Tff Başkanı Demirören

Tff Başkanı Demirören

Son dakika TFF Başkanı Demirören haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TFF Başkanı Demirören ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TFF Başkanı Demirören haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tff Başkanı Demirören

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tff başkanı demirören gelişmeleri de dahil olmak üzere 323 tff başkanı demirören haberi bulunmuştur. Tüm tff başkanı demirören haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fas heyeti, TFF Başkanı Demirören'i ziyaret etti
Fas heyeti, TFF Başkanı Demirören'i ziyaret etti 2026 Dünya Kupası ev sahipliğine aday olan Fas Futbol Federasyonu'nu temsil eden bir heyet, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i Riva'da bulunan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde ziyaret etti.
14.03.2018 Futbol
"Herkes 'Var'ım demeli!"
"Herkes 'Var'ım demeli!" TFF Başkanı Demirören, yeni sezonda uygulamaya geçecek video hakem sistemi için destek istedi.
4.01.2018 Futbol
Başbakan Yıldırım ve TFF Başkanı Demirören'den destek!
Başbakan Yıldırım ve TFF Başkanı Demirören'den destek! 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 9. maçında sahasında İzlanda ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı, Eskişehir'de ikinci resmi maçına çıktı.
6.10.2017 Futbol
TFF Başkanı Demirören'den flaş açıklamalar!
TFF Başkanı Demirören'den flaş açıklamalar! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yarın A Haber ve A Spor'da ortak yayınlanacak olan Futbol Meydanı programına konuk oldu. Futbolunun içinde provokatörlerin olduğunu belirten Demirören, "Eski Türkiye'yi, 'Yeni Türkiye'de uygulamaya kalkmasınlar!" dedi.
10.08.2017 Süper Lig
TFF Başkanı Demirören, A Haber ve A Spor'a konuk olacak
TFF Başkanı Demirören, A Haber ve A Spor'a konuk olacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yarın A Haber ve A Spor'da ortak yayınlanacak olan Futbol Meydanı programına katılacak.
9.08.2017 Futbol
TFF Başkanı Demirören parolayı verdi!
TFF Başkanı Demirören parolayı verdi! TFF Başkanı Demirören: "Türkiye-Kosova karşılaşmasında milli takımımızın ülkemizi gururlandıracağına inancım tam"
10.11.2016 Futbol
Demirören basın toplantısı düzenleyecek
Demirören basın toplantısı düzenleyecek TFF Başkanı Demirören, 24 Şubat Çarşamba günü düzenleyeceği basın toplantısıyla hakemlik sistemiyle ilgili açıklamalarda bulunacak.
22.02.2016 Futbol
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, ifadesi ortaya çıktı
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, ifadesi ortaya çıktı Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı gol sonrası skandal bir sevince imza attı. İsrailli futbolcu, skandal hareketi nedeniyle gözaltına alındı. Jehezkel'in ifadesi ortaya çıktı. İsrailli futbolcu Jehezkel, skandal sevinci neden yaptığını açıkladı. Öte yandan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
15.01.2024 Antalyaspor
TFF Başkanı Özdemir: Kurullar değişecek
TFF Başkanı Özdemir: Kurullar değişecek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF'de yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından Merkez Hakem Kurulu ve Tahkim Kurulu gibi kurulların yeniden atanacağını söyledi.
17.06.2019 TFF 1.Lig
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir!
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı. Genel kurula tek aday olarak giren Nihat Özdemir, oyların 179'unu alarak federasyon başkanlığına seçildi, 4 oy ise geçersiz sayıldı. Bu seçim öncesinde Yıldırım Demirören ve Hüsnü Güreli dönemi mali ve idari açıdan oy birliğiyle ibra edildi.
1.06.2019 Futbol
TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı
TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Beylerbeyi Tesisleri, yapılan tören ile hizmete açıldı.
17.04.2019 Futbol
Kasapoğlu: Şenol hocamızla yeni bir sinerji yakaladık
Kasapoğlu: Şenol hocamızla yeni bir sinerji yakaladık A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki mücadelesini değerlendiren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Şenol Güneş hocamız başladı. 1 Haziran itibarıyla tam olarak başlayacak. Şu an ilgili maçlarda görevli. Kampta ciddi bir heyecan var, dinamizm var. Bunu gözlemledik. Hocamızla birlikte oluşan ciddi bir sinerji var. İnşallah takımımızın önümüzdeki maçları güzel şekilde, galip gelerek atlatacağına inanıyorum" dedi.
21.03.2019 Futbol
Yıldırım Demirören ve yönetiminin Türk futboluna kazandırdıkları
