Telefon Ekranı

Telefon Ekranı

Son dakika telefon ekranı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telefon ekranı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telefon ekranı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telefon Ekranı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telefon ekranı gelişmeleri de dahil olmak üzere 603 telefon ekranı haberi bulunmuştur. Tüm telefon ekranı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özlem Yılmaz oyunculuk kariyerine nokta koydu!
Özlem Yılmaz oyunculuk kariyerine nokta koydu! 19 yaşında setlerle tanışan Özlem Yılmaz oyunculuğu bıraktığını sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.
6.05.2022 Magazin
Dijital ekranlar cildi yaşlandırıyor
Dijital ekranlar cildi yaşlandırıyor Uzun süre bilgisayar karşısında olmak sadece gözleri değil cildi de bozuyor. Araştırmalara göre, yüksek enerjili mavi ışığa uzun süre maruz kalmak hücrelerde DNA hasarına yol açarak, hücre ve doku ölümüne neden olurken, göz ve cilt bariyeri hasarı ile fotoyaşlanmayı (photoaging) artırıyor.
17.03.2021 Sağlık
Nano teknoloji ile ekran koruyucu değiştirmeye son
Nano teknoloji ile ekran koruyucu değiştirmeye son Dünyayı kasıp kavuran pandemi nedeniyle, teknoloji dünyasının yeni ürünü nano kapların kullanımı arttı. Nano kaplar özellikle hafifliği ve sağlamlığı ile dikkat çekiyor. Uzmanlara göre normal telefon kaplarından 400 kat sağlam olan nano kaplara, anti bakteriyel özelliği ile pandemi döneminde talep edildiğini söyledi.
4.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Büyük tehlike! Bilim insanları açıkladı: 28 gün boyunca kalıyor
Büyük tehlike! Bilim insanları açıkladı: 28 gün boyunca kalıyor Yeni tip corona virüsün (Kovid-19) banknot, telefon ekranı ve paslanmaz çelik üzerinde 28 gün bulaşıcılığını koruyabildiği bildirildi.
11.10.2020 Sağlık
Dünyanın en küçük osiloskobu yatırım bekliyor
Dünyanın en küçük osiloskobu yatırım bekliyor Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı, dünyanın en küçük osiloskobu Minis’i vitrinlerine taşıdı. Elektrik sinyallerini ölçümleyen 3 kg ağırlığa sahip osiloskop cihazı, 60 gramlık boyutuyla ceplere sığabilecek duruma dönüştü. Kullanıcılarla buluşmak için 100 bin TL’lik hedefi bulunan Minis, Arıkovanı’ndan destek bekliyor.
10.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Göz nezlesi ve gözlerdeki kuruluğa dikkat
Göz nezlesi ve gözlerdeki kuruluğa dikkat Op.Dr. Şeyda Atabay, göz nezlesi ve gözlerdeki kuruluğa dikkat edilmesi konusunda uyarılar da bulundu.
30.11.2018 Sağlık
Samsung kırılmayan telefon ekranı geliştiriyor
Samsung kırılmayan telefon ekranı geliştiriyor Samsung, kırılmayan telefon ekranı geliştirdiğini resmen duyurdu!
27.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Tesla'nın akıllı telefonu sızdırıldı
Tesla'nın akıllı telefonu sızdırıldı Elon Musk’ın CEO’su olduğu ve son yıllarda elektrikli otomobil dönüşümünün lokomotifi haline gelen Tesla’nın yakında bir akıllı telefonu tanıtılacağa benziyor. İnternete sızdırılan fotoğraflarda üstünde Tesla logosu olan bir telefon ekranı ve arka kapağı yer alıyor.
24.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Hissedip Getir’di vurdu gol oldu
Hissedip Getir’di vurdu gol oldu Getir son 1 yılda 5 kat büyüdü. BiTaksi’den sonra Getir girişimi ile dikkati çeken Nazım Salur, “Girişimcinin çok akıllı insanlar olduğu zannedilir. 3 çeyrek akıllı 1 delidir girişimci. Orta sahadan gol atmak gibidir. Antrenör ‘Vur’ demez. Hissedersin vurursun. Gol olursa stat ayağa kalkar, olmazsa laf yersin” dedi
21.07.2018 Ekonomi
Akıllı telefonda üçlü kamera devrimi
Akıllı telefonda üçlü kamera devrimi Apple ve Samsung’un çift kameralı telefonlarına karşın Huawei, dünyanın ilk ve tek üçlü kameralı akıllı telefonu P20 Pro’yu piyasaya sürdü.
26.05.2018 Arşiv
Telefon ekranları artık kırılmayacak!
Telefon ekranları artık kırılmayacak! Artık akıllı telefonlar kırılmayacak. Araştırmacılar, kırılma olasılığı daha düşük olan 'mucize' materyali keşfetti.
6.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Telefon ekranı kırıklarına son!
Telefon ekranı kırıklarına son! Akıllı telefonların ekran çizik ve çatlaklarına teknoloji sonunda bir çözüm buldu. Bilim adamları, çizikleri onarabilen akıllı telefon ekran materyali icat etti
13.04.2017 Bilim ve Teknoloji
En iyi ekran Galaxy S8'de!
En iyi ekran Galaxy S8'de! Ekran uzmanı DisplayMate'in testleri, Samsung'un yeni telefonu Galaxy S8 için beklenen övgüleri sıraladı!
5.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Akıllı telefon ve tabletle artan hastalık: Miyop
Akıllı telefon ve tabletle artan hastalık: Miyop Teknolojideki baş döndürücü gelişme günlük yaşamda pek çok işimizi kolaylaştırırken, bilinçli kullanılmadığında ise gözlerimizi sinsice ve ciddi boyutta tehdit ediyor. Öyle ki uzağı net görememe olarak bilinen miyopi, teknolojinin ilerlemesiyle çağın hızla yaygınlaşan bir tehdidi haline geldi.
24.01.2017 Sağlık
Telefon ekranı kırılanlar için ilginç çözüm
Telefon ekranı kırılanlar için ilginç çözüm Kırılan ekran birçok kişinin yaşamak istemediği bir durum. Özellikle de garanti kapsamında değilse orjinal bir ekran sahibi olmak oldukça pahalı. İşte çok daha kolay bir yöntem
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Telefon tacizcisine karşı akıllı gözlük
Telefon tacizcisine karşı akıllı gözlük Cep telefonu tamircisi Celal Göger, cep telefonunu incelerken yandan bakanların tacizine karşı akıllı gözlük geliştirdi. Gözlüğü takmayan telefon ekranını beyaz görüyor.
10.05.2016 Yaşam
Telefonunuzdaki çizikleri yok edin!
Telefonunuzdaki çizikleri yok edin! Cebinizin ekranındaki küçük çizikleri ortadan kaldıracak basit bir çözüm mü arıyorsunuz?
25.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Telefonla seks için buldular...
Telefonla seks için buldular... Bu kadar da olur mu demeyin!
22.04.2013 Arşiv
Teknolojinin son harikaları!
Teknolojinin son harikaları! En son örnekler tüketicilerin beğenisine sunuldu
2.09.2012 Ekonomi
Türk mucitten kameralı madalya
Türk mucitten kameralı madalya Türk mucit Tuna Erdoğan'ın yaptığı madalya, içine yerleştirilmiş kamera sayesinde şampiyon sporcunun en mutlu anını ölümsüzleştiriyor
29.09.2021 Gündem
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir?
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı MSB Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile 2024 yılı Şubat ayında silahaltına alınacak olan yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri belirlendi. Bedelli askerlik yerleri sorgulama işlemini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren asker adaylarından bazılarına Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanlığı çıktı. Peki, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? 
25.01.2024 Gündem
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Telefon Ekranı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telefon ekranı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.