Teb Kredi

Teb Kredi

Son dakika TEB kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TEB kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TEB kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teb Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teb kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 428 teb kredi haberi bulunmuştur. Tüm teb kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi! Kasım ayı boyunca geçerli, faiz oranı...
3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi! Kasım ayı boyunca geçerli, faiz oranı... İhtiyaç kredisi fırsatı! 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kullandırılacak. Kasım ayı boyunca kampanya geçerli olacak. Türk Ekonomi Bankası (TEB) resmen duyurdu. 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel tüm öğretmenler için 1,59 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kampanyası devreye alındı.
22.11.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, bir ilk...
TEB resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, bir ilk... Türk Ekonomi Bankası (TEB) harekete geçti ve duyurdu. Çok önemli kredi adımı, bir ilk olduğu bildirildi. Bankada hesabı olanları yakından ilgilendiriyor. TEB yaptığı açıklamada, sürdürülebilirlik temalı ilk sendikasyon kredisini ABD, AB ve Orta Doğu ülkelerinden 22 bankanın katılımıyla 380 milyon dolar olarak yenilediğini açıkladı. TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, "KOBİ'den bireysele, kurumsal firmalardan girişimcilere ve kadın patronlara uzanan geniş bir yelpazede farklı müşteri segmentleri için sunduğumuz ürün ve hizmetlerle ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunurken, aynı zamanda toplumsal fayda sağlamaya, topluma, çevreye ve insan yaşamına değer katan, pozitif etki yaratan çalışmalara odaklanıyoruz." dedi.
28.10.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Ücret ve faiz yok, bugün son, hesabı olan herkes...
TEB resmen duyurdu! Ücret ve faiz yok, bugün son, hesabı olan herkes... TEB resmen duyurdu! Ücret ve faiz alınmıyor. Bugün son gün. 3 taksitte ödeme kolaylığı sağlanıyor. Bankada hesabı olan tüm müşterilere duyuruldu. TEB'den yapılan açıklamada gelir vergisi ödemelerine ilişkin faizsiz ve ücretsiz 3 taksit fırsatı için son gün hatırlatması yapıldı.
31.08.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, 1000 liradan başlıyor...
TEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, 1000 liradan başlıyor... Türk Ekonomi Bankası (TEB) güzel haberi resmen duyurdu! Kredi kartı ile ilgili açıklama geldi. Ücretsiz veriliyor, 1000 liradan başlayan limitlerle yararlanılabiliyor. Havale ve EFT işlemleri ücretsiz. 18-25 yaş arasındaki öğrencileri kapsıyor. Kredi Kartı’ndan 1.000 TL’den başlayan limitlerle yararlanılabiliyor. Kredi kartı kullanımında çok sayıda avantajdan faydalanılıyor. Yurt dışında da para çekmek ücretsiz. Şubeye uğramaya gerek kalmadan dijital ortamda ÜniversiTEB'li olunabiliyor.
16.07.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Sıfır faiz fırsatı, 5 ay vade ile...
TEB resmen duyurdu! Sıfır faiz fırsatı, 5 ay vade ile... TEB resmen duyurdu. Kredilerle ilgili açıklama geldi. Avantajlı faiz oranları sunuluyor. Aynı zamanda sıfır faiz ve 5 aya varan vade fırsatından da yararlanılabiliyor. TEB'den konuyla ilgili açıklama yapıldı. Üreticiler için TEB Harman Kart’ta ek faizsiz dönem avantajı ve yeni işbirlikleriyle, tarım kredilerinde mayıs ayına özel avantajlı faiz oranı ve 3 yıla varan vade seçenekleri sunuluyor. Öte yandan üreticiler, TEB’in sektörün öncü kurumları ile gerçekleştirdiği işbirlikleri kapsamında alışverişlerinde beş aya varan vade ve sıfır faiz avantajından da yararlanabiliyor.
13.05.2021 Ekonomi
TEB'den Ramazan'a özel kredi kampanyası!
