The Walking Dead

The Walking Dead

Son dakika The Walking Dead haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan The Walking Dead ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını The Walking Dead haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The Walking Dead

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the walking dead gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 the walking dead haberi bulunmuştur. Tüm the walking dead haberleri aşağıda listelenmiştir.
'The Walking Dead'in yıldızı kansere yakalandı!
'The Walking Dead'in yıldızı kansere yakalandı! Son olarak 'The Equalizer' adlı yapımda yer alan ABD'li oyuncu Erik Jensen'a, evre kolon kanseri teşhisi konulduğu açıklandı. Ünlü ismin ailesi, sosyal medyadan yardım kampanyası başlattı.
28.10.2023 Magazin
Hayden Panettiere'nin kardeşi hayatını kaybetti! Buluşmaya gitmeyince ortaya çıktı
Hayden Panettiere'nin kardeşi hayatını kaybetti! Buluşmaya gitmeyince ortaya çıktı Ünlü oyuncu Hayden Panettiere kardeş acısıyla sarsıldı. Panettiere'in, bazı yapımlarda oyunculuk deneyimi de yaşayan kardeşi Jansen Panettiere, 28 yaşında hayata veda etti. Ünlü yıldızın erkek kardeşinin öldüğü, arkadaşlarıyla buluşmaya gitmediği zaman ortaya çıktı.
22.02.2023 Magazin
Hayden Panettiere'nin kardeşi hayatını kaybetti
Hayden Panettiere'nin kardeşi hayatını kaybetti Ünlü oyuncu Hayden Panettiere kardeş acısıyla sarsıldı. Panettiere'in, bazı yapımlarda oyunculuk deneyimi de yaşayan kardeşi Jansen Panettiere, 28 yaşında hayata veda etti. Panettiere, son olarak geçen yıl Love and Love Not adlı yapımda görev almıştı.
21.02.2023 Magazin
AMC'den The Walking Dead atağı: Yeni spin-off dizilerin yayın tarihleri belli oldu
AMC'den The Walking Dead atağı: Yeni spin-off dizilerin yayın tarihleri belli oldu 2023 yılı, The Walking Dead evreni için büyük bir yıl olacağa benziyor. Yapımcı AMC, bu yıl iki yeni dizinin ve Fear of the Walking Dead'in final sezonunun yayınlanacağını açıkladı.
12.01.2023 Kültür Sanat
The Walking Dead 11. ve final sezonu geliyor! Milyonların heyecanla beklediği son sezonda kimler ölecek, kimler kurtulacak?
The Walking Dead 11. ve final sezonu geliyor! Milyonların heyecanla beklediği son sezonda kimler ölecek, kimler kurtulacak? Dünyada milyonlarca hayranının merakla ve heyecanla beklediği The Walking Dead'in 11. ve final sezonu, 22 Ağustos pazartesi günü başlayacak. Yapımcıların katıldıkları basın turunda "Herkes kurtulmayacak" açıklaması dizinin hayranlarını daha da meraklandırdı! Çünkü The Walking Dead seyircisi, 7. sezonda diziye dâhil olan ”Negan’ın” pek çok karakteri öldürdüğüne şahit olmuştu. İşte The Walking Dead final sezonunda ölmesi ve hayatta kalması muhtemel karakterler...
20.08.2022 Magazin
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri!
Disney Plus içerikleri ve dizileri neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri! Uzun süredir beklenen Disney’in dijital platformu Disney+ Türkiye‘de faaliyete geçiyor. Ücretli dijital yayın servislerinin arasına bir yenisi daha katıldı. Peki, Disney Plus içerikleri (dizileri) neler? Disney Plus üyelik ücreti ne kadar, nasıl yapılır? Disney Plus üyelik paketleri…
14.06.2022 Televizyon
The Walking Dead oyuncusu Moses J Moseley ölü bulundu!
The Walking Dead oyuncusu Moses J Moseley ölü bulundu! The Walking Dead dizisinde zombilerden birini canlandıran Moses J Moseley 31 yaşında hayatını kaybetti. Genç oyuncunun cansız bedeni köprüde asılı bulundu.
1.02.2022 Magazin
'Evde kal' çağrısı, dijital yayın platformlarına ilgiyi zirveye  taşıdı
'Evde kal' çağrısı, dijital yayın platformlarına ilgiyi zirveye taşıdı Sağlık Bakanlığı'nın corona virüsle etkin mücadele kapsamında yaptığı "evde kal" çağrısının ardından dijital yayın platformlarının ziyaretçi sayısı son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.
