3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi! Kasım ayı boyunca geçerli, faiz oranı...
3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi! Kasım ayı boyunca geçerli, faiz oranı... İhtiyaç kredisi fırsatı! 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kullandırılacak. Kasım ayı boyunca kampanya geçerli olacak. Türk Ekonomi Bankası (TEB) resmen duyurdu. 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel tüm öğretmenler için 1,59 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kampanyası devreye alındı.
22.11.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, bir ilk...
TEB resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, bir ilk... Türk Ekonomi Bankası (TEB) harekete geçti ve duyurdu. Çok önemli kredi adımı, bir ilk olduğu bildirildi. Bankada hesabı olanları yakından ilgilendiriyor. TEB yaptığı açıklamada, sürdürülebilirlik temalı ilk sendikasyon kredisini ABD, AB ve Orta Doğu ülkelerinden 22 bankanın katılımıyla 380 milyon dolar olarak yenilediğini açıkladı. TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, "KOBİ'den bireysele, kurumsal firmalardan girişimcilere ve kadın patronlara uzanan geniş bir yelpazede farklı müşteri segmentleri için sunduğumuz ürün ve hizmetlerle ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunurken, aynı zamanda toplumsal fayda sağlamaya, topluma, çevreye ve insan yaşamına değer katan, pozitif etki yaratan çalışmalara odaklanıyoruz." dedi.
28.10.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Ücret ve faiz yok, bugün son, hesabı olan herkes...
TEB resmen duyurdu! Ücret ve faiz yok, bugün son, hesabı olan herkes... TEB resmen duyurdu! Ücret ve faiz alınmıyor. Bugün son gün. 3 taksitte ödeme kolaylığı sağlanıyor. Bankada hesabı olan tüm müşterilere duyuruldu. TEB'den yapılan açıklamada gelir vergisi ödemelerine ilişkin faizsiz ve ücretsiz 3 taksit fırsatı için son gün hatırlatması yapıldı.
31.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri