Transfer Açıklaması

Transfer Açıklaması

Son dakika transfer açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan transfer açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını transfer açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Transfer Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan transfer açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.457 transfer açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm transfer açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Popülist olmayacağız
Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Popülist olmayacağız Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transfer döneminde sona yaklaşılırken önemli açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Beşiktaş
Yıldız oyuncuyu almaya paraları yetmedi! Zaha, Tete'yi es geçip itiraf ettiler
Yıldız oyuncuyu almaya paraları yetmedi! Zaha, Tete'yi es geçip itiraf ettiler Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı kırmızılı takımın yıldız ismiyle ilgili bomba transfer detayı ortaya çıktı. Suudi Arabistan'dan şaşırtan Galatasaray ve transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...
8.02.2024 Galatasaray
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
Levent Mercan'dan EURO 2024 ve transfer açıklaması
Levent Mercan'dan EURO 2024 ve transfer açıklaması Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün takım kaptanı Levent Mercan, "Milli takıma seçilmekten gurur duyarım. Performansımı böyle sürdürürsem bir gün çağırılacağım diye düşünüyorum. Bunun için çalışıyorum, mücadele ediyorum" dedi.
5.01.2024 Süper Lig
Tayfur Bingöl'den son dakika transfer açıklaması
Tayfur Bingöl'den son dakika transfer açıklaması Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Tayfur Bingöl, sosyal medya hesabından transfer açıklamasında bulundu.
13.08.2023 Futbol
Olimpiu Morutan, Cicaldau'nun yanına gidiyor!
Olimpiu Morutan, Cicaldau'nun yanına gidiyor! Menajerinin her gün transfer açıklaması yaptığı Olimpiu Morutan Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'la anlaşmak üzere.
7.08.2023 Galatasaray
Ali Koç'tan forma kararı! Geri adım attı, Aziz Yıldırım'a sert sözler: Sizin derdiniz başka
Ali Koç'tan forma kararı! Geri adım attı, Aziz Yıldırım'a sert sözler: Sizin derdiniz başka Fenerbahçe'de Ali Koç'tan son dakika Jorge Jesus, Aziz Yıldırım ve transfer açıklaması geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Temmuz Ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Jorge Jesus dönemine, Aziz Yıldırım'ın iddialarına ve bu sezonki transfer politikasına ilişkin konuştu. Öte yandan Ali Koç 5 yıldızlı forma kararını açıkladı. İşte detaylar...
29.07.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan transfer açıklaması: Becao transferinden sonra frene basacağız
Ali Koç'tan transfer açıklaması: Becao transferinden sonra frene basacağız Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliği kapsamında İzmir'de Fenerbahçeliler Derneği Kültür Merkezi Lokali'nin açılışına katıldı. Derneğe üye olan 57 Fenerbahçeliye rozet takan Koç, transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal için imza töreni! Ali Koç'tan Arda Güler açıklaması: Takımda kalmak istemiyor
Fenerbahçe'de İsmail Kartal için imza töreni! Ali Koç'tan Arda Güler açıklaması: Takımda kalmak istemiyor Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal için imza töreni düzenlendi. 62 yaşındaki teknik adam ve başkan Ali Koç açıklamalarda bulundu. Arda Güler sorusuna yanıt veren Ali Koç, "Arda Güler konusuna uzun cevap vermeyeceğim. Öncelikle milyonlarca Fenerbahçe taraftarı Arda'yı bağrına basmıştır. Arda Fenerbahçe'de kalmayacak. Fenerbahçe'de kalmak istemiyor." dedi.
5.07.2023 Fenerbahçe
Babası transfer teklifi aldığı ligleri açıkladı
Babası transfer teklifi aldığı ligleri açıkladı Milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu "Türkiye ve Hollanda'dan teklifler var düşünme aşamasındayız. Halil, Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor. Neden olmasın?" ifadelerini kullandı.
18.06.2023 Beşiktaş
4 milyon euro imza parası, 4 yıllık sözleşme, 4,5 milyon euro maaş!
