Hakan Ünsal

Hakan Ünsal

Son dakika hakan ünsal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakan ünsal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakan ünsal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Ünsal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan ünsal gelişmeleri de dahil olmak üzere 502 hakan ünsal haberi bulunmuştur. Tüm hakan ünsal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
İşte Galatasaray'ın yeni Hakan Ünsal'ı! Dünyaca ünlü orta sahanın yeğeni dünden hazır
İşte Galatasaray'ın yeni Hakan Ünsal'ı! Dünyaca ünlü orta sahanın yeğeni dünden hazır Van Aanholt'la yollarını ayırmak için tüm imkanları seferber eden Galatasaray yönetimi Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş'a alternatif bir sol bek buldu. Dünyaca ünlü futbolcunun yeğeni olan 20 yaşındaki yeteneğin Sarı Kırmızılı takıma gelmeye can attığı bildirilirken, Sportif AŞ yöneticilerinden Erden Timur'un yeni Hakan Ünsal için harekete geçtiği ifade edildi.
20.11.2022 Galatasaray
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler Spor Toto 1'inci Lig 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi, bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
5.07.2022 TFF 1.Lig
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı!
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı! TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda yapıldı. Katılımın geniş olduğu yemekte siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarına ait çok sayıda kişi bir araya geldi. Gecede, Sinop Ayancıklı Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı imzalı forması, açık arttırmada 159 bin liraya Galatasaray'ın eski Milli futbolcu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı Galatasaray forması açık artırma ile satışa sunuldu. Formayı yine Sinoplu Çorluspor Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş aldı.
30.01.2022 Spor Magazin
Galatasaray'ın eski yıldızlarından Hakan Ünsal kaza geçirdi
Galatasaray'ın eski yıldızlarından Hakan Ünsal kaza geçirdi Hakan Ünsal, Başakşehir'de yola fırlayan köpeğe çarparak kaza yaptı. Ünsal'ın kullandığı klasik otomobil hasar görürken, köpeğin öldüğü öğrenildi.
8.12.2021 Şampiy10
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, grubun favorilerinden Hollanda’yı ağırlıyor. Türkiye-Hollanda maçı çarşamba günü saat 20.00’den itibaren TRT 1’de. Gözler ise2002 Dünya Kupası’na çevrildi. Güney Kore ile Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası'na Türkiye, 48 yıl aradan sonra ikinci kez katılma başarısı gösterirken, aldığı dünya üçüncülüğüyle de tarihi başarıya imza attı. İşte 2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu ile 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları…
24.03.2021 Gündem
Galatasaray'ın tur şansı yüzde 60! 4 isme dikkat...
Galatasaray'ın tur şansı yüzde 60! 4 isme dikkat... Galatasaray, İskoç devi Glasgow Rangers ile UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak için sahaya çıkıyor. İki takım da çok formda. Rangers'ta dört isme dikkat! Daha önce Glasgow Rangers’la Avrupa arenasında 3 kez karşı karşıya gelen Galatasaray’ın eski futbolcularından Hakan Ünsal maça ilişkin Şampiy10'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1.10.2020 Galatasaray
Şenol Güneş'ten Ferdi Kadıoğlu açıklaması
Şenol Güneş'ten Ferdi Kadıoğlu açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Benim için Dünya Kupası önemli. Tekrar Dünya Kupası'nda olmak, orada ülkemizi temsil ederek uluslararası alanda ses getirmek istiyoruz. İnşallah gruptan çıkıp, ondan sonra da Dünya Kupası finallerine katılıp, güzel bir sonuç yapmak istiyoruz. Oldukça fazla maçımız var. 3 kategoride yarışmamız var. Bunların içinde 1 numaraya Dünya Kupası'nı koyuyorum" dedi. Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için de açıklamalarda bulundu.
31.08.2020 Futbol
'1 milyon yerli yazılımcı' projesi için harekete geçtiler
'1 milyon yerli yazılımcı' projesi için harekete geçtiler OSTİM Teknik Üniversitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan ve Hazine ve Maliye Bakanlığınca yürütülen "1 milyon yerli yazılımcı" projesi için OTÜSEM'in hazırladığı programlarla yazılımcı yetiştirecek.
26.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Hakan Ünsal'dan olay sözler: "Sahtekarlık yaptı!"
Hakan Ünsal'dan olay sözler: "Sahtekarlık yaptı!" Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Hakan Ünsal, Bulgar basınına geniş bir röportaj verdi. 46 yaşındaki eski sol bekten Sarı Kırmızılı takımdaki günleri, 2002 Dünya Kupası ve Premier Lig'de oynadığı dönemle ilgili çok çarpıcı itiraflar geldi.
21.10.2019 Futbol
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Diriliş Ertuğrul setine ziyaret
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Diriliş Ertuğrul setine ziyaret Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Diriliş Ertuğrul dizisinin Riva'daki setini ziyaret etti.
27.05.2019 Gündem
Emre Belözoğlu hakkında 2 milyon TL soruşturması
Emre Belözoğlu hakkında 2 milyon TL soruşturması İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Futbolda FETÖ davasının görüldüğü mahkemeye ‘hakkında FETÖ soruşturması yürütülüyor’ şeklinde gönderdiği yazının esrarı çözüldü. Savcılığa ifade veren ‘Mert’ isimli gizli tanık ünlü futbolcu Emre Belözoğlu’nun 17-25 Aralık sonrası Bank Asya’ya 2 Milyon TL yatırdığını iddia etti. Bu paranın elden ve parçalar halinde başka kişiler üzerinden yatırıldığını aktaran gizli tanık Mert’in ifadeleri üzerine Belözoğlu’nun banka hesapları incelemeye alındı.
13.02.2019 Başakşehir
UEFA Avrupa Ligi kupası yeniden İstanbul'da
UEFA Avrupa Ligi kupası yeniden İstanbul'da UEFA Avrupa Ligi Kupası İstanbul Bomonti'de basınla buluştu.
6.02.2019 Futbol
Tuncay Şanlı: Ersun Yanal heyecan getirdi
Tuncay Şanlı: Ersun Yanal heyecan getirdi Eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, "Fenerbahçe şu anda bir yapılanma, bir süreçten geçiyor. O yüzden de biraz zamana ihtiyacı var" dedi.
15.01.2019 Süper Lig
Mahkeme 3 eski futbolcu hakkında kararını verdi
Mahkeme 3 eski futbolcu hakkında kararını verdi FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, eski futbolcular Hakan Ünsal, Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz hakkında, "atılı suçu (örgüt üyeliği) işlediklerine dair delil elde edilemediğinden" takipsizlik kararı verildi
22.11.2018 Süper Lig
Alpay Özalan'dan Hamza Yerlikaya'ya ziyaret
Alpay Özalan'dan Hamza Yerlikaya'ya ziyaret AK Parti Milletvekili Alpay Özalan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'yı ziyaret etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Hakan Ünsal: "Futbolculara bedelli askerlik için en uygun tarih Haziran"
Hakan Ünsal: "Futbolculara bedelli askerlik için en uygun tarih Haziran" Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, profesyonel futbolcuların bedelli askerliklerini haziran ayında yapabilmeleri için çalışma yürüttüklerini söyledi.
19.10.2018 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oynayacağı karşılaşmanın kadroları belli oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oynayacağı karşılaşmanın kadroları belli oldu! Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle 18-21 Ekim'de Diyarbakır'da düzenlenecek "Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali"nde oynanacak maçın kadrosu belli oldu.
17.10.2018 Futbol
TFPD'den ek transfer süresi talebi!
TFPD'den ek transfer süresi talebi! Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD), transfer tescil yasağı bulunan kulüplerle sözleşme imzaladıkları için lisansı tescil edilmeyen futbolcuların yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuruda bulundu.
8.09.2018 Süper Lig
TPFD'den Gomis'e "Altın Top" ödülü
TPFD'den Gomis'e "Altın Top" ödülü Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD), Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunda Galatasaray formasıyla 29 gol atarak gol kralı olan Bafetimbi Gomis'e, "Altın Top" ödülü verdi.
17.08.2018 Galatasaray
TPFD'den Fenerbahçe'ye ziyaret
TPFD'den Fenerbahçe'ye ziyaret Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Başkanı Hakan Ünsal, Fenerbahçe Kulübünü ziyaret etti.
9.08.2018 Fenerbahçe
TPFD, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meclis Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti
TPFD, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meclis Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) Genel Başkanı Hakan Ünsal ve Profesyonel Futbolcular Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Penbe, Emre Aşık ile eski Yönetim Kurulu Üyesi ve yeni dönem AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meclis Başkanı Yıldırım'ı ziyaret etti.
1.08.2018 Süper Lig
Beşiktaş'ta Torshavn hazırlıkları
Beşiktaş'ta Torshavn hazırlıkları Siyah-beyazlılar, istasyon koşularının ardından pas çalışması ve taktik program üzerinde durdu.
31.07.2018 Beşiktaş
Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliğinden TPFD’ye ziyaret
Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliğinden TPFD’ye ziyaret FIFPro Genel Sekreteri Van Seggelen ile Hukuk Müşaviri Roy Vermeer, üyelik süreci kapsamında TPFD’ye ziyarette bulundu.
5.07.2018 Futbol
Eski futbolcular, Sakarya'da gösteri maçı yaptı
Eski futbolcular, Sakarya'da gösteri maçı yaptı Sakarya'da düzenlenen Geleneksel Gazi Metal 30. Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası'nın açılışında, eski futbolcular gösteri maçı yaptı.
20.06.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Ünsal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan ünsal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.