Tem'de Kaza

Tem'de Kaza

Son dakika tem'de kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tem'de kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tem'de kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tem'de Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tem'de kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 tem'de kaza haberi bulunmuştur. Tüm tem'de kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Silivri TEM'de 6 kişinin öldüğü kaza anı kamerada
Silivri TEM'de 6 kişinin öldüğü kaza anı kamerada TEM Otoyolu Silivri'de feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya hafriyat kamyonunun da aralarında olduğu çok sayıda aracın karıştığı kaydedildi. Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı. Trafiğin her iki istikamette tek şeritten sağlandığı aktarıldı. İstanbul Valiliği kazayla ilgili yaptığı açıklamada 6 kişi hayatını kaybettiğini, 3 kişi yaralandığını duyurdu. Valilik kazaya ilişkin detayları da paylaştı.
27.03.2023 Vatan TV
TEM’de feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı
TEM’de feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı Bolu’da, TEM Otoyolu’nda seyir halindeyken kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobildeki aynı aileden 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsünün emniyet kemerinin koltuğa arkadan bağlı olduğu görüldü.
13.10.2019 Yaşam
TEM'de zincirleme kaza: 3 Yaralı
TEM'de zincirleme kaza: 3 Yaralı Ümraniye TEM otoyolunda 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edilirken, kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.
5.04.2019 Gündem
TEM’de feci kaza! Ok gibi saplandı...
TEM’de feci kaza! Ok gibi saplandı... Kocaeli TEM’de bir otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kaza sonrası otomobilde sıkışan iki vatandaş yoğun uğraşlar sonucu kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Kurtarılan vatandaşların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
24.01.2019 Yaşam
TEM Otoyolunda feci kaza: 2 ölü
TEM Otoyolunda feci kaza: 2 ölü Sakarya TEM Otoyolunda emniyet şeridinde park halinde bulunan tırın dorsesinin altına giren otomobilde bulunan anne ve oğul sıkıştıkları yerde feci şekilde can verdi.
8.03.2018 Yaşam
TEM'de annenin bebeğiyle feci kazası!
TEM'de annenin bebeğiyle feci kazası! İstanbul TEM otoyolunda akaryakıt tankerine arkadan çarpan otomobildeki kadın sürücü hayatını kaybederken, 3 yaşındaki bebeği ise hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı
22.02.2018 Yaşam
TEM'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var
TEM'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var İstanbul'da TEM otoyolunda 2 aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunda uzun araç kuyrukları oluştu
10.12.2017 Yaşam
TEM'de korkunç kaza! Ekipler kemik parçalarını aradı...
TEM'de korkunç kaza! Ekipler kemik parçalarını aradı... Sakarya TEM Otoyolu Hendek geçişinde, Karayolları ekiplerine otomobil çarpması sonucu 2’si Karayolları görevlisi 5 kişi yaralandı.
1.10.2016 Yaşam
İşte TEM'deki zincirleme kaza anı!
İşte TEM'deki zincirleme kaza anı! İşte TEM'deki zincirleme kaza anı!
12.04.2016 Haber
TEM'de zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var
TEM'de zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var TEM Otoyolu'nun Gaziosmanpaşa sapağı mevkiinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun Ankara istikameti trafiğe kapandı.
21.09.2015 Yaşam
TEM’de feci kaza: 1 ölü 4 yaralı!
TEM’de feci kaza: 1 ölü 4 yaralı! TEM Otoyolu Dilovası mevkiinde 1 TIR, 1 otomobil ve 1 servis midibüsünün karıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
16.05.2015 Yaşam
TEM'i kilitleyen kaza!
TEM'i kilitleyen kaza! Halk otobüsü devrildi trafik felç oldu
29.09.2021 Gündem
TEM'de zincirleme kaza! Yol kapandı
TEM'de zincirleme kaza! Yol kapandı TEM Ispartakule Mevkii'nde 4 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 kişi yaralanırken, TEM Edirne istikameti trafiğe kapandı.
30.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tem'de Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tem'de kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.