4 milyon euro imza parası, 4 yıllık sözleşme, 4,5 milyon euro maaş! Leicester City ile sözleşmesi sona eren Youri Tielemans Galatasaray yönetiminden 4 milyon euro imza parası, 4 yıllık sözleşme, 4,5 milyon euro maaş istedi.
6.06.2023 Galatasaray
Livakovic teklifi ortaya çıktı 7 milyon euro + bonuslar
Livakovic teklifi ortaya çıktı 7 milyon euro + bonuslar Dinamo Zagreb'in başarılı file bekçisi Dominik Livakovic için La Liga kulüplerinden Villarreal 7 milyon euro + bonus şeklinde bir teklifte bulundu.
29.05.2023 Fenerbahçe
Samsunspor lider olarak Süper Lig'de!
Samsunspor lider olarak Süper Lig'de! Samsunspor, sahasında karşılaştığı Ankara Keçiörengücü’nü 4-1 yendi. Samsunspor bu galibiyet ile şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.
23.04.2023 TFF 1.Lig
İlkay Gündoğan'dan Türkiye'ye transfer açıklaması! Galatasaray...
İlkay Gündoğan'dan Türkiye'ye transfer açıklaması! Galatasaray... Manchester City'nin Türk asıllı Alman orta sahası İlkay Gündoğan, Sheffield United müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, geleceğine ilişkin soruyu cevapladı.
23.04.2023 Galatasaray
Nelsson'dan flaş transfer açıklaması: Fransa maçından sonra...
Nelsson'dan flaş transfer açıklaması: Fransa maçından sonra... Dünya Kupası D Grubu'nda sadece 1 puan toplayan ve Fransa, Tunus, Avusturalya gibi takımlar karşısında galibiyet göremeden turnuvaya veda eden Danimarka'da Victor Nelsson'un açıklamaları dikkat çekti.
11.12.2022 Galatasaray
Okan Buruk'tan flaş transfer açıklaması: 3 oyuncu daha alacağız! Nelsson, Icardi, Olsen, Belotti
Okan Buruk'tan flaş transfer açıklaması: 3 oyuncu daha alacağız! Nelsson, Icardi, Olsen, Belotti Son dakika gelişmesi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ümraniyespor maçından sonra transferle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Transferde isimleri geçen Olsen, Icardi ve Belotti'nin sorulması üzerine Okan Buruk, taraftarı heyecanlandıran açıklama yaptı. Kaç transfer daha yapacaklarını yanıtlayan Buruk, geniş kadroya ihtiyaç duyduklarını ifade etti. İşte tüm detaylar...
19.08.2022 Galatasaray
Anastasios Bakasetas'tan transfer açıklaması: Fenerbahçe'ye gidecektim ama...
Anastasios Bakasetas'tan transfer açıklaması: Fenerbahçe'ye gidecektim ama... Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, prodüktörlüğünü yaptığı şampiyonluk belgeselinde Fenerbahçe'ye transfer olma durumu ile ilgili açıklamalar yaptı.
4.08.2022 Trabzonspor
Okan Buruk'tan son dakika transfer açıklaması! Görüştükleri ismi paylaştı
Okan Buruk'tan son dakika transfer açıklaması! Görüştükleri ismi paylaştı Son dakika transfer açıklaması. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fiorentina maçının ardından açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarına değinen tecrübeli teknik adam görüştükleri futbolcuyu açıkladı. İşte tüm gelişmeler...
31.07.2022 Galatasaray
Jorge Jesus'tan flaş transfer açıklaması! Almak istediği futbolcuyu duyurdu
Jorge Jesus'tan flaş transfer açıklaması! Almak istediği futbolcuyu duyurdu Son dakika gelişmesi. Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı sona erdi ancak yankıları sürüyor. Şampiyonlar Ligi'nden elenen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Portekizli hoca Jorge Jesus, Portekiz basınına çok önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin transferde geldiği son durumu açıklayan Jesus, hedeflerden de bahsetti. Almak istediği oyuncuyu açıklayan Portekizli hoca, Fenerbahçe'nin ihtiyaç duyduğu mevkiyi de paylaştı. İşte haberin detayları...
28.07.2022 Fenerbahçe
Okan Buruk'tan flaş transfer açıklaması! Galatasaray taraftarını heyecan sardı: 4 transfer...
Okan Buruk'tan flaş transfer açıklaması! Galatasaray taraftarını heyecan sardı: 4 transfer... Son dakika gelişmesi. Galatasaray yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Avusturya kampını sürdürüyor. İtalyan ekibi Salernitana ile zorlu bir maça çıkan Aslan, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Maçtan sonra sarı kırmızılıların teknik patronu Okan Buruk, transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte haberin tüm detayları...
27.07.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi! Santos'un hocasından Felipe Jonatan açıklaması geldi...
Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi! Santos'un hocasından Felipe Jonatan açıklaması geldi... Transferde Fenerbahçe'nin atakları sürüyor. Son olarak Joao Pedro'yu renklerine bağlayan sarı-lacivertliler, sol bek takviyesi için hedefini Felipe Jonatan olarak belirlemişti. Brezilyalı futbolcunun hocasından flaş bir transfer açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...
23.07.2022 Fenerbahçe
Dinamo Kiev maçı sonrası Jorge Jesus'tan flaş transfer açıklaması
Dinamo Kiev maçı sonrası Jorge Jesus'tan flaş transfer açıklaması Son dakika gelişmesi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev ile oynanan müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu. Portekizli teknik direktör, tecrübeli futbolcunun yaşadığı sakatlığı açıkladı. Jorge Jesus transfer sorusuna da cevap verdi. İşte haberin tüm detayları...
20.07.2022 Fenerbahçe
Hazırlık maçında tat vermeyen Galatasaray'da işler gergin! Okan Buruk'tan flaş transfer açıklaması
Hazırlık maçında tat vermeyen Galatasaray'da işler gergin! Okan Buruk'tan flaş transfer açıklaması Galatasaray, Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında yaptığı kampın son hazırlık maçında Çekya'nın Pardubice ekibi ile golsüz berabere kaldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Oyuncuların çalışmalarını görüyorum, hepsinin iyi niyetinden çok memnunum. İnşallah en kısa zamanda gelecek yeni oyuncularla lige hazır olacağız” dedi. İşte haberin tüm detayları...
19.07.2022 Galatasaray
Peş peşe iki mağlubiyet Galatasaraylıları çıldırttı, istifa sesleri yükseldi! Okan Buruk'tan son dakika transfer açıklaması...
Peş peşe iki mağlubiyet Galatasaraylıları çıldırttı, istifa sesleri yükseldi! Okan Buruk'tan son dakika transfer açıklaması... Galatasaray son dakika gelişmesi. Avusturya kampının ilk hazırlık maçında Sturm Graz'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, ikinci maç için Macar ekibi Mol Fehervar karşısına çıktı. Kötü gidişatı sürdüren Cimbom rakibine 1-0 yenildi. Bu maçın ardından sosyal medyadan sert tepkiler yükseldi. Maçta Berkan'a tepki gösteren Galatasaraylılar sosyal medyada ilk sıraya yerleştirdi. Öte yandan teknik direktör Okan Buruk'tan da transfer açıklaması geldi.
13.07.2022 Galatasaray
Kim Min Jae bombasını patlattı! 'İmzalar atılmadı ama anlaşma...'
Kim Min Jae bombasını patlattı! 'İmzalar atılmadı ama anlaşma...' Adı sık sık Fransız ekibi Rennes'le anılan Kim Min Jae hakkında açıklamalarda bulunan Genesio, Güney Koreli yıldız için "Bu transferin bizim açımızdan olumlu yönde ilerlediğini biliyorum ama imza atılmadığı sürece temkinli konuşmakta fayda var" ifadelerini kullandı.
8.07.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Transfer Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki transfer açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.