Tff Süper Kupa

Tff Süper Kupa

Son dakika TFF Süper Kupa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TFF Süper Kupa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TFF Süper Kupa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tff Süper Kupa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tff süper kupa gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 tff süper kupa haberi bulunmuştur. Tüm tff süper kupa haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF Süper Kupa tarihini açıkladı
TFF Süper Kupa tarihini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe ile Galatasaray arasında başta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak iptal edilen Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar günü saat 21.00'da Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı.
21.02.2024 Futbol
TFF Süper Kupa'nın hakemi belli oldu!
TFF Süper Kupa'nın hakemi belli oldu! Galatasaray ile Akhisarspor arasında 7 Ağustos'ta oynanacak TFF Süper Kupa maçını hakem Halil Umut Meler yönetecek.
1.08.2019 Galatasaray
Fatih Terim'den örnek davranış
Fatih Terim'den örnek davranış Terim, kupayı kazanan Akhisarspor'u oyuncularıyla alkışlayarak tebrik etti.
5.08.2018 Galatasaray
TFF'den yayın ihalesi açıklaması!
TFF'den yayın ihalesi açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa yayın ihalesi hakkında açıklama yaptı!
Derbinin şifreleri... Bunu yapan kazanır!
Derbinin şifreleri... Bunu yapan kazanır! Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 3 Aralık Cumartesi günü yarın yapılacak derbi öncesi iki takım arasında oynanan son 21 karşılaşmada ilk golü atan takım sadece 2 kez yenildi.
24.09.2021 Fenerbahçe
En çok kazanan Galatasaray!
En çok kazanan Galatasaray! TFF Süper Kupa'yı 4. kez müzesine götüren Galatasaray, bu alanda en fazla kupa kazanan takım oldu.
8.08.2015 Galatasaray
Takım otobüsüne saldırı
Takım otobüsüne saldırı Ankara'da Osmanlı Stadı'nda oynanacak TFF Süper Kupa maçı öncesinde şok bir olay yaşandı.
8.08.2015 Galatasaray
Süper Kupa maçı öncesi bomba alarmı
Süper Kupa maçı öncesi bomba alarmı Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçı öncesi, yapılan bir ihbar ortalığı ayağa kaldırdı. Statda bomba olduğu şeklinde gelen ihbar üzerine polis alarma geçti.
8.08.2015 Galatasaray
Kupa mesaisi başladı
Kupa mesaisi başladı Galatasaray, 8 Ağustos Cumartesi günü Bursaspor ile yapacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.
5.08.2015 Galatasaray
Süper Kupa biletleri satışa çıktı
Süper Kupa biletleri satışa çıktı Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçının biletleri bugün satışa çıktı.
1.08.2015 Galatasaray
Biletler 1 Ağustos'ta satışta
Biletler 1 Ağustos'ta satışta Galatasaray ile Bursaspor arasında 8 Ağustos Cumartesi günü Ankara'da oynanacak TFF Süper Kupa maçının biletleri 1 Ağustos'ta satışa çıkacak.
30.07.2015 Galatasaray
Süper Kupa eşleşmesi belli oldu
Süper Kupa eşleşmesi belli oldu Türkiye Kupası'nda finale yükselen Galatasaray'ın Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmesi sonrası, TFF Süper Kupa eşleşmesi de belli oldu.
26.05.2015 Galatasaray
G.Saray'dan cezaya ilk tepki
G.Saray'dan cezaya ilk tepki Galatasaray Kulübü resmi siteden Tahkim Kurulu'nun verdiği ceza hakkında bir açıklama yayınladı.
4.09.2014 Galatasaray
'Emre taraftara küfür etti' iddiası
'Emre taraftara küfür etti' iddiası Manisa 19 Mayıs Stadı’nda dün Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan TFF Süper Kupa finalinde maçın önüne geçen olaylara bir yenisi daha eklendi.
26.08.2014 Fenerbahçe
Bilet satışı başladı
Bilet satışı başladı TFF Süper Kupa maçının gişe bilet satışı başladı
18.08.2014 Futbol
Süper DrogBABA
Süper DrogBABA Aslan normal süresi 0-0 biten maçta Kanarya’nın kalesini topa tuttu ama 99’da Drogba ile ağları buldu. 63’te Alves kızarırken, golden sonra açılan F.Bahçe’de Caner de direğe takıldı. G.Saray üst üste 2. kez zafere ulaşan ilk takım oldu
12.08.2013 Futbol
İşte derbinin hakemi!
İşte derbinin hakemi! TFF Süper Kupa maçını, FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
5.08.2013 Futbol
Bakü'den yeşil ışık
Bakü'den yeşil ışık Azerbaycan Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) kendilerine resmi yazı geldiğini doğrulayarak TFF Süper Kupa maçının Bakü'de oynanmasına yeşil ışık yaktı.
30.05.2013 Futbol
Denizli'nin 2. yıl kabusu
Denizli'nin 2. yıl kabusu Mustafa Denizli, Fenerbahçe'de ikinci sezonunda yaşadığı kabusun aynısını Beşiktaş'ta yaşamaya başladı.
1.10.2009 Futbol
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasını açıkladı
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasını açıkladı PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa karşılaşmasında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına karar verdi. Sarı-lacivertli ekibe ayrıca 4 milyon TL para ceza verildi.
11.04.2024 Fenerbahçe
İşte Galatasaray'ın Süper Kupa planı! TFF ile görüşülecek
İşte Galatasaray'ın Süper Kupa planı! TFF ile görüşülecek Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesi nedeniyle Süper Kupa için TFF’nin hükmen galibiyet kararını bekleyen Galatasaray'da kupa töreni hazırlıkları da başladı. Tarih resmi olarak belirsiz olsa da Sarı-Kırmızılılar'ın aklında bir plan var.
10.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe ne ceza alacak? Puan silme ve küme düşürme cevabı
Fenerbahçe ne ceza alacak? Puan silme ve küme düşürme cevabı Şanlıurfa'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve U19 takımıyla maça çıkan Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle sona eren Süper Kupa'ya ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karar merak ediliyor.
9.04.2024 Şampiy10
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurula gitmesini istedi.
6.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tff Süper Kupa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tff süper kupa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.