Yıldırım Demirören ve yönetiminin Türk futboluna kazandırdıkları 26 Şubat 2012'den beri sürdürmekte olduğu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan; İDDAA ihalesi ve Misli.com'un Demirören Holding bünyesine katılımı ve bu sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı istifa eden Yıldırım Demirören, Türk futboluna büyük hizmetler yaptı.
28.02.2019 Futbol
Milli Takım'da Lucescu dönemi sona erdi
Milli Takım'da Lucescu dönemi sona erdi A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Türkiye Futbol Federasyonu, Lucescu ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.
11.02.2019 Futbol
Ali Koç'tan UEFA açıklaması! "Sonuç..."
Ali Koç'tan UEFA açıklaması! "Sonuç..." Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB), kulüplerin borçlarını yeniden yapılandırma konusunda yaptığı çalışmaya UEFA'nın olumlu baktığını belirterek, "Ama zaman alacak. Yeni yeni kendilerine anlatılıyor. İnşallah hep birlikte olumlu bir noktaya geleceğiz." dedi.
31.01.2019 Fenerbahçe
Türk futbolunda mali devrim! Ulusal Fair Play uygulanacak...
Türk futbolunda mali devrim! Ulusal Fair Play uygulanacak... TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile TBB Başkanı Hüseyin Aydın, kulüpleri borçtan kurtaracak projeyi canlı yayında anlattı. TFF'nin tüm kulüpleri denetleyeceğini belirten Demirören, "Artık bütün kulüpleri biz denetleyeceğiz. Benden lisans alamayan zaten Avrupa'ya gidemeyecek. Ulusal Fair Play uygulanacak. UEFA da bunu bizden istiyor artık zaten." diye konuştu. Projenin kulüplerin kredi borçlarını yapılandırmak olduğunu belirten TBB Başkanı Aydın, "Hiçbir kredinin silinmesi mümkün değil. Tekrar tekrar söylüyorum. Daha önce vermiş olduğumuz kredilerin yeniden yapılandırılmasını yapacağız" dedi.
7.01.2019 Süper Lig
Türk futbolunda dev proje! Ve ilk adım atıldı...
Türk futbolunda dev proje! Ve ilk adım atıldı... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'nın 1.5 yıl önce gündeme getirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın da desteklediği, futbol kulüplerinin borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili projede ilk somut adım atıldı.
4.01.2019 Süper Lig
TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den yeni yıl mesajı
TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den yeni yıl mesajı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.
31.12.2018 Süper Lig
Ali Ay: "Ayrılmayı kafasına koymuş"
Ali Ay: "Ayrılmayı kafasına koymuş" Bursaspor Başkanı Ali Ay, Divan Kurulu’nda gündeme ve transferlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlı kulübün borcunu da açıklayan Başkan Ay, transfer ve hakem kararlarında değindi.
25.12.2018 Futbol
TFFHGD'den TFF'ye destek mesajı
TFFHGD'den TFF'ye destek mesajı Son günlerde yaşanan tartışmalarla ilgili TFFHGD'den yapılan açıklamada "Bu süreçte TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu, içimizden çıkan MHK ile hakem ve gözlemcilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu kamuoyu ile paylaşırız" ifadeleri kullanıldı.
27.11.2018 Süper Lig
Ali Dürüst: Demirören'e güvenim tam, görevimin başındayım
Ali Dürüst: Demirören'e güvenim tam, görevimin başındayım Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst, görevlerinden istifa etme konusunu bir kez daha değerlendirdiğini ve duygusal bir karar verdiğine kanaat getirip "TFF'deki bütün görevlerimi sürdürme kararı aldım" dedi.
26.11.2018 Süper Lig
Adnan Polat: "Arda, benim için hayal kırıklığı oldu"
Adnan Polat: "Arda, benim için hayal kırıklığı oldu" Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, TRT Spor'da yayınlanan Ajans Saati programında açıklamalarda bulundu.
19.10.2018 Galatasaray
Yüzümüze gülüp Almanya'ya çalıştı
Yüzümüze gülüp Almanya'ya çalıştı Her fırsatta başkan olmasında Demirören’in verdiği desteğe vurgu yapan Ceferin 2. kez seçilebilmek için dostluğu da objektifliğini de rafa kaldırdı.
28.09.2018 Futbol
Ceferin'in çirkin oyunu... Karar bir gecede değişti!
Ceferin'in çirkin oyunu... Karar bir gecede değişti! UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığında Türkiye'nin masa başında kaybetmesinin bir numaralı aktörü oldu.
27.09.2018 Futbol
Yazıklar olsun!
Yazıklar olsun! TFF'nin UEFA'ya yaptığı sunumu yerinde takip eden yazarımız Ersin Düzen, EURO 2024'ün Almanya'ya verilmesini VATAN'a değerlendirdi.
27.09.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tff Başkanı Demirören ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tff başkanı demirören haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.