Teşvik Paketi

Teşvik Paketi

Son dakika teşvik paketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teşvik paketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teşvik paketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teşvik Paketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teşvik paketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 626 teşvik paketi haberi bulunmuştur. Tüm teşvik paketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
Özel sektör çalışanları için 'ara zam' kararı! Resmen duyuruldu, yüzde 40...
Özel sektör çalışanları için 'ara zam' kararı! Resmen duyuruldu, yüzde 40... Özel sektör çalışanı milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Maaşlar artıyor. Açıklamalar art arda geldi. Yeni formül devreye alınıyor. Zam oranları netleşiyor. Giyimden sanayiye, inşaattan sermaye piyasasına çok sayıda sektörü kapsıyor. Hayat pahalılığına karşı çalışanlarını korumak isteyen patronlar ‘ara zam’ formülünü devreye aldı. Birçok sektörde iş dünyası, çalışanlarının maaşlarına yüzde 15 ila 40 arasında zam yapacak.
Elektrikleşme tahminlerden hızlı gerçekleşecek!
Elektrikleşme tahminlerden hızlı gerçekleşecek! Türkiye’de halen yaklaşık 7 bin olan elektrikli otomobil sayısının 3 yıl içinde 100 bin üzeri adetlere çıkacağı belirtiliyor.
15.05.2022 Otomobil
Ev fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Faiz oranları düştü, fiyatlar yüzde 100 arttı
Ev fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Faiz oranları düştü, fiyatlar yüzde 100 arttı Ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev alacaklara üç paketlik müjdeli haber geldi. İlk defa konut sahibi olacaklar 10 yıl vade ve 0,99 faiz oranıyla, döviz hesabı ve altınlarını bozduranlar da 0,89 faizle ev kredisi alabilecek. Düşen faiz oranları sonrası fırsatçılar harekete geçti. Ev fiyatları ikiye katlandı, uyarılar art arda geldi. Fırsatçılar İstanbul başta Ankara, İzmir ve Adana olmak üzere birçok ildeki ev fiyatlarını yüzde yüz oranında arttırdı. İşte konut kredilerinde faizlerin düşmesinin ardından sektörde yaşanan son gelişmeler...
13.05.2022 Ekonomi
Ev fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Kredi faiz oranları düştü ama...
Ev fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Kredi faiz oranları düştü ama... Ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev alacaklara üç paketlik müjdeli haber geldi. İlk defa konut sahibi olacaklar 10 yıl vade ve 0,99 faiz oranıyla, döviz hesabı ve altınlarını bozduranlar da 0,89 faizle ev kredisi alabilecek. Ev kredilerinde düşen faiz oranları sonrası fırsatçılar harekete geçti. Uyarılar art arda geldi. Hızlı şişen fiyatlara dikkat! Peki ev fiyatları nasıl düşürülecek? İşte detaylar...
25.05.2022 Ekonomi
Yastık altı altın miktarı ne kadar, Türkiye’de yastık altı ne kadar altın var? Bakan Nebati yastık altı altınlar için yeni formülü açıkladı!
Yastık altı altın miktarı ne kadar, Türkiye’de yastık altı ne kadar altın var? Bakan Nebati yastık altı altınlar için yeni formülü açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası altına yönelik açıklamalarda bulunarak, yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması için piyasa paydaşlarıyla yeni araçlar geliştirileceğinin sinyalini vermişti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'nda yeni ekonomi modeleni ve yastık altı altını ekonomiye kazandırma projesinin ayrıntılarını anlattı. Toplantıda yastık altında bulunan altınlardan, KGF desteklerine kadar bir dizi yeni tedbir planı detaylandırıldı. Peki, Yastık altı altın miktarı ne kadar, Türkiye’de yastık altı ne kadar altın var?
12.02.2022 Ekonomi
Ekonomide kritik gün! Ve belli oluyor! Enflasyon tedbirleri...
Ekonomide kritik gün! Ve belli oluyor! Enflasyon tedbirleri... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'na katılacak. Yastık altında bulunan altınlardan, KGF desteklerine kadar bir dizi yeni tedbir ve destek adımları duyurulacak.
12.02.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bakan Nebati ile önemli görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bakan Nebati ile önemli görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede bugün açıklanacak olan ekonomi paketi ile ilgili son gelişmeler ele alındı. Öte yandan görüşmenin detaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, enflasyonla mücadeleye daha da odaklanan bir paket olacağını belirterek "Ne enflasyon ne dövizdeki hareketlilik, bunların hepsini kırıp, yıkıp geçeriz" ifadelerini kullandı.
11.02.2022 Ekonomi
Akaryakıt, kredi, fatura desteği! Yarın açıklanıyor
Akaryakıt, kredi, fatura desteği! Yarın açıklanıyor Gübre ve mazot desteği, ucuz kredi paketi, elektrik faturası... Kritik gün yarın. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatı verdi. Hükümet harekete geçti. İş dünyasına nefes aldıracak 10 yıl vadeli ucuz kredi paketi hazır. Çiftçilere ise gübre ve mazot desteği yola çıktı. Destek oranının maliyetin yüzde 50'sini bulabileceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra yüksek elektrik faturası için de Bakanlık düğmeye bastı. Vatandaşları kapsayacak destek paketi için çalışmalar sürüyor.
11.02.2022 Ekonomi
Avusturya alt parlamentosu zorunlu Kovid aşı yasasını onayladı
Avusturya alt parlamentosu zorunlu Kovid aşı yasasını onayladı Avusturya parlamentosunun alt meclisi dün 137 lehte oyla Kovid-19 aşısının zorunlu tutulmasında bir adım daha attı. Karar federal parlamentodan geçerse 1 Şubat’tan itibaren aşı zorunlu olacak ve aşı olmayanlar 3 bin 600 Euro’ya varan cezalarla karşı karşıya kalacak. Aşı olanlar arasında her 10 kişiden bir kişi 500 Euro’luk çek kazanma şansı elde edecek.  
21.01.2022 Dünya
Kredi ve faiz müjdesi! Ve kabul edildi, 12 ay boyunca...
Kredi ve faiz müjdesi! Ve kabul edildi, 12 ay boyunca... Düşük faizli kredi ile ilgili flaş karar! Ve Meclis'ten geçti. Detayları belli oldu. Mikro ve küçük ölçekli işletmeler, likidite sıkıntısını karşılamak ve istihdamı desteklemek için ilave olarak istihdam ettikleri sigortalılar için ödemeleri gereken sigorta primlerini, 30 Haziran 2022'ye kadar kullandıkları kredi faiz veya kar payı bakiyesinden düşebilecek. Bu kapsamda kredi garanti kurumlarınca kredi faiz veya kar payı bakiyesinden düşülen tutar İşsizlik Sigortası Fonu'ndan karşılanacak. Sağlanan kredi faiz veya kar payı desteği, destek kapsamına giren sigortalılar için 12 ay süreyle uygulanacak. Bu madde kapsamına giren iş yerleri ilave olarak işe aldığı en fazla beş sigortalı için bu destekten yararlanacak.
21.05.2021 Ekonomi
Bakan Varank: Türkiye'ye beyin göçünü özendiriyoruz
Bakan Varank: Türkiye'ye beyin göçünü özendiriyoruz Bakan Varank, "Programlarımızla Türkiye'ye beyin göçünü özendiriyor, üst düzey bilimsel çalışmalar yapan insanlarımızın ülkemizde kalmasını teşvik ediyoruz. TÜBİTAK'ın çağrısıyla Türkiye'ye gelecek araştırmacılarımıza mali teşviklerin yanında 720 bin liraya kadar araştırma proje desteği vereceğiz." dedi.
17.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Altında son durum! Tam, gram ve çeyrek altın fiyatı şu an...
Altında son durum! Tam, gram ve çeyrek altın fiyatı şu an... Piyasalar hareketli... Altın adeta çakıldı. Altın fiyatları, 9 ay sonra ilk kez bu rakamları gördü. Ons altın fiyatlarında hızlı gerileme sonrasında hafif toparlanma eğilimi başladı. Ons altın 1700 dolar sınırında işlem görüyor.
9.03.2021 Ekonomi
Dolar kaç TL oldu? Dolar kuru bugün ne kadar, dolar yükselir mi düşer mi 2021?
Dolar kaç TL oldu? Dolar kuru bugün ne kadar, dolar yükselir mi düşer mi 2021? Dolarda yükseliş devam ediyor. Dolar/TL yeni güne 7.75 seviyesinde açılış yaptı. Dolar, 9 Mart 2021 sabahında 7,75 lira bandının üzerinde yer alıyor. Spot piyasada dolar/TL 7,7537 lira alış fiyatı, 7,7638 lira satış fiyatı seviyesinde yer alıyor. Dolar kaç TL oldu? Dolar kuru bugün ne kadar, dolar yükselir mi düşer mi 2021?
9.03.2021 Gündem
ABD'de 1,9 trilyon dolarlık koronavirüs paketine onay
ABD'de 1,9 trilyon dolarlık koronavirüs paketine onay Başkan Joe Biden'ın koronavirüs salgını döneminde zora giren ekonomiyi canlandırmak için açıkladığı 1,9 trilyon dolarlık teşvik paketi, Temsilciler Meclisi'nden onay aldı.
27.02.2021 Dünya
Altın fiyatları yeniden yükselişte! Altında kritik 2 gün!
Altın fiyatları yeniden yükselişte! Altında kritik 2 gün! Altında yükseliş eğilimi haftanın ikinci gününde de devam ediyor. Uzun süre düşüş trendinde olan altın neredeyse dibi görmüştü. ABD 10 yıllık tahvil faizi son bir yılın en yüksek seviyesine çıkması ve Dolar TL kurundaki alıcılı seyir ile birlikte ons altın destek buldu. Gram altın Temmuz ayından bu yana en düşük seviyeye geriledikten sonra yeni haftaya ons altındaki yukarı yönlü hareketin etkisiyle yükselişine devam ediyor. Altındaki toparlanma son dönemdeki kayıplarının bir kısmını telafi edebileceğinin sinyalini veriyor. Yatırımcının gözü, FED Başkanı Powell’ın kongrede yapacağı sunumu takip edecek. Peki, Altın fiyatları son durum ne? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar? 23 Şubat canlı altın kuru ve anlık altın fiyatları...
23.02.2021 Ekonomi
Altın düşüyor! Gram ve çeyrek altın fiyatı...
Altın düşüyor! Gram ve çeyrek altın fiyatı... Altın fiyatları, son iki günde 50 dolardan fazla değer kaybetti ve dün 7 ayın en düşüğüne geriledi. Altın fiyatları, temmuz ayı başından bu yana en düşük seviyeyi kaydetti. Gram altın ise 7 aydan sonra ilk defa 400 TL’nin altını gördü. ABD 10 yıllık tahvil faizlerinde devam eden yükseliş altın ve gümüş fiyatlarını olumsuz etkiliyor. Peki, Altın fiyatlarında son durum ne? Altın yükselir mi, düşer mi? Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Gram altın kaç TL? İşte canlı altın kuru fiyatları...
18.02.2021 Ekonomi
Gram altın geriledi! Son 7 ayın en düşük seviyesinde!
Gram altın geriledi! Son 7 ayın en düşük seviyesinde! Geçen hafta ons fiyatındaki yükselişe bağlı olarak yönünü yeniden yukarı çeviren gram altın yeni haftaya yatay seyir ve Dolar TL kurundaki geri çekilme ile birlikte yatay seyirle başlamıştı. Altın dün büyük düşüşle günü kapattı. Gram altın dolar/TL'deki düşüş ile beraber 7 ayın en düşük seviyesini gördü. Peki, Altın ne kadar oldu? Gram altın fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek altın fiyatı kaç lira? Altın fiyatları ne olur? Altın yükselir mi, düşer mi? İşte 16 Şubat altın fiyatları...
16.02.2021 Ekonomi
Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Cumhuriyet altını, yarım altın ve 22 ayar bilezik kaç TL?
Altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Cumhuriyet altını, yarım altın ve 22 ayar bilezik kaç TL? Altındaki dalgalanma devam ediyor. Altın hafta başında yükselişe geçerken, dün akşam saatleriyle tekrar düşüş yaşadı. Son 6 ayın en düşük seviyesini yaşayan altının akıbeti merak ediliyor. İşte gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve 22 ayar bilezik fiyatları…
12.02.2021 Ekonomi
Altın yönünü değiştirdi! Altın fiyatlarında kritik seviye...
Altın yönünü değiştirdi! Altın fiyatlarında kritik seviye... Dolar’daki baskının belirginleşmesi değerli madeni destekliyor. Dün Dolar endeksindeki düşüşe bağlı olarak altının kısa vadeli yukarı yönlü hareket görüldü. Altın fiyatları, Jerome Powell'ın ABD istihdam piyasası ile ilgili yorumları sonrasında düşüşe geçti. Gram altın da bu gelişmelere bağlı olarak yeniden düşüşe geçti. Peki, Çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç lira? Altın fiyatlarında son durum ne? Altın düşer mi? İşte 11 Şubat altın fiyatları...
11.02.2021 Ekonomi
Altın fiyatlarında son durum | Çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar?
Altın fiyatlarında son durum | Çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatlarında yatay seyir sürüyor. Dolar TL kurundaki geri çekilme ve ons fiyatındaki yatay seyirle birlikte gram altın geçtiğimiz hafta 430 TL seviyelerinden 407 TL seviyelerine kadar geriledi. Yeni haftaya bir önceki haftanın kapanışına göre yataya yakın bir açılışla başlayan gram altın temmuz ayından bu yana gördüğü en düşük seviyelerde işlem görmüştü. Bugün altın fiyatları yeniden 418 seviyelerine geldi. ABD teşvik paketine dair beklentiler, doların zayıf görünüm sergilemesi, salgınla ilgili gelişmeler, altının yukarı seyrini destekliyor. Piyasaların gündeminde ABD teşvik paketi yer alıyor. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? Altın fiyatları ne olur? Altın yükselir mi, düşer mi? Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Gram altın kaç lira? İşte 9 Şubat 2021 altın fiyatları...
9.02.2021 Ekonomi
Altın fiyatları 6 Şubat 2021! Bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?
Altın fiyatları 6 Şubat 2021! Bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? Koronavirüs salgını sürecinde rekor üstüne rekor kıran altın düşmeye devam ediyor. Altın yatırımları ise altın fiyatlarına dair gelişmeleri yakından takip ederken, canlı ve güncel altın rakamlarını pür dikkat izliyor. Serbest piyasalardan gelen verilere göre; 6 Şubat bugün altının gram fiyatı 410 TL olarak kaydedildi. Peki, tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte altın fiyatları...
6.02.2021 Ekonomi
Altın fiyatlarında sert düşüş! Altın neden düşüyor?
Altın fiyatlarında sert düşüş! Altın neden düşüyor? Altın fiyatlarında düşüş hız kazandı. Altın yatırımcısına yüzde 9’u aşan kayıp yaşattı. Altın bu seviyenin altını en son 23 Temmuz tarihinde görmüştü. Dolar/TL'deki sert gerilemeye paralel ons tarafında fiyatlamalar 413 liraya kadar çekildi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? Altın fiyatları ne kadar oldu? Altın ne olur? İşte altın fiyatlarında son durum...
4.02.2021 Ekonomi
Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında düşüş sürüyor!
Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında düşüş sürüyor! Altın fiyatlarında devam eden düşüş ile birlikte yatırımcı altın fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. İstanbul Kapalıçarşı'da, dün kapanışta çeyrek altın 684,00 lira, Cumhuriyet altını 2.799,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise bir önceki gün kapanışına göre yüzde 0,40 düşüşle 421,70 liradan işlem gördü. Peki, Bugün altın fiyatlarında son durum ne? Altın fiyatları ne olur? Altın yükselir mi, düşer mi? Gram ve çeyrek altın fiyatı ne kadar? 4 Şubat güncel ve canlı altın fiyatları...
4.02.2021 Ekonomi
Dolar düşüş eğilimini sürdürüyor!
Dolar düşüş eğilimini sürdürüyor! Dolar kuru, düşüş eğilimini sürdürerek 7,1634 seviyesine geriledi. Bugün açıklanan enflasyon verisinin beklentileri aşmasına karşın gerilemeye devam eden dolar/TL, saat 10.20 itibarıyla 7,1634 seviyesinde işlem görüyor.
3.02.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Teşvik Paketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teşvik paketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.