Teb Bnp Paribas

Teb Bnp Paribas

Son dakika TEB BNP Paribas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TEB BNP Paribas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TEB BNP Paribas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teb Bnp Paribas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teb bnp paribas gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 teb bnp paribas haberi bulunmuştur. Tüm teb bnp paribas haberleri aşağıda listelenmiştir.
D-Smart’ta dolu dolu spor!
D-Smart’ta dolu dolu spor! D-Smart Spor Kanalları’nda bu hafta dolu dolu geçecek. TEB BNP Paribas Tennıs Championship İstanbul heyecanı başlıyor. Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen'in maçlarının yanı sıra toplam 13 mücadele D-Smart ekranlarında olacak. Öte yandan Gloria Cup maçları da programda yer alıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul’un yeni turnuvası TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul heyecanı D-Smart’ta !
İstanbul’un yeni turnuvası TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul heyecanı D-Smart’ta ! Türkiye Tenis Federasyonu’nun çalışmaları sonucunda modernize edilen TTF İstanbul Tenis Merkezi’ndeki toprak kort turnuvasında dünyaca ünlü sporcular ve milli formayı da başarıyla temsil eden Türk tenisçilerimiz korta çıkacaklar. Turnuva genelinde oynanacak 13 maç naklen D-Smart Spor Kanallarında izleyicilerle buluşacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dolar güne o sınırın altında başladı
Dolar güne o sınırın altında başladı Dün 5.46’ya kadar gerileyen Dolar/TL güne 5.48 TL seviyesinden başladı. Kur bu sabah 5.47-4.48 bandında seyrediyor. Dolar/TL dün yaklaşık üç ayın en düşük seviyesi olan 5.50'nin altını test etmişti
31.10.2018 Ekonomi
Teklerde Jaziri, Chardy, Daniel ve Djere yarı finalde
Teklerde Jaziri, Chardy, Daniel ve Djere yarı finalde TEB BNP Paribas İstanbul Open UIuslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda teklerde çeyrek final maçları yapıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Son şampiyon Cilic turnuvaya veda etti
Son şampiyon Cilic turnuvaya veda etti TEB BNP Paribas İstanbul Open UIuslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda çeyrek finalistler belli olurken, son şampiyon Marin Cilic turnuvaya veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Yaş 36, 4 Grand Slam kazanmışım"
"Yaş 36, 4 Grand Slam kazanmışım" Marin Cilic, 36'sında tarih yazan Federer'in yaşına geldiğindeki hayalini açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cem İlkel, İstanbul Open'a veda etti
Cem İlkel, İstanbul Open'a veda etti TEB BNP Paribas İstanbul Open UIuslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda Ken Skupski-Neal Skupski çiftine 2-0 yenilen milli sporcu Cem İlkel ile Avustralyalı partneri Bernard Tomic, elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan, turnuvaya veda etti
Marsel İlhan, turnuvaya veda etti TEB BNP Paribas İstanbul Open Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda milli sporcu Marsel İlhan, ilk turda Tunuslu Malek Jaziri'ye 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cem İlkel turnuvaya veda etti
Cem İlkel turnuvaya veda etti TEB BNP Paribas İstanbul Open Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda İtalyan Paolo Lorenzi'ye 2-0 yenilen milli sporcu Cem İlkel, teklerde elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup çiftler şampiyonu Liang-Shuai Zhang
İstanbul Cup çiftler şampiyonu Liang-Shuai Zhang TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası çiftler finalinde, Çinli raketler Chen Liang-Shuai Zhang ikilisi, Xenia Knoll (İsviçre)-Anna Smith (Büyük Britanya) çiftini 2-0 yenerek şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'ta finalin adı belli oldu
İstanbul Cup'ta finalin adı belli oldu Irina-Camelia Begu'yu 2-0 yenen Pauline Parmentier, teklerde finale yükselen ikinci isim oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'ta yarı final eşleşmeleri belli oldu
İstanbul Cup'ta yarı final eşleşmeleri belli oldu TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta yarı finale kalan eşleşmeleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki, sakatlık nedeniyle organizasyondan çekildi
Wozniacki, sakatlık nedeniyle organizasyondan çekildi TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda 1 numaralı seribaşı Danimarkalı Caroline Wozniacki, çeyrek final mücadelesi sırasında yaşadığı sakatlık nedeniyle organizasyondan çekildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki, adını çeyrek finale yazdırdı
Wozniacki, adını çeyrek finale yazdırdı TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda 1 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki, İtalyan Sara Errani'yi 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Daha iyi olmaya çalışacağım"
"Daha iyi olmaya çalışacağım" TEB BNP Paribas İstanbul Cup UIuslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na çiftlerin ardından teklerde de veda eden Türk tenisçi İpek Öz, inanılmaz bir deneyim elde ettiğini söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla'dan erken veda
Çağla'dan erken veda TEB BNP Paribas İstanbul Cup UIuslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda Ayla Aksu'nun ardından bir diğer milli tenisçi Çağla Büyükakçay da organizasyona veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ayla Aksu'dan İstanbul Cup'a veda!
Ayla Aksu'dan İstanbul Cup'a veda! İstanbul Cup tekler 1. turunda mücadele eden milli tenisçi Ayla Aksu, Fransız rakibi Pauline Parmentier'e 6-2 ve 6-2'lik setlerle mağlup olarak elendi.
10.11.2021 Voleybol
İstanbul Cup'ta tekler elemeleri tamamlandı
İstanbul Cup'ta tekler elemeleri tamamlandı TEB BNP Paribas İstanbul Cup UIuslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda tekler elemeleri, bugün oynanan 6 karşılaşmayla tamamlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'ta kuralar çekildi
İstanbul Cup'ta kuralar çekildi - İstanbul'da 23-29 Nisan'da düzenlenecek kadın tenis turnuvası TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın ana tablo kura çekimi yapıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
TEB BNP Paribas İstanbul'da 3 Türk tenisçi
TEB BNP Paribas İstanbul'da 3 Türk tenisçi Milli tenisçiler Çağla Büyükakçay, Ayla Aksu ve İpek Öz, TEB BNP Paribas İstanbul Cup’a özel davetiye ile ana tablodan katılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ata sporumuz tenis!
Ata sporumuz tenis! TÜRK Ekonomi Bankası’nın (TEB) tenis platformu We AreTennis’in reklam yüzü Bülent Serttaş oldu.
7.04.2018 Magazin
Wozniacki