Thierry Henry

Thierry Henry

Son dakika Thierry Henry haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Thierry Henry ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Thierry Henry haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thierry Henry

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thierry henry gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 thierry henry haberi bulunmuştur. Tüm thierry henry haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yıldızın ismini açıkladı Fenerbahçe'den bir tane bile yok
6 yıldızın ismini açıkladı Fenerbahçe'den bir tane bile yok Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcularından Robin van Persie "Sözleşmemde 1 yıl kalması sebebiyle belki de o zaman Arsenal'de kalmalıydım." ifadelerini kullandı.
4.03.2023 Fenerbahçe
Lionel Messi'den yıllar sonra Henry itirafı! "Yüzüne bakamadım"
Lionel Messi'den yıllar sonra Henry itirafı! "Yüzüne bakamadım" Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, daha önce birlikte forma giydiği Thierry Henry hakkında itirafta bulundu.
10.04.2020 Futbol
Hakan Ünsal'dan olay sözler: "Sahtekarlık yaptı!"
Hakan Ünsal'dan olay sözler: "Sahtekarlık yaptı!" Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Hakan Ünsal, Bulgar basınına geniş bir röportaj verdi. 46 yaşındaki eski sol bekten Sarı Kırmızılı takımdaki günleri, 2002 Dünya Kupası ve Premier Lig'de oynadığı dönemle ilgili çok çarpıcı itiraflar geldi.
21.10.2019 Futbol
Manchester United'a Crystal Palace çelmesi: 1-2
Manchester United'a Crystal Palace çelmesi: 1-2 Solskjaer yönetimindeki Manchester United, Old Trafford'da Crystal Palace'a 90. dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu ve Crystal Palace, 1989'dan bu yana Old Trafford'daki ilk galibiyetini aldı.
25.08.2019 Futbol
Monaco'da ikinci Jardim dönemi
Monaco'da ikinci Jardim dönemi Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Monaco, eski teknik direktörü Leonardo Jardim ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
25.01.2019 Fransa
Monaco'da Henry'nin görevleri askıya alındı!
Monaco'da Henry'nin görevleri askıya alındı! Fransa Ligue 1'de düşme tehlikesi yaşayan Monaco, Thierry Henry'nin görevinin askıya alındığını açıkladı.
24.01.2019 Fransa
Monaco, Vainqueur transferini resmen açıkladı!
Monaco, Vainqueur transferini resmen açıkladı! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco, Antalyaspor'dan William Vainqueur'ü sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.
12.01.2019 Antalyaspor
Fenerbahçe'ye şok çalım! Fabregas...
Fenerbahçe'ye şok çalım! Fabregas... Chelsea’den bedelsiz olarak ayrılacağı konuşulan Cesc Fabregas’a, Monaco’nun servet önerdiği ortaya çıktı. Fransız ekibi, 31 yaşındaki yıldıza 10 milyon euro imza parası da dahil olmak üzere 3 yıllık sözleşme teklif etti.
4.01.2019 Fenerbahçe
Monaco'dan savunmaya takviye
Monaco'dan savunmaya takviye Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Monaco, Brezilyalı savunma oyuncusu Naldo'yu renklerine bağladı.
3.01.2019 Futbol
Fabregas, Chelsea ile sözleşmesini feshediyor!
Fabregas, Chelsea ile sözleşmesini feshediyor! İsmi Fenerbahçe ile anılan Cesc Fabregas'in Chelsea macerası sona erecek gibi gözüküyor. İspanyol futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi feshediliyor.
28.12.2018 Fenerbahçe
Beşiktaş'a Vida piyangosu!
Beşiktaş'a Vida piyangosu! Beşiktaş'ın Hırvat savunmacısı Domagoj Vida'ya, Thierry Henry'nin çalıştırdığı Monaco talip oldu.
25.12.2018 Beşiktaş
PSG'nin kralı Kylian Mbappe!
PSG'nin kralı Kylian Mbappe! Fransa Lig 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'in genç yıldızı Kylian Mbappe, her geçen gün yükselen performansıyla takımını sırtlamaya devam ediyor.
13.11.2018 Fransa
Devler Ligi'nde büyük sürpriz! Liverpool ve Monaco yıkıldı...
Devler Ligi'nde büyük sürpriz! Liverpool ve Monaco yıkıldı... Şampiyonlar Ligi 4. maçları A ve C gruplarında oynanan iki maçla başladı. Gecenin sürprizinde Liverpool, deplasmanda Kızılyıldız'a 2-0 mağlup olurken, Fransız ekibi Monaco, Club Brugge'ye evinde 4-0'la yenildi.
6.11.2018 Şampiyonlar Ligi
Manchester City, durdurulamıyor!
Manchester City, durdurulamıyor! Manchester City, Southampton'ı 6-1 mağlup ederek Premier Lig'de yoluna namağlup devam ediyor.
4.11.2018 İngiltere
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz Futbol hayatını İspanya La Liga ekiplerinden Huesca'da devam ettiren milli futbolcu Serdar Gürler TFF'nin TAM SAHA dergisine konuştu.
1.11.2018 Futbol
Thierry Henry, ilk maçını kaybetti!
Thierry Henry, ilk maçını kaybetti! Thierry Henry, Monaco'nun başında çıktığı ilk maçta Strasbourg'a 2-1 kaybetti.
20.10.2018 Fransa
Monaco, Thierry Henry'yi resmen açıkladı!
Monaco, Thierry Henry'yi resmen açıkladı! Fransa Ligi ekiplerinden Monaco, teknik direktörlüğe Thierry Henry'nin getirildiğini açıkladı.
13.10.2018 Fransa
Monaco'da Jardim dönemi sona erdi
Monaco'da Jardim dönemi sona erdi Fransız ekibi Monaco tecrübeli teknik direktör Leonard Jardim ile yollarını ayırdı.
11.10.2018 Fransa
Monaco'da Jardim'in yerine Henry geliyor
Monaco'da Jardim'in yerine Henry geliyor Fransa Ligi ekibi Monaco, teknik direktör Leonardo Jardim ile yolları ayırıp, yerine Thierry Henry'yi getiriyor.
10.10.2018 Fransa
Bordeaux'nun yeni teknik direktörü Thierry Henry!
Bordeaux'nun yeni teknik direktörü Thierry Henry! Fransa'nın efsane futbolcularından Thierry Henry, Bordeaux'nun teknik direktörü oldu.
22.08.2018 Fransa
Thierry Henry için Mısır iddiası!
Thierry Henry için Mısır iddiası! Mısır Milli Takımı'nda teknik direktörlük için sürpriz bir isim gündeme geldi.
2.08.2018 Futbol
Fernando Torres için sürpriz transfer iddiası!
Fernando Torres için sürpriz transfer iddiası! İspanya Ligi’nde Atletico Madrid forması giyen Fernando Torres, sezon sonunda takımdan ayrılacağının sinyallerini vermişti. Adı yakın zamanda Beşiktaş ile de anılan tecrübeli golcü için dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı.
6.05.2018 Futbol
Prensten şimdi de ‘yaşam tarzı’ atılımı
Prensten şimdi de ‘yaşam tarzı’ atılımı Suudi Arabistan, Veliaht Prens Muhammed bin Salman’ın modernleşme hamlesinin parçası olarak 2020 yılına kadar eğlence, sağlık, spor ve eğitime 13 milyar doları aşkın yatırım yapılmasını planlıyor
5.05.2018 Dünya
İşte Fenerbahçe'nin Gomis planı!
İşte Fenerbahçe'nin Gomis planı! Fenerbahçe’de ligin en kritik maçı olarak görülen Galatasaray derbisi öncesi Bafetimbi Gomis alarmı çalıyor.
17.03.2018 Fenerbahçe
France Football'dan Babel'e büyük övgü
France Football'dan Babel'e büyük övgü Fransızların dünyaca ünlü futbol dergisi France Football, resmi sitesi aracılığıyla yayımladığı bir makalede Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ryan Babel hakkında övgü dolu sözler kullandı.
14.03.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Thierry Henry ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thierry henry haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.