magazin
Çizmeleri 10 bin TL
Çizmeleri 10 bin TL BODRUM’DA konser veren Demet Akalın’ın yeni imajı ve çizmeleri çok konuşuldu.
24.07.2018 Magazin
Gülşen'in transparan azizliği
Gülşen'in transparan azizliği UMUT ÜNVER / VATAN MAKARON
18.08.2017 Magazin
Beren Saat'in transparan elbisesi çok konuşuldu
Beren Saat'in transparan elbisesi çok konuşuldu "GQ Türkiye Men of the Year" ödül törenine katılan Beren Saat'in zümrüt yeşili elbisesi, geceye damga vurdu! İşte Beran Saat'in göz alıcı elbisesi...
16.02.2017 Magazin
Londra’da imaj tazeleyecek
Londra’da imaj tazeleyecek Ziynet Sali, önceki akşam Kıbrıs’daki Nuhun Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı...
29.01.2017 Magazin
Transparan elbise bile işe yaramadı!
Transparan elbise bile işe yaramadı! Kardeşi Derya Açıkgöz’ün kıyafetlerinin reklamını yapan Hadise, beklediğini bulamadı. Ekip, fiyatlarda yüzde elli indirime gitti.
25.01.2017 Magazin
Şenay Akay önlem aldı!
Şenay Akay önlem aldı! Yıllar önce giydiği transparan elbise ile magazin gündeminin birinci sırasına oturan, daha sonra duyduğu pişmanlığı dile getiren Şenay Akay, İzmir'de benzer bir abiye ile boy gösterdi.
6.12.2016 Magazin
Elbisesi tartışmalara yol açtı
Elbisesi tartışmalara yol açtı Meksika'lı sunucu Mayte Carranco'nun hava durumunu sunarken giydiği transparan elbise tartışmalara yol açtı.
1.06.2016 Sinema-Dizi
Giyinse de haber, soyunsa da
Giyinse de haber, soyunsa da Kate Middleton ve özgürlükler
23.09.2012 Arşiv
Flaşların kurbanı oldu!
Flaşların kurbanı oldu! Ünlü oyuncu Nebahat Çehre'den son iki ayda ikinci transparan elbise vakası geldi
16.07.2012 Magazin
Fosforlu cazibe
Fosforlu cazibe Kiev Moda Haftası’nda bu kez renkler yarıştı. Anna Bublik imzalı bu transparan elbise en göz kamaştıran tasarım oldu
16.03.2008 Magazin
Emrata kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Sosyal medya sallandı
Emrata kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Sosyal medya sallandı İş insanı Michael Rubin'in yaz partisine katılan güzel Emily Ratajkowski, ses getiren organizasyondan karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Transparan beyaz bir elbise tercih eden Emily Ratajkowski, kalça dansı yaptığı anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
13.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin
Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi olay yarattı! Fiyatı dikkat çekti
Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi olay yarattı! Fiyatı dikkat çekti Neslihan Atagül'ün transparan elbisesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Cesur bir elbise tercih eden Atagül, iç çamaşırlarının üzerine tül bir elbise giydi. Tarzı sosyal medyadan olay yarattı.
1.02.2023 Magazin
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu!
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu! 'Gülcemal' dizisiyle ekrana dönmesi beklenen güzel oyuncu Melis Sezen, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sezen, bu defa fotoğrafçı Muhsin Akgül'e verdiği derin göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı
24.01.2023 Magazin
Defne Samyeli transparan elbisesiyle sosyal medyayı salladı!
Defne Samyeli transparan elbisesiyle sosyal medyayı salladı! Adı Sinan Akçıl ile aşk dedikodularına karışan Defne Samyeli aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni fotoğraflarını peş peşe paylaştı. Yıllara meydan okuyan fit fiziğiyle dikkat çeken ünlü isim, kısa sürede binlerce beğeni aldı.
28.12.2022 Magazin
Deren Talu mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı! 'Dünya standartlarında bir güzelliğin var'
Deren Talu mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı! 'Dünya standartlarında bir güzelliğin var' Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu önceki akşam katıldığı bir ödül töreninde giydiği siyah mini elbisesiyle adından söz ettirdi. Gece için siyah transparan bir elbise tercih eden Talu'ya sosyal medyadan beğeni ve yorum yağdı.
4.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Transparan Elbise ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki transparan elbise haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.