Teknofest Ankara nerede (YOL TARİFİ), Teknofest Ankara nasıl gidilir (ADRES)? Teknofest ücretli mi, Teknofest Ankara bilet fiyatları ne kadar?
Teknofest Ankara nerede (YOL TARİFİ), Teknofest Ankara nasıl gidilir (ADRES)? Teknofest ücretli mi, Teknofest Ankara bilet fiyatları ne kadar? Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 101. yılında Ankara'da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı. İlki 2018 yılında gerçekleştirilen TEKNOFEST'in, bu yıl yurt içinde 7'ncisi, toplamda ise 8'incisi düzenleniyor. Teknofes’e katılacak vatandaşlar “Teknofest Ankara nerede, Teknofest Ankara’ya nasıl gidilir? Teknofest Ankara ücretli mi?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Teknofest saatleri, ulaşım ve program…
31.08.2023 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST heyecanı Ankara'da başlıyor! Selçuk Bayraktar: Hayali bile kurulamayan projeler gerçek oldu
TEKNOFEST heyecanı Ankara'da başlıyor! Selçuk Bayraktar: Hayali bile kurulamayan projeler gerçek oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar canlı yayında açıklamalarda bulundu. Selçuk Bayraktar "Millileşme vizyonu ile ortaya çıkan eserleri gösterdiğimizde zamanla TEKNOFEST kuşağının oluşmaya başladığını gördük." ifadelerini kullandı.
29.08.2023 Ekonomi
TEKNOFEST Ankara başlıyor
TEKNOFEST Ankara başlıyor Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 30 Ağustos – 3 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara Etimesgut Havalimanında gerçekleşecek.
29.08.2023 Bilim ve Teknoloji