TOGG'un en kritik parçası! 10 yıldır bu merkezde üretiliyor
TOGG'un en kritik parçası! 10 yıldır bu merkezde üretiliyor Heyecanla beklenen ve çalışmaları hız kazanan yerli otomobil TOGG’un en kritik parçası olan bataryası yaklaşık 10 yıldır Sakarya Üniversitesi Araştırma-Geliştirme Uygulama Merkezi (SARGEM) tarafından üretiliyor. Yerli ve milli imkanlarla hammaddesinden son hale gelinceye kadar birçok alanda kullanılabilen bataryalar ürettiklerini aktaran Dr. Öğr. Üyesi Mahmud Tokur, “TOGG’un açıklamış olduğu elektrot ve torba batarya teknolojisini aslında biz Sakarya Üniversitesi’nde 10 yıldır üretiyoruz” dedi.
31.12.2021 Ekonomi
TOGG Üst Yöneticisi Karakaş: 200'e yakın bizimle ilgili start-up'ı inceledik
TOGG Üst Yöneticisi Karakaş: 200'e yakın bizimle ilgili start-up'ı inceledik TOGG Üst Yöneticisi Karakaş, online olarak gerçekleştirilen İstanbul Tech Week 2020 etkinliği kapsamında düzenlenen "Türkiye'nin Otomotiv Yolculuğu" konulu panelde yaptığı konuşmada, mobilite kavramını ve TOGG'un mobilite vizyonunu değerlendirdi.
5.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Yerli otomobil için düğmeye basıldı!
Yerli otomobil için düğmeye basıldı! Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili çalışmalar Bilişim Vadisi'nde tüm hızıyla sürüyor. 2022'de banttan inecek seri üretim ilk yerli otomobillerin dijital altyapı ve hizmetlerinin merkezi olarak sunulacağı endüstriyel bulut platformu için de çalışmalar başladı. Hayati önem taşıyan endüstriyel bulut platformu pilot uygulaması ilk olarak otomotiv sektöründe başlayacak.
31.10.2020 Gündem