Toplu Sözleşme Görüşmeleri

Toplu Sözleşme Görüşmeleri

Son dakika toplu sözleşme görüşmeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplu sözleşme görüşmeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplu Sözleşme Görüşmeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplu sözleşme görüşmeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 toplu sözleşme görüşmeleri haberi bulunmuştur. Tüm toplu sözleşme görüşmeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
EMEKLİLERE CUMHURİYET İKRAMİYESİ 2023! Emekliye 5 bin TL ikramiye 29 Ekim'de mi verilecek, emekliye cumhuriyet ikramiyesi ne zaman verilecek?
EMEKLİLERE CUMHURİYET İKRAMİYESİ 2023! Emekliye 5 bin TL ikramiye 29 Ekim'de mi verilecek, emekliye cumhuriyet ikramiyesi ne zaman verilecek? Yaklaşık 2,5 milyon memur emeklisini ilgilendiren toplu sözleşme zamları belli oldu. Memurlara 2024 yılının ilk 6 ayı için yüzde 15, ikinci altı ayı içinse yüzde 10 oldu. Yılsonuna kadar oluşacak enflasyon farkları da maaşlara eklenecek ve 2024 Ocak zammı ortaya çıkacak. Memur ve emeklilerine yapılacak zam oranları belli olur, sosyal medyada emeklilere cumhuriyet ikramiyesi verileceği iddiaları gündeme geldi. Söz konusu paylaşımların ardından “Emeklilere cumhuriyet ikramiyesi var mı, emeklilere 5 bin TL cumhuriyet bayramı ikramiyesi mi verilecek? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.09.2023 Emekli
MEMUR MAAŞI 2024 | En düşük memur maaşı ne kadar oldu (Ocak 2024)? 2024 memur zammı yüzde kaç, memurlar 2024 Ocak’ta ne kadar zam alacak?
MEMUR MAAŞI 2024 | En düşük memur maaşı ne kadar oldu (Ocak 2024)? 2024 memur zammı yüzde kaç, memurlar 2024 Ocak’ta ne kadar zam alacak? Memur ve memur emeklilerinin 2023-2024 yılları için zam oranı belli oldu. 2024'ün ilk altı ayında yüzde 15, ikinci altı ayında yüzde 10, 2025'in ilk altı ayında yüzde 6 ve ikinci altı ayında yüzde 5 zam yapılacak. Peki, en düşük memur maaşı ne kadar olacak, 2024 memur zammı yüzde kaç?
1.09.2023 Memur
Memur ve memur emeklilerinin zam oranı belli oldu!
Memur ve memur emeklilerinin zam oranı belli oldu! 4 milyon memur ve 2 buçuk milyon memur emeklisinin gözünü diktiği Hakem Kurulu'nun son toplantı sona erdi. Toplantıyla birlikte önümüzdeki 2 yılı kapsayan zam oranı belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memur zamlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kamu görevlilerini ve memurları enflasyona ezdirmeyeceğiz." demişti. İşte Memur ve memur emeklilerinin 2023-2024 yılları için zam oranı...
31.08.2023 Emekli
Bakan Işıkhan'dan flaş memur zammı açıklaması: Enflasyona ezdirmeyeceğiz
Bakan Işıkhan'dan flaş memur zammı açıklaması: Enflasyona ezdirmeyeceğiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memmur zammına ilişkin konuşarak " Kamu görevlilerini ve emeklileri enflasyona ezdirmeyeceğız." dedi.
30.08.2023 Ekonomi
Memur zammı için gözler perşembe gününe çevrildi
Memur zammı için gözler perşembe gününe çevrildi Memur zammını belirleyecek hakem kurulunun dördüncü toplantısı sona erdi. Son toplantı perşembe günü yapılacak.
29.08.2023 Ekonomi
Emekli maaşı ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 45 zam hesabı, son viraja girildi
Emekli maaşı ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 45 zam hesabı, son viraja girildi Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur ve emekliye gelecek olan olası zam oranı açıklandı. 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri için sürecin sonuna gelindi. 11 iş kolunun tamamında mutabakat sağlanırken, 'Emekli maaşı ve memur zammı ne kadar olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırdı. Toplu sözleşme zammı için son sözü hakem heyeti söyleyecek. Gözler bugün 3. toplantıda. Hükümetin son zam teklifi ve beklenen enflasyon farkı ile emekli maaşı ve memur maaşları için yeni zam oranı hesaplandı. 11 iş koluna verilen yeni haklar belli oldu. Öte yandan memur zammı burada 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşları için doğrudan belirleyici olacak. Toplu sözleşme zammı süreci yaklaşık 8,5 milyon vatandaşı doğrudan ilgilendiriyor.
29.08.2023 Emekli
Toplu sözleşme görüşmeleri canlı mı? 7. Dönem toplu sözleşme ne zaman sonuçlanır, toplu sözleşme maddeleri ne zaman imzalanacak? Ocak 2024 memur zammı ne kadar olacak?
Toplu sözleşme görüşmeleri canlı mı? 7. Dönem toplu sözleşme ne zaman sonuçlanır, toplu sözleşme maddeleri ne zaman imzalanacak? Ocak 2024 memur zammı ne kadar olacak? 7. Dönem Toplu Sözleşme 4. toplantı canlı izle için araştırmalar artarken Memur ve emekli zammı açıklandı mı, Ocak 2024 memur zammı ne kadar olacak? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. Toplu Sözleşme görüşmeleri sürecine dair araştırmalar sabahın ilk saatleriyle başladı. Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisi gözlerini toplu sözleşme görüşmelerine çevirdi. 1 Ağustos'ta başlayan süreç bugün yapılacak 4. toplantıyla sona erecek. Peki, 7. Dönem Toplu Sözleşme ne zaman sonuçlanır? Toplu sözleşme maddeleri ne zaman imzalanacak? 2023 Ocak memur zammı ne kadar olacak?
22.08.2023 Memur
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Hesap değişti, tablo netleşti
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Hesap değişti, tablo netleşti Emekli ve memur maaşıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli ve memur maaşlarına gelecek olan zam olası oranlar ile tek tek hesaplandı..2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri devam ederken memur ve emekli zammı için yeni gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşı düzenlemesi için Bakan Vedat Işıkhan ve Bakan Mehmet Şimşek'e talimatını verdi. Memur zammı için belirleyici olacak toplu sözleşme için hükümet teklif yükseltti. Merkez Bankası'nın ekonomistlerle yaptığı yeni enflasyon beklenti anketi de sonuçlandı. Memur ve emekli maaşı hesaplama tablosu netleşti. İşte yeni maaşlar ile ilgili son gelişmeler...
20.08.2023 Emekli
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme Görüşmeleri üçüncü toplantısı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bakan Vedat Işıkhan "2024'ün ilk altı ayı için yüzde 15, ikinci altı ay için yüzde 10, 2025 ilk altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay için yüzde 5 olarak teklifimizi açıklıyorum" dedi.
17.08.2023 Ekonomi
Zam pazarlığında kritik viraj! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci teklif açıklanacak
Zam pazarlığında kritik viraj! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci teklif açıklanacak Kamu çalışanlarının toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Üçüncü toplantı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılacak. Kamu işveren tarafının ikinci teklifini açıklaması bekleniyor.
17.08.2023 Ekonomi
Emekli, memura zam müjdesi! Oran ve tarih belli oldu, işte yeni maaş tablo
Emekli, memura zam müjdesi! Oran ve tarih belli oldu, işte yeni maaş tablo Milyonlarca emekli ve memuru yakından ilgilendiriyor. Maaşlara zam geliyor. 2024-2025 yıllarında uygulanacak memur ve emekli zammı için belirleyici olacak toplu sözleşme görüşmeleri sürecinde hükümetin zam teklifi belli oldu. Buna göre Bakan Işıkhan kamu işveren heyeti olarak Ocak 2024 için zam teklifini yüzde 14 olarak açıkladı. Memurlar Ocak ayında bu toplu sözleşme zammına ilaveten enflasyon farkı alacak. Öte yandan en düşük SSK, Bağ-Kur emekli maaşı için de yeni formül masaya geldi. İşte kuruşu kuruşuna yeni meslek meslek yeni memur maaşları tablosu...
15.08.2023 Emekli
Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri artacak! Kamu çalışanlarına piyango vuracak
Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri artacak! Kamu çalışanlarına piyango vuracak Milyonlarca memur ve emekliyi doğrudan ilgilendiriyor. Hem maaşlarda artış olacak hem de emekli ikramiyesi yükselecek. Memur ve emeklisinin yakından takip ettiği toplu sözleşme görüşmeleri sürerken, bütün kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge piyangosu da vuracak. Düzenleme dışında kalan memur, şef, tekniker, veri hazırlama kontrol işletmeni ve diğer birinci dereceye gelen bütün kamu görevlileri 3600 ek göstergeden yararlanacak.
14.08.2023 Emekli
Enflasyonla mücadele, tahıl koridoru! Kritik Kabine toplantısı başladı
Enflasyonla mücadele, tahıl koridoru! Kritik Kabine toplantısı başladı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Gündemdeki başlıklar arasında Erdoğan’ın diplomatik temasları, Tahıl Koridoru’nun geleceği, düzensiz göçle mücadele, ekonomideki son gelişmeler ve kamuda toplu sözleşme görüşmeleri bulunuyor.
7.08.2023 Gündem
Kabine toplanıyor! Masada çok kritik konular var
Kabine toplanıyor! Masada çok kritik konular var Kabine bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Gündemdeki başlıklar arasında Erdoğan’ın diplomatik temasları, Tahıl Koridoru’nun geleceği, düzensiz göçle mücadele, ekonomideki son gelişmeler ve kamuda toplu sözleşme görüşmeleri bulunuyor.
7.08.2023 Gündem
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, "Memur ve memur emeklileri için fırsat olarak görüyoruz" deyip tarihi açıkladı
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, "Memur ve memur emeklileri için fırsat olarak görüyoruz" deyip tarihi açıkladı Memur Sendikaları Konfedarasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme birinci toplantısına ilişkin “Çalışanlar arasındaki ücret makasları bu anlamda şu an en büyük tartışma konusu. O yüzden hem çalışanlar arasında ücret makasının kapatılması ve gelir adaletinin sağlanması konusunda toplu sözleşmeyi bir fırsat olarak görüyoruz.” dedi.
1.08.2023 Ekonomi
Memur sözleşme zammı 2023-2024! Memur zammı ne kadar olacak, memur toplu sözleşme zammı yüzde kaç oldu?
Memur sözleşme zammı 2023-2024! Memur zammı ne kadar olacak, memur toplu sözleşme zammı yüzde kaç oldu? Memurların toplu sözleşme süreci başladı. En düşük memur maaşının ara zamla birlikte 22 bin TL'ye yükseltilmesinin ardından memur ve emeklilerinin yeni zam toplantısı yapıldı. Toplantının açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptı. Işıkhan, şimdiye kadar hiçbir kamu çalışanını enflasyona ezdirmediklerini belirterek, "Milli refahımızı hedefleyen, sosyal devlet ve katılımcı yönetim anlayışımızın en belirgin nişanesi olan toplu sözleşme sürecimizin ülkemiz çalışma hayatı adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Toplu sözleşme görüşmeleri yıl boyunca uygulanacak memur zammı için doğrudan belirleyici oluyor. Peki, Memur sözleşme zammı belli oldu mu, memur toplu sözleşme zammı ne kadar oldu?
1.08.2023 Memur
Memurların toplu sözleşme görüşmeleri bugün başlıyor
Memurların toplu sözleşme görüşmeleri bugün başlıyor Memurların Toplu Sözleşme sürecinde ilk toplantı bugün yapılacak. Toplantıda memur ve emeklisinin 2024-2025 yıllarını kapsayan zam oranları değerlendirilecek.
1.08.2023 Ekonomi
Memur-Sen'den Bakan Şimşek'e ziyaret
Memur-Sen'den Bakan Şimşek'e ziyaret Memur-Sen heyeti, milyonlarca kamu görevlisini ilgilendiren ve 1 Ağustos'ta başlayacak olan 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i ziyaret etti.
31.07.2023 Ekonomi
Toplu sözleşme görüşmelerinde ilk toplantı yarın yapılacak
Toplu sözleşme görüşmelerinde ilk toplantı yarın yapılacak Kamu çalışanları toplu sözleşme sürecinin başlamasını bekliyor. İlk toplantı yarın 14.00'te yapılacak. Toplantıya hükümet ile sendikaların temsilcileri katılacak. Toplantıda talepler dile getirilecek ve görüşme takvimi belirlenecek.
31.07.2023 Ekonomi
Memur ve memur emeklisine temmuz zammı ile ilgili yeni açıklama! Bakan Işıkhan duyurdu
Memur ve memur emeklisine temmuz zammı ile ilgili yeni açıklama! Bakan Işıkhan duyurdu Memur-Sen heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak atanan Vedat Işıkhan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ağustos ayında gerçekleştirilecek 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri başta olmak üzere kamu görevlilerinin talepleri ele alındı.
8.06.2023 Ekonomi
Emekli aylığına ve memur maaşına büyük zam! Tarih ve oran verildi, işte zamlı yeni maaşlar...
Emekli aylığına ve memur maaşına büyük zam! Tarih ve oran verildi, işte zamlı yeni maaşlar... Emekli aylığı ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklamaları peş peşe geliyor. Emekli ve memur maaşlarına zam üstüne zam geliyor. Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili oranlar ortaya çıkmaya başladı. Zamlı maaşlar için tarih de verildi. 4 aylık enflasyon rakamlarına göre, memur ve emeklilere yeni zam oranı belli oldu. Emekliler ve asgari ücretliler için maraton yeni Kabinenin belli olması sonrası haziran ayında başlayacak. Ağustosta ise toplu sözleşme görüşmeleri yapılacak. Yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği gibi enflasyon farkları, refah payı ve seyyanen artışlarla maaş zamları belirlenecek. İşte emekli ve memur maaşları ve merak edilen tüm detaylar...
3.06.2023 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Tablo değişti, yeni oran verildi, refah payı ve seyyanen zam da ekleniyor
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Tablo değişti, yeni oran verildi, refah payı ve seyyanen zam da ekleniyor Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli ve memur maaşlarına zam üstüne zam geliyor. Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili oranlar ortaya çıkmaya başladı. Zamlı maaşlar için tarih de verildi. Öte yandan önümüzde 3 ay boyunca alım gücünü artıracak çok önemli düzenlemeler yapılacak. Emekliler ve asgari ücretliler için maraton yeni Kabinenin belli olması sonrası haziran ayında başlayacak. Ağustosta ise toplu sözleşme görüşmeleri yapılacak. Yeni dönemde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği gibi enflasyon farkları, refah payı ve seyyanen artışlarla maaş zamları belirlenecek. İşte emekli ve memur maaşı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.05.2023 Emekli
Emekli ve memura büyük zam geliyor! Tarih ve oran verildi, işte zamlı yeni maaşlar...
Emekli ve memura büyük zam geliyor! Tarih ve oran verildi, işte zamlı yeni maaşlar... Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emekli ve memur maaşlarına zam üstüne zam geliyor. Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili oranlar ortaya çıkmaya başladı. Zamlı maaşlar için tarih de verildi. Öte yandan önümüzde 3 ay boyunca alım gücünü artıracak çok önemli düzenlemeler yapılacak. Emekliler ve asgari ücretliler için maraton yeni Kabinenin belli olması sonrası haziran ayında başlayacak. Ağustosta ise toplu sözleşme görüşmeleri yapılacak. Yeni dönemde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği gibi enflasyon farkları, refah payı ve seyyanen artışlarla maaş zamları belirlenecek. İşte emekli ve memur maaşı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
26.05.2023 Emekli
Kamu işçisinin zam oranı bugün belli oluyor
Kamu işçisinin zam oranı bugün belli oluyor 700 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinde sona gelindi. Zam oranları bugün belli oluyor
9.05.2023 Ekonomi
Memur, memur emeklisi ve özel sektör çalışanları için kritik tarih! Zam oranları netleşmeye başladı
Memur, memur emeklisi ve özel sektör çalışanları için kritik tarih! Zam oranları netleşmeye başladı Memur ve memur emeklisi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Kamu işçilerinin zam pazarlığı sürerken 1 Mayıs öncesinde toplu sözleşme süresinin tamamlanması bekleniyor. Yaklaşık 6 milyon memur ve memur emeklisine yapılacak zam oranını belirleneceği 2024-2025 toplu sözleşme görüşmeleri de 1 Ağustos'ta başlayacak. Kamu işçilerinin toplu iş sözleşmesi memurların toplu sözleşmesi başta olmak üzere özel sektörde imzalanacak sözleşmelerin çerçevelerini belirlemesi açısından da önem taşıyor. Peki memur ve memur emeklisi maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...
19.04.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Toplu Sözleşme Görüşmeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplu sözleşme görüşmeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.