22.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Bayram telaşı
Bayram telaşı Ozan Güven Instagram hesabından “Bayram telaşı…” notuyla komik bir fotoğraf paylaşarak takipçilerini güldürdü.
18.08.2018 Magazin
Dünya çizerleri arasında bir Türk
Dünya çizerleri arasında bir Türk Karikatürist Ergün Gündüz, 1’nci Dünya Savaşı’nın 100’üncü Yılı nedeniyle dünyanın önde gelen 25 çizerinin bir araya geldiği “Büyük Savaşın İzleri” (Traces de la Grande Guerre) adlı uluslararası projedeki tek Türk çizer olarak yer aldı.
17.08.2018 Arşiv
Bir gün ansızın dönebilirim!
Bir gün ansızın dönebilirim! The Walking Dead’in 9. sezonunda diziden ayrılmaya hazırlanan Lauren Cohan, hayat verdiği karakteri ‘Maggie’ karakteri hakkında konuştu.
13.08.2018 Magazin
Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor!
Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor! 'The Walking Dead'in 9 sezondur başrolünde oynayan Andrew Lincoln, diziden ayrılacağı yönündeki iddiaları doğrulayarak, "Rick Grimes rolünde son sezonum olacak" dedi.
24.07.2018 Televizyon
İddiaları doğruladı! Diziden ayrılıyor
İddiaları doğruladı! Diziden ayrılıyor ‘The Walking Dead’in başrolü Andrew Lincoln, ayrılık haberlerini doğruladı.
23.07.2018 Magazin
Her şey alt üst olacak!
Her şey alt üst olacak! The Walking Dead’in 9. sezonundan ilk görsel ve hikaye detayları geldi.
12.07.2018 Magazin
42’sinde anne olacak!
42’sinde anne olacak! Alman oyuncu Diane Kruger ile sevgilisi Norman Reedus, bir bebek beklediklerini açıkladı. İlk bebeğine hamile olan Kruger, 40’ından sonra anne olan ünlüler kervanına eklendi
30.05.2018 Magazin
Norman Reedus'dan 'Daryl' itirafı!
Norman Reedus'dan 'Daryl' itirafı! 'The Walking Dead' dizindeki 'Daryl' rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Norman Reedus, Entertainment Weekly dergisine kapak oldu.
12.01.2018 Televizyon
Ve 'Walking Dead' geri dönüyor!
Ve 'Walking Dead' geri dönüyor! Büyük bir seyirci kitlesine sahip olan 'The Walking Dead' dizisi, 22 Ekim Pazar günü hayranlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor.
17.10.2017 Televizyon
'Walking Dead'in 'Glenn'i başrolde!
'Walking Dead'in 'Glenn'i başrolde! Steven Yeun, Haruki Murakami'nin 'Norwegian Wood' kitabından uyarlanan 'Burning' filminde başrolü üstlenmeye hazırlanıyor.
3.10.2017 Kültür Sanat
Walking Dead’in Glenn’i başrolde
Walking Dead’in Glenn’i başrolde Koreli aktör Steven Yeun, Haruki Murakami’nin ‘Norwegian Wood’ kitabından uyarlanan ‘Burning’ filminde başrolü üstlenmeye hazırlanıyor.
2.10.2017 Magazin
Yeni bebek heyecanı!
Yeni bebek heyecanı! 'The Walking Dead' dizisinin kötü adamı 'Negan' karakterine hayat veren Jeffrey Dean Morgan (51), şu sıralar yeniden babalık heyecanı yaşıyor.
27.09.2017 Magazin
Zombi avından mutfağa
Zombi avından mutfağa 8. sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan dizi ‘The Walking Dead’in hayranlarına sürpriz...
9.08.2017 Magazin
Yeniden bir aradalar
Yeniden bir aradalar Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip ‘The Walking Dead’ dizisinin yeni sezonundan fotoğraflar gelmeye başladı.
26.07.2017 Magazin
Barcelona tatilinde romantik anlar!
Barcelona tatilinde romantik anlar! ‘The Walking Dead’ dizisinde 'Negan' karakterine hayat veren Jeffrey Dean Morgan, eşi Hilarie Burton'la birlikte Barselona'da görüntülendi.
14.03.2017 Magazin
The Walking Dead'in yıldızı: İnsanlar aptal!
The Walking Dead'in yıldızı: İnsanlar aptal! Dünyada hatrı sayılır bir hayran kitlesi bulunan ‘The Walking Dead’ bu sefer bambaşka bir konu ile gündemde.
24.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

The Walking Dead ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the walking dead haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.