TEB'den Ramazan'a özel kredi kampanyası! TEB'den flaş kerdi açıklaması. Türk Ekonomi Bankası (TEB), Ramazan Bayramı’na özel kredi kampanyası başlatıyor. Yeni kampanya ile TEB müşterileri, Findeks notuna göre yüzde 1,45’ten başlayan faiz oranı, 3 aya kadar erteleme imkânı ve 3 ay ile 36 ay arasında değişen vade seçenekleriyle sunulan kredi kampanyasından faydalanabilecek. Kredi teklifinden yararlanmak isteyen müşteriler; TEB Şubeleri, CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Uygulaması, TEB Telefon Şubesi ve teb.com.tr’den başvuru yapabiliyor.
4.05.2021 Ekonomi
Emeklilere güzel haber! Zam geldi, 1600 lira ödenecek...
Emeklilere güzel haber! Zam geldi, 1600 lira ödenecek... Milyonlarca emekli için güzel haber geldi ve resmen duyuruldu. Harekete geçildi, zam yapıldı. 1600 lira verilecek. Bankalar tek tek duyuruyor. Emeklilere verilen promosyonlarda yarış kızıştı. 1 Şubat tarihinden itibaren emekli olan vatandaşlar ve 3 yıllık taahhüt süresi dolanlar, maaşlarına göre 500 liradan başlayıp 1600 liraya varan promosyon alacak. Ödemeler 3 yıl için nakit olarak yapılıyor. Peki emekliler ne kadar promosyon alacak, hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, yüksek emekli promosyonu nasıl alınır, emekli promosyonu almak için şartlar neler? İşte maaşa göre bankaların verdiği promosyon tutarları...
10.02.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı, 3 ay ödeme yok!  Bankalar duyurdu, faiz oranları...
Kredi fırsatı, 3 ay ödeme yok! Bankalar duyurdu, faiz oranları... Nakit sıkıntısı yaşayanlar için kredi müjdesi... Bankalardan avantajlı koşullarla kredi imkanı… Birçok banka harekete geçti. 3 ay ötelemeli kredi fırsatı sunuluyor. Değişen faiz oranları ve vade imkanları ile nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların sunduğu kredi paketlerine yoğun ilgi gösteriyor. Bankalar peş peşe duyurdu. Vakıfbank, TEB, ING, İş Bankası, Yapı Kredi… 3 ay ertelemeli kredi kullanırken sizin için en uygun faizi uygulayan bankayı seçebilirsiniz. İşte 3 ay kredi ertelemesi sunan bankalar ve faiz oranları...
13.01.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Faizler...
TEB resmen duyurdu! Faizler... TEB müşterilerine duyurdu. Kredi muslukları açıldı. Faiz düzenlemesi yapıldı. Faizler düşürüldü. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeni ile tüm dünyada faizlerde düşüş görüldü. Ülkemizde de artan faiz talebi düşük faiz oranları ile karşılandı. TEB'den açıklama geldi. 2020 yılının değerlendirildiği açıklamada, Merkez Bankası’nın attığı adımlardan, faizlerdeki düşüşe, enflasyondan, KOBİ'lere sağlanan desteklere kadar pek çok konuya değinildi. 2021 ekonomisi ile ilgili de istikrarın sağlanacağı bir yıl olacağının altı çizildi.
3.01.2021 Ekonomi
TEB harekete geçti! Tüketici kredisi faizleri...
TEB harekete geçti! Tüketici kredisi faizleri... Uzun süre düşük seviyelerde seyreden tüketici kredisi faiz oranları, yükseliş eğilimini sürdürüyor. İhtiyaçlarını karşılamak isteyenler ise en düşük kredi faiz oranın hangi bankada olduğunu araştırıyor. TEB faiz oranlarını açıkladı. İşte tüketici kredisi faizlerinde son durum…
26.11.2020 Ekonomi
Bankaların kredi faiz oranları! Ziraat, Akbank, Vakıfbank, Garanti ihtiyaç, Yapıkredi, TEB - taşıt - konut kredisi faiz oranları ne kadar?
Bankaların kredi faiz oranları! Ziraat, Akbank, Vakıfbank, Garanti ihtiyaç, Yapıkredi, TEB - taşıt - konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat, Halkbank, Vakıfbank tarafından başlatılan düşük faizli kredi uygulaması bankaların kredi faiz oranları hakkındaki araştırmaları da arttı. Kampanya sonrası otomobil ve konut satışları yükselince, bu yıl ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanma oranı da arttı. Konut almak isteyenlerin araştırması devam ettiği için bankaların güncel kredi faiz oranlarını derledik. İşte İş Bankası, Akbank, Garanti, TEB ve diğer bankaların faiz oranları…
6.07.2020 Gündem
TEB'den bayrama özel 0,99 faiz ile ihtiyaç kredisi
TEB'den bayrama özel 0,99 faiz ile ihtiyaç kredisi Türk Ekonomi Bankası (TEB), Ramazan Bayramı'na özel kampanyasıyla, kredi kullanmak isteyen müşterilerine yüzde 0,99 faiz oranıyla ve 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi fırsatı sunuyor.
13.05.2020 Ekonomi
Promosyon başvurusu son gün ne zaman? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek? Hangi banka ne kadar emekli bayram promosyonu verecek?
Promosyon başvurusu son gün ne zaman? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek? Hangi banka ne kadar emekli bayram promosyonu verecek? Promosyon başvurusu son gün ne zaman? Emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek? Hangi banka ne kadar promosyon verecek? soruları merak ediliyor. Corona virüsü salgını kapsamında alınan önlemlerden biri olan emekliye bayram ikramiyesi, emekliler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türkiye Bankalar Birliği promosyon taahhütnamesi vermeyen emekliler promosyon tutarlarının yatırılacağını açıkladı. PTT, Garanti, TEB, İNG, Garanti ve Vakıf promosyonları…
1.04.2020 Emekli
SGK resmen duyurdu!: Emekli promosyonunda flaş gelişme:O şart kaldırıldı
SGK resmen duyurdu!: Emekli promosyonunda flaş gelişme:O şart kaldırıldı Milyonlarca emekliyi ilgilendiren çok önemli karar.Emekli promosyonu ile ilgili SGK harekete geçti. Bütün bankalara yazı yollandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli promosyonunda taahhüt şartının geçici olarak ikinci bir duyuruya kadar kaldırıldığını duyurdu. Bankalar emeklilere 450 lira ile 2 bin 750 lira arasında promosyon ödemesi yapmayı teklif ediyor.
19.03.2020 Emekli
Emekli promosyonu ne zaman verilecek, ertelendi mi? Türkiye Bankalar Birliği açıklama yaptı!
Emekli promosyonu ne zaman verilecek, ertelendi mi? Türkiye Bankalar Birliği açıklama yaptı! Emekli promosyonu ödemeleri, corona virüsü salgının Türkiye'ye de sıçramasından sonra alınan tedbirlerden dolayı merak edilen konulardan biriydi. Emekliler ''Emekli promosyonu ne zaman verilecek?, Emekli promosyonu ertelendi mi?'' sorularına cevap arıyordu. Türkiye Bankalar Birliği promosyon taahhütnamesi vermeyen emekliler promosyon tutarlarının yatırılacağını açıkladı. Ayrıca maaş hesaplarını başka bankaya taşımak isteyenlere de kolaylık sağlanacağı açıklandı. İşte emekli promosyonu detayları...
19.03.2020 Emekli
Banka promosyonu sorgulama (Banka promosyon ödemeleri başladı) Hangi banka ne kadar veriyor?
Banka promosyonu sorgulama (Banka promosyon ödemeleri başladı) Hangi banka ne kadar veriyor? Emekli promosyonu ilk kez 2017 yılında başladı. Şubat ayında biten banka promosyonunda yeni dönem başladı. SGK ve Ziraat bankası arasında yapılan protokolle emekliler yeniden promosyon almaya başladı. SGK ile Ziraat Bankası arasında yapılan banka promosyonu protokolü imza töreni sonucunda, emekli aylığı 1500 liraya kadar olan emeklilere 500 lira, 1500-2 bin 500 lira arasında olan emeklilere 625 lira, 2 bin 500 lira üstünde aylık alan emeklilere ise 750 lira tutarında promosyon ödenmesi kararını aldığı bildirildi. Öte yandan özel bankalar da promosyon yarışına girdi. İşte Banka promosyonu sorgulama…
12.03.2020 Emekli
Bankalar emekli promosyonu uygulamasında ne kadar teklif etti? 11 bankanın 2020 yeni dönem promosyon oranları kaç TL?
