50 yaşındaki Heidi Klum yıllara meydan okuyor! Kusursuz fiziğin sırrı diyetini paylaştı!
50 yaşındaki Heidi Klum yıllara meydan okuyor! Kusursuz fiziğin sırrı diyetini paylaştı! 2019 yılında kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Tom Kaulitz ile dünyaevine giren Heidi Klum, kusursuz fiziğinin sırrını paylaştı. Ünlü model Heidi Klum, hayranlarından gelen soruları yanıtlarken hem kilosunu hem de uyguladığı diyeti söyledi.
23.08.2023 Magazin
Heidi Klum ile 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz plajda aşk tazeledi!
Heidi Klum ile 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz plajda aşk tazeledi! Heidi Klum, İtalya'da bulunan özel Matsuhisa Plajı'nda tatil yaparken objektiflere yansıdı. 50 yaşındaki dört çocuk annesi, kendisinden 17 yaş küçük olan eşi Tokio Hotel gitaristi Tom Kaulitz ile plajda aşk tazeledi.
12.07.2023 Magazin
Heidi Klum'un genç kalmanın sırrını açıkladı! "Kocamın genç kanını emiyorum"
Heidi Klum'un genç kalmanın sırrını açıkladı! "Kocamın genç kanını emiyorum" 49 yaşındaki dünyaca ünlü model Heidi Klum, Tom Kaulitz'le evliliğiyle ilgili konuştu.90’lı yılların ünlü modeli Heidi Klum, gençlik sırrını da açıkladı. Klum, "Kocam Tom Kaulitz'in genç kanını emiyorum. Tıpkı bir vampir gibi!" diyerek espri yaptı.
12.08.2022 Magazin
Heidi Klum ve 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz plajda aşka geldi!
Heidi Klum ve 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz plajda aşka geldi! Sosyal medyadaki cesur pozlarıyla tanınan Heidi Klum, kendisinden 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz ile Florida'da tatil yaparken objektiflere takıldı. 49 yaşındaki model fit görüntüsüyle dikkat çekerken eşi Tom Kaulitz ile plajda aşka geldi.
20.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri