Terme

Terme

Son dakika terme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terme gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 terme haberi bulunmuştur. Tüm terme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı'ya hakaret eden sanığın cezası açıklandı
Süper Lig'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı'ya hakaret eden sanığın cezası açıklandı "Süper Lig'in ilk kadın başkanı" olma unvanını taşıyan Kayserispor'un eski Başkanı Berna Gözbaşı'ya sosyal medya üzerinden, "kaybol git şuradan maymun dönmesi seni" diye hakaret eden sanığa 2 ay 5 gün hapis cezası verildi.
27.03.2024 Gündem
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları...
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları... Okulların 9 günlük ara tatile girmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Her şehirde yakın rotalar daha fazla tercih edilirken, Antalya, Afyon, Bolu ve Sapanca gibi bölgeler öne çıkıyor. İşte detaylar...
11.11.2023 Ekonomi
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı Samsun Valisi Zülkif Dağlı, rüzgarlı hava ile rip akıntısına dikkati çekip, kentteki 7 bölgede denize girilmesinin yasaklandığını duyurdu.
17.07.2023 Gündem
Araba hırsızlarından akılalmaz tuzak! Parçalatırken yakalandılar
Araba hırsızlarından akılalmaz tuzak! Parçalatırken yakalandılar Samsun'da satın almak için anlaştığı hafif ticari aracın anahtarını kopyalatıp 1 gün sonra çalan 4 şüpheli, gözaltına alındı.
22.06.2023 Yaşam
Akrabalar arasındaki kavga hastaneye sıçradı, bir doktor yaralandı
Akrabalar arasındaki kavga hastaneye sıçradı, bir doktor yaralandı Samsun'un Terme ilçesi Bafracalı Mahallesi'nde akrabalar arasında kavgada 1 kişinin tüfekli saldırısında 7 kişiyi yaralandı. Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen yaralılar burada da kavga etti. Yaralılardan biri doktor Ekrem Kayaalp'e saldırdı. Yaralanan doktor, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
16.06.2023 Yaşam
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 5 Haziran'da meydana gelen sel ve su baskınlarına yönelik hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İl genelinde heyelan ve kaya düşmesi afetlerine ilişkin 38 mahallede, 47 lokasyonda yapılan incelemeler neticesinde 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yerinin nakline karar verildi" dedi. Vali Dağlı, 13 Haziran'daki sel ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
15.06.2023 Gündem
Samsun ve Ordu'da eğitime 1 gün ara verildi
Samsun ve Ordu'da eğitime 1 gün ara verildi Ordu Valisi Tuncay Sonel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şiddetli yağış beklentisi nedeniyle bugün tedbir amaçlı eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Öte yandan Samsun'da da etkili olan sağanak yağış nedeniyle bugün de bazı ilçelerde ve taşımalı eğitim veren tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi.
6.06.2023 Eğitim
Kız kardeşinden boşanan eniştesini vurdu!
Kız kardeşinden boşanan eniştesini vurdu! Samsun'da bir kişi kız kardeşinden boşanan eniştesini silahla yaraladı.
15.05.2023 Yaşam
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı?
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı? Samsun seçim sonuçları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. Genel seçim sonuçlarının yanısıra 28. dönem milletvekili sonuçları da açıklanıyor. Partilerin, ittifakların oy oranlarının canlı olarak takip edileceği gazetevatan seçim 2023 sayfasında anlık olarak Samsun ilçelerin seçim sonuçları yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı adayları olduğu Samsun'da hangi parti kazandı? Samsun Cumhur ittifakı, Millet İttifakı kim kazandı? MHP, CHP, İYİ Parti, AK Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ne oldu? Samsun hangi parti kazandı? İşte 14 Mayıs 2023 Samsun seçim sonuçları...
14.05.2023 Seçim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "14 Mayıs'ta bu maskeli baloya son vereceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah Türkiye'yi 14 Mayıs'ta çok daha ileriye taşıyacağız. 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız" ifadelerini kullandı.
4.05.2023 Gündem
Öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren karar! Hem 'görevi kötüye kullanma' hem de 'silah' sayılıyor
Öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren karar! Hem 'görevi kötüye kullanma' hem de 'silah' sayılıyor Okulda öğrencisine şiddet uygulayan öğretmenler yandı. Hem görevi kötüye kullanma olarak sayılıyor, hem de silah olarak görülüyor. Yargıtay’ın kararı milyonlarca öğretmen ve öğrenciyi ilgilendiriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Direnç Halaçlar, yasaların öğrenciyi dövmeyi yasakladığını ifade ederek, böyle bir duruma şahit olup da yetkili mercilere bildirmeyenlerin hapis cezası ile karşı karşıya kalabileceğini söyledi.
1.01.2023 Gündem
Samsun’da otomobil takla attı: 2 ağır yaralı
Samsun’da otomobil takla attı: 2 ağır yaralı Samsun’da kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu 2 kişi ağır yaralandı.
1.12.2022 Yaşam
Samsun'da hastane dönüşü kaza: karı-koca öldü, 2 yaralı
Samsun'da hastane dönüşü kaza: karı-koca öldü, 2 yaralı Samsun'da refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobille kafa kafaya çarpışan otomobildeki Ziynet Candan (60) ve eşi Yakup Candan (63) öldü, 2 kişi ise yaralandı. Yakup Candan’ın rahatsızlanan eşi Ziynet Candan’ı hastaneye götürdüğü, dönüşte de kazanın yaşandığı belirtildi.
6.11.2022 Yaşam
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yürüttüğü 'kabuğu çıkarılmamış pirinç' olarak adlandırılan çeltikte verim artırma çalışmaları ile üretim, 1 milyon tona ulaştı. Türkiye'de 2002 yılında 60 bin hektar alanda 360 bin ton çeltik üretimi yapılırken, 2021'de bu rakam 129 bin 490 hektar alanda 1 milyon tona (pirinç karşılığı 600 bin ton) yükseldi.
21.09.2022 Ekonomi
Elektrik direğine çarpan kamyonet hurdaya döndü: 1 ölü, 1 yaralı
Elektrik direğine çarpan kamyonet hurdaya döndü: 1 ölü, 1 yaralı Samsun’da beton elektrik direğine çarparak hurdaya dönen kamyonette bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
10.09.2022 Yaşam
Mevsimlik fındık işçilerini taşıyan minibüs takla attı! Çok sayıda yaralı var...
Mevsimlik fındık işçilerini taşıyan minibüs takla attı! Çok sayıda yaralı var... Ordu’nun Ünye ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında toplam 16 kişi yaralandı.
8.08.2022 Gündem
Kız isteme dönüşü feci kaza! Anne-oğul öldü, 3 kişi yaralandı
Kız isteme dönüşü feci kaza! Anne-oğul öldü, 3 kişi yaralandı Samsun’un Terme ilçesinde kız istemeden dönen ailenin içinde bulunduğu hafif ticari aracın devrildiği kazada imam Osman Arslan (28) ile annesi Fatma Arslan (60) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
29.07.2022 Yaşam
Evinin balkonunda kafasından vurulmuş halde bulundu
Evinin balkonunda kafasından vurulmuş halde bulundu Samsun'da bir kişi evinin balkonunda kafasından vurulmuş halde ölü bulundu.
15.06.2022 Yaşam
Otomobil takla attı: 3’ü ağır 4 yaralı
Otomobil takla attı: 3’ü ağır 4 yaralı Samsun’da kontrolden çıkan otomobil refüje çarparak metrelerce takla attı. Kazada 3’ü ağır 4 kişi yaralandı.
16.05.2022 Yaşam
Dünyada sadece Türkiye'de oluyor! Aynı sokakta 2 dakika farkla iftar yapıyorlar
Dünyada sadece Türkiye'de oluyor! Aynı sokakta 2 dakika farkla iftar yapıyorlar Samsun ve Ordu illerinin sınırında bulunan Ambartepe ve Şenbolluk Mahallesi sakinleri, iftarlarını kapı komşularıyla 2 dakika arayla açıyor.
2.04.2022 Yaşam
O il ve ilçelerimizde okullar kar nedeniyle tatil edildi!
O il ve ilçelerimizde okullar kar nedeniyle tatil edildi! Kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilmeye devam ediyor. İşte olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilen il ve ilçeler...
22.03.2022 Gündem
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Samsun'da eğitime kar engeli
Samsun'da eğitime kar engeli Samsun'da olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilçede okullarda yüz yüze eğitime ara verildi.
16.03.2022 Eğitim
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Terme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.