Bankalar emekli promosyonu uygulamasında ne kadar teklif etti? 11 bankanın 2020 yeni dönem promosyon oranları kaç TL? SGK ve Ziraat Bankası geçtiğimiz hafta bir protokol imzaladı. SGK ve Ziraat Bankası arasında yapılan protokolün ardından, bankalar da emekli promosyon teflini yaptı. SGK ile Ziraat Bankası aylığı 1500 liraya kadar olan emeklilere 500 lira, 1500-2 bin 500 lira arasında olanlara 625 lira, 2 bin 500 lira üstündekilere de 750 lira tutarında promosyon ödenmesi kararlaştırıldı. Peki, en çok emekli maaşı promosyonu hangi banka veriyor? Bankaların emekli promosyonu teklifleri nelerdir? Öte yandan TÜED tarafından yapılan açıklamada, kademeli olarak 500-625-750 lira olarak belirlenen yeni promosyon rakamlarını olumlu bulmakla birlikte yeterli görmedikleri ifade edildi.
9.03.2020 Gündem
SGK, SSK, Bağkur ve emekli sandığı! Milyonlarca kişiye 4 bin 750 lira ek ödeme!
SGK, SSK, Bağkur ve emekli sandığı! Milyonlarca kişiye 4 bin 750 lira ek ödeme! Milyonlarca kişi bekliyordu. İmzalar atıldı, tek tek açıklanıyor. SGK, SSK ve Bağkur emeklilerinin bankalardan emekli maaşı alması karşılığında ödenen promosyon ücreti bu yıl arttı. Bankalar emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından alması için çeşitli kampanyalar yapıyor ve ek ödemelerde bulunuyor. Promosyon ve ikramiyeler ile birlikte SGK, SSK ve Bağkur emeklilerine yıl içinde 4 bin 750 liraya kadar ek ödeme yapılabilecek.
9.03.2020 Emekli
Emeklilere promosyon (yeni dönem) ne zaman ödenecek? Banka promosyonu 2.750 TL'ye dayandı!
Emeklilere promosyon (yeni dönem) ne zaman ödenecek? Banka promosyonu 2.750 TL'ye dayandı! Emeklilere promosyon ne zaman ödenecek? sorusu SGK ve Ziraat Bankası arasında yapılan protokolden sonra arama motorlarında en çok aranan sorulardan biri oldu. SGK Başkan Vekili İsmail Yılmaz, "Emekli aylığı 1500 liraya kadar olan emeklilerimize 500 lira, 1500-2 bin 500 lira arasında olan emeklilerimize 625 lira, 2 bin 500 lira üstünde aylık alan emeklilerimize ise 750 lira tutarında promosyon ödenmesi kararını aldık" açıklamasıyla özel bankalar da teker teker tekliflerini sunmaya başladı. Bankaların promosyon ödemeleri 2.750 TL'ye kadar vardı. Öte yandan emekli promosyon ödemeleri 1 Mart 2020 yılı itibariyle başladı. Garanti, TEB, İş, QNB, İNG, Şekerbank, Yapıkredi, Denizbank ne kadar promosyon teklif ediyor? İşte banka promosyon ödemeleri...
6.03.2020 Emekli
500 TL ila 2.750 TL arası veriliyor! Bankaların emekli promosyon kampanyaları (Ziraat, Yapıkredi, İNG, Halk Bankası, İşbank, ne kadar emekli promosyonu veriyor?)
500 TL ila 2.750 TL arası veriliyor! Bankaların emekli promosyon kampanyaları (Ziraat, Yapıkredi, İNG, Halk Bankası, İşbank, ne kadar emekli promosyonu veriyor?) Emekli promosyonu anlaşması imzalandı, özel bankalar promosyon yarışına girdi. Emekli promosyon ödemeleri 1 Mart 2020 yılı itibariyle başladı. Bankalar arasında 2 bin 750 lira emekli promosyonu veren bile var. Emeklilerin promosyon ödemesi alabilmesi için tek şartın maaş aldığı bankada 3 yıl kalma taahhüdünde bulunması. SGK Başkan Vekili İsmail Yılmaz, belirlenen rakamlar üzerinden, ilk olarak Ziraat Bankası ile promosyon protokolünü imzaladıklarına işaret ederek, diğer bankalarla protokollerin de hızla imzalanacağını ve kamuoyuyla paylaşılacağını aktardı. Yılmaz, "Tüm emeklilerimiz müracaat ettikleri takdirde promosyon bedelleri nakit olarak kendilerine ödenecek." ifadelerini kullandı. Peki, banka promosyonu ne zaman ödenecek 2020? İşte bankaların emekli promosyonu ücretleri…
6.03.2020 Emekli
Ziraat-SGK anlaştı, özel bankalar başladı! 2020 bankaların promosyon oranları belli mi? (Garanti, Halkbank ve TEB tekliflerini sundu)
Ziraat-SGK anlaştı, özel bankalar başladı! 2020 bankaların promosyon oranları belli mi? (Garanti, Halkbank ve TEB tekliflerini sundu) SGK ile Ziraat Bankası arasında imzalanan emekli protokolünden sonra özel bankalar da promosyon yarışına dahil oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yeni dönem asgari promosyon, 1500 TL'ye kadar olan emeklilere 500 TL, 1500-2500 TL arasında olan emeklilere 625 TL, 2500 TL ve üzeri olanlara ise 750 TL olarak ödenecek. 3 yıl bankada kalma taahhüdüne karşı verilen promosyon konusunda en merak edilen ise en yüksek emekli promosyonu veren bankalar oldu. Peki, emekli promosyonu veren bankalar ne kadar veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi? İşte TEB, Garanti ve Halkban banka promosyon teklifleri...
5.03.2020 Emekli
Emeklilere promosyon ne zaman ödenecek, banka değişikliği mümkün mü, emekli promosyonu yıllık mı? – Emekli promosyon tutarları (ücretleri)
Emeklilere promosyon ne zaman ödenecek, banka değişikliği mümkün mü, emekli promosyonu yıllık mı? – Emekli promosyon tutarları (ücretleri) Emeklilere ödenecek asgari banka promosyon tutarları belirlendi, imzalar atıldı. SGK ile Ziraat Bankası arasında yapılacak olan emekliler için banka promosyonu protokolü imza töreni, kurumun konferans salonunda gerçekleştirdi. SGK Başkan Vekili İsmail Yılmaz, "Emekli aylığı 1500 liraya kadar olan emeklilerimize 500 lira, 1500-2 bin 500 lira arasında olan emeklilerimize 625 lira, 2 bin 500 lira üstünde aylık alan emeklilerimize ise 750 lira tutarında promosyon ödenmesi kararını aldık" dedi.Emekli promosyonu 2020 başvurusu nasıl yapılır? Emekli promosyonu ne zaman ödenecek? TEB, Ziraat, PTT ve diğer bankaların teklifleri ne kadar? 2020 Emekli maaşı promosyonu rehberi...
5.03.2020 Emekli
SGK duyurdu! Milyonların gözü orada, 2 bin 500 liraya kadar çıktı...
SGK duyurdu! Milyonların gözü orada, 2 bin 500 liraya kadar çıktı... Milyonlarca emekli bekliyor. SGK bu ay içinde 13 milyon emekli için önemli adım attı ve Bankalar Birliği ile promosyon için masaya oturacağını duyurdu. Emekliler, banka promosyonu görüşmelerinde masada olmak istiyor.7 emekli derneğinden oluşan Türkiye Emekliler Platformu, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Türkiye Bankalar Birliği arasında bu ay yapılacak banka promosyonu görüşmelerinin tarafı olmak istediğini açıkladı. Bankalar da yarışa girdi. Promosyon teklifleri 2 bin 500 liraya kadar çıktı. Peki, 2020 Emekli promosyonu ne zaman verilecek? Emekliye promosyon 2020 oranları belli oldu mu? 2020 banka promosyonu ne kadar oldu? Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek?
14.02.2020 Emekli
Dikkat! MTV’nin ilk taksidini kaçırmayın!
Dikkat! MTV’nin ilk taksidini kaçırmayın! Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) ilk taksit ödemesi ocak ayı itibarıyla başladı.
17.01.2020 Ekonomi
Bankalardan ikinci faiz indirimi rüzgârı
Bankalardan ikinci faiz indirimi rüzgârı Dün İş Bankası ve Akbank kredi faiz oranlarında indirime giderken, bugün Yapı Kredi, VakıfBank ve TEB kredi faiz oranlarını indirdiğini açıkladı.
1.11.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Teb Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teb kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.