Tizen

Tizen

Son dakika tizen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tizen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tizen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tizen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tizen gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 tizen haberi bulunmuştur. Tüm tizen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir?
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir? Disney Plus TV’ye nasıl yüklenir, Disney Plus nasıl izlenir? Online dizi ve film izleme platformlarından biri olan Disney Plus yayın hayatına başladı. Disney+ artık Türkiye'de. Peki, Disney Plus TV'de nasıl izlenir, TV'ye nasıl yüklenir?
14.06.2022 Televizyon
HAVELSAN, yerli yazılımla konuşturacak
HAVELSAN, yerli yazılımla konuşturacak Uzaktan çalışma koşullarında yüksek güvenlik sağlayan yerli video konferans ürünü HAVELSAN Diyalog, yoğun testlerin tamamlanmasıyla bu ay içinde kullanıma sunulacak.
4.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 10 büyük bir sürprizle geliyor
Samsung Galaxy Note 10 büyük bir sürprizle geliyor Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, önümüzdeki haftalarda yeni amiral telefonu Galaxy Note 10'u sahneye çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak Galaxy Note 10, tek başına gelmeyecek; işte şirketin gizli sürprizi...
5.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Watch tanıtıldı
Samsung Galaxy Watch tanıtıldı Samsung, en yeni akıllı saati Galaxy Watch’u tanıttı. Yeni nesil akıllı saat ile artık telefondan bağımsız olarak görüşmeler yapılabilecek. Samsung yeni Galaxy Watch ile birlikte Gear serisine veda etti.
10.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung Android'den vazgeçebilir!
Samsung Android'den vazgeçebilir! Android işletim sistemli akıllı telefon üreten Samsung, kendi işletim sistemi olan Tizen'e geçebilir. Böylece Samsung'un Android'den terk edebileceği kaydediliyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Samsung vazgeçti! Artık üretmeyecek
Samsung vazgeçti! Artık üretmeyecek Dünya teknoloji devi Samsung, Akıllı Saat uygulamasından vazgeçildiğini duyurdu...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Kapış kapış satılıyor
Kapış kapış satılıyor Dünyanın en küçük bilgisayarı olan ARTIK 10'u üreten Samsung, fiyatı da belirledi. 99 dolar yani 270 lira...
2.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung Gear S2 için bir güncelleme daha yayınlandı
Samsung Gear S2 için bir güncelleme daha yayınlandı Samsung, Gear S2 için bir güncelleme daha yayınladı. OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan güncelleme kapsamlı yenilikler içeriyor.
12.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung, iOS platformuna göz dikti
Samsung, iOS platformuna göz dikti Android ve Tizen platformlarında otuzdan fazla uygulaması bulunan Samsung, gelen haberlere göre söz konusu uygulamaları iOS platformuna getirmeye hazırlanıyor.
26.01.2016 Bilim ve Teknoloji
En çok satan akıllı saat Apple Watch
En çok satan akıllı saat Apple Watch Geçen yıl nisan sonunda satışa çıkan Apple Watch kısa süre içerisinde akıllı saat satışlarının yarısına ulaşmayı başardı.
13.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Gear S2 iOS desteği birkaç gün içerisinde yayınlanacak
Gear S2 iOS desteği birkaç gün içerisinde yayınlanacak Gear S2 için iOS uyumluluğu birkaç gün içerisinde ilgili uygulama aracılığıyla yayınlanacak.
8.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung Gear S2'ye iOS desteği
Samsung Gear S2'ye iOS desteği Samsung’un akıllı saat dünyasındaki amiral gemisi Samsung Gear S2 bu yıldan sonra çok önemli yeni bir özelliğe daha kavuşacak.
8.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung'dan ince çerçeveli akıllı televizyon
Samsung'dan ince çerçeveli akıllı televizyon Samsung'un CES 2016 etkinliği kapsamında duyurduğu kavisli 4K televizyon ince çerçeveleriyle dikkat çekiyor.
7.01.2016 Bilim ve Teknoloji
CES 2016: Samsung Gear S2 iOS desteği resmileşti
CES 2016: Samsung Gear S2 iOS desteği resmileşti Samsung'un Tizen işletim sistemli Gear S2 için iOS kullanıcılarını sevindirecek bir gelişme yaşandı...
6.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Android ve iOS yükselişte, Windows Phone düşüşte
Android ve iOS yükselişte, Windows Phone düşüşte Mobil işletim sistemleri kullanım oranları açıklandı. Android ve iOS uzun bir süre daha ekosisteminin mutlak hakimi olacak.
20.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Samsung Gear VR, Avrupa'da ön siparişe açıldı
Samsung Gear VR, Avrupa'da ön siparişe açıldı Samsung'un uygun fiyatlı sanal gerçeklik gözlüğü yeni Gear VR Amerika'nın ardından Avrupa'da ön sipariş almaya başladı.
18.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Daha güçlü Tizen akıllı telefonlar geliyor
Daha güçlü Tizen akıllı telefonlar geliyor Samsung önümüzdeki yıl daha güçlü Tizen akıllı telefonlar piyasaya sunacak.
18.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Tizen, BlackBerry'i geride bıraktı
Tizen, BlackBerry'i geride bıraktı Tizen, BlackBerry'i geride bırakarak en büyük dördüncü mobil işletim sistemi oldu.
6.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Pebble akıllı saatlerde 50€ indirime gidildi
Pebble akıllı saatlerde 50€ indirime gidildi Popüler akıllı saat üreticisi Pebble, Avrupa'da satışa sunduğu tüm akıllı saatlerin fiyatında 50€ indirime gitti.
6.11.2015 Bilim ve Teknoloji
VLC, Tizen için yayınlandı
VLC, Tizen için yayınlandı Kullanıcıların en tercih ettiği medya oynatıcısı VLC, Tizen Store'daki yerini aldı.
31.10.2015 Bilim ve Teknoloji
Samsung Z3 satışa çıkıyor
Samsung Z3 satışa çıkıyor Samsung Z3 isimli model, 21 Ekim tarihinde sadece Hindistan’da satışa çıkacak...
17.10.2015 Bilim ve Teknoloji
Samsung, Gear S2'yi duyurdu
Samsung, Gear S2'yi duyurdu Samsung, yeni akıllı saat modeli Gear S2'yi resmen duyurdu. 1.2 inç boyutunda yuvarlak bir ekrana sahip cihazın 3 Eylül’de başlayacak IFA 2015’te tanıtılması bekleniyor.
2.09.2015 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'tan iki amiral gemisi telefon geliyor
Microsoft'tan iki amiral gemisi telefon geliyor Talkman ve Cityman kod adlı telefonlar yılın ikinci yarısında kullanıcılarla buluşacak.
2.05.2015 Bilim ve Teknoloji
Akıllı telefonların kârını Apple topladı
Akıllı telefonların kârını Apple topladı Apple, yılın son çeyreğinde akıllı telefonlardan elde edilen karın yüzde 89'unu elinde tutuyor.
27.02.2015 Bilim ve Teknoloji
Samsung Z2 Tizen geliyor!
Samsung Z2 Tizen geliyor! Samsung, son zamanlarda ilk Tizen akıllı telefonu olan Samsung Z1’i başlattı ve şimdi son rapora göre, Samsung Z2’nin de satışa sunulacağı söyleniyor...
18.02.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Tizen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tizen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.