Tpfd

Tpfd

Son dakika TPFD haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TPFD ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TPFD haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tpfd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tpfd gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 tpfd haberi bulunmuştur. Tüm tpfd haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bedelli askerlikten 853 futbolcu yararlanacak
Bedelli askerlikten 853 futbolcu yararlanacak Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD), 853 profesyonel futbolcunun bedelli askerlikten faydalanacağını açıkladı.
20.11.2018 Süper Lig
Alpay Özalan'dan Hamza Yerlikaya'ya ziyaret
Alpay Özalan'dan Hamza Yerlikaya'ya ziyaret AK Parti Milletvekili Alpay Özalan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'yı ziyaret etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
TFPD'den ek transfer süresi talebi!
TFPD'den ek transfer süresi talebi! Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD), transfer tescil yasağı bulunan kulüplerle sözleşme imzaladıkları için lisansı tescil edilmeyen futbolcuların yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuruda bulundu.
8.09.2018 Süper Lig
TPFD'den Gomis'e "Altın Top" ödülü
TPFD'den Gomis'e "Altın Top" ödülü Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD), Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunda Galatasaray formasıyla 29 gol atarak gol kralı olan Bafetimbi Gomis'e, "Altın Top" ödülü verdi.
17.08.2018 Galatasaray
TPFD'den Fenerbahçe'ye ziyaret
TPFD'den Fenerbahçe'ye ziyaret Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Başkanı Hakan Ünsal, Fenerbahçe Kulübünü ziyaret etti.
9.08.2018 Fenerbahçe
TPFD, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meclis Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti
TPFD, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meclis Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Genel Başkanı Hakan Ünsal ve Profesyonel Futbolcular Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Penbe, Emre Aşık ile eski Yönetim Kurulu Üyesi ve yeni dönem AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meclis Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti.
1.08.2018 Süper Lig
Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliğinden TPFD’ye ziyaret
Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliğinden TPFD’ye ziyaret FIFPro Genel Sekreteri Van Seggelen ile Hukuk Müşaviri Roy Vermeer, üyelik süreci kapsamında TPFD’ye ziyarette bulundu.
5.07.2018 Futbol
Erdoğan Demirören'in vefatı sonrası spor dünyasından başsağlığı mesajları
Erdoğan Demirören'in vefatı sonrası spor dünyasından başsağlığı mesajları Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberinin ardından spor dünyası, başsağlığı mesajlarını paylaştı.
8.06.2018 Futbol
TPFD, gol krallarını ödüllendirecek
TPFD, gol krallarını ödüllendirecek TPFD Yönetim Kurulu Üyesi Korkmaz: "Türkiye'de ilk defa 4 profesyonel ligin gol krallarını altın top ödülü ile onurlandıracağız"
14.04.2017 Futbol
TPFD'den TFF'ye teşekkür
TPFD'den TFF'ye teşekkür Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Yönetim Kurulu, TFF tarafından tüm maçlara spordaki şiddete dikkat çekmek amacıyla çıkılan pankart sonrası açıklama yaptı.
14.03.2017 Futbol
İşte yeni spor kanalı TFF TV! Peki TFF TV projesi nedir?
İşte yeni spor kanalı TFF TV! Peki TFF TV projesi nedir? Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD), Spor Toto 2. ve 3. Lig maçlarının canlı yayınlanması için TFF TV projesini önerdi.
25.01.2017 TFF 1.Lig
Hakan Ünsal ve Emre Aşık'tan 15 Temmuz mesajı
Hakan Ünsal ve Emre Aşık'tan 15 Temmuz mesajı Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Başkanı ve eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Ünsal, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini milletin canını hiçe sayarak engellediğini belirterek, "Ferdi olmaktan gurur duyduğumuz Türk milleti, dünyaya bir kez daha vatan ve bayrak sevgisini gösterdi." dedi
23.09.2021 Süper Lig
TPFD, Kartal hakkında açıklamada bulundu
TPFD, Kartal hakkında açıklamada bulundu TPFD Başkanı Hakan Ünsal, Kartalspor'un yaşadığı olayla ilgili yazılı açıklamada bulundu.
1.05.2016 Futbol
‘Terim G.Saray’ın başına getirilmeli’
‘Terim G.Saray’ın başına getirilmeli’ GOAL sergisine konuk olan Hakan Ünsal, Tanju Çolak ve Rıdvan Dilmen önemli açıklamalar yaptı
30.04.2016 Galatasaray
'Fatih Terim G.Saray'ın başına geçerse sürpriz olmaz'
'Fatih Terim G.Saray'ın başına geçerse sürpriz olmaz' Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Başkanı Hakan Ünsal, "Galatasaray'ı içinde bulunduğu durumdan çıkarabilecek isim Fatih Terim'dir." dedi.
1.04.2016 Galatasaray
Antalyasporlu Erman Kılıç'a tehdit
Antalyasporlu Erman Kılıç'a tehdit TPFD Başkanı Hakan Ünsal, Erman Kılıç'ın Antalya'da bazı kişilerce tehdit edildiğini, konuyu yakından takip ettiklerini duyurdu
4.03.2016 Futbol
Muslera’dan hat-trick
Muslera’dan hat-trick Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin bu yıl ilk kez düzenlediği ödül gecesine 3 ödül alan Uruguaylı kaleci damga vurdu
11.08.2015 Galatasaray
Yılın en iyileri belli oldu
Yılın en iyileri belli oldu Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve Süper Lig'de geride kalan sezonun "en iyileri"nin belirlendiği TPFD Ödülleri, sahiplerini buldu.
11.08.2015 Galatasaray
TPFD’de yeni dönem
TPFD’de yeni dönem Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Yönetimi yeni projelerini paylaştı.
27.06.2015 Futbol
TPFD, Demirören ile buluştu
TPFD, Demirören ile buluştu Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği(TPFD) Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu'nu ziyarette bulundu.
21.04.2015 TFF 1.Lig
Gökhan Töre'den ilk açıklama!
Gökhan Töre'den ilk açıklama! Gökhan Töre, kendisini ziyarete giden TPFD Başkanı Akbin’e, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Hafta sonu Sivas maçında oynarım” dedi.
22.04.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tpfd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tpfd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.