Güngören’de bıçaklı trafik kavgası kamerada
Güngören’de bıçaklı trafik kavgası kamerada Güngören’de iddiaya göre, trafikte bir sürücü ile motokurye arasında 'yol verme' nedeniyle kavga çıktı. Kuryenin arkadaşlarının da katıldığı kavgada darbedilen otomobil sürücüsü bıçaklandı. O anlar kameraya yansıdı.
19.01.2023 Vatan TV
Güngören'de trafikte yol verme kavgası! Sürücü bıçaklandı
Güngören'de trafikte yol verme kavgası! Sürücü bıçaklandı Güngören’de iddiaya göre, trafikte bir sürücü ile motokurye arasında 'yol verme' nedeniyle kavga çıktı. Kuryenin arkadaşlarının da katıldığı kavgada darbedilen otomobil sürücüsü bıçaklandı. O anlar kameraya yansıdı.
19.01.2023 Yaşam
Trafik magandası bijon anahtarı ile dehşet saçtı!
Trafik magandası bijon anahtarı ile dehşet saçtı! Beyoğlu’nda trafikte yol verme tartışması yaşayan bir trafik magandası tartıştığı ve içerisinde kadın yolcusu olan taksinin yolunu kesti. Sürücüyü yumruklayan maganda kavgayı ayırmaya çalışan vatandaşlara da bijon anahtarıyla saldırdı. O anlar kameralara yansıdı.
15.06.2022 Yaşam
Sürücüye maganda şoku: Aracının aynasını kırdı!
Sürücüye maganda şoku: Aracının aynasını kırdı! Trafiğin yoğun olduğu saatte arkadan bir aracın emniyet şeridini ihlal ederek ilerlediğini görünce kendisine engel olup uyarmak istedi. Trafik magandası da Küçük’ün önünü keserek tehditler ve küfürler savurduktan sonra Küçük’ün araçta bulunan 2 çocuğunun gözü önünde aracının aynasını kırdı. O anlar Ali Naim Küçük’ün cep telefonu kamerasına yansıdı.
6.05.2022 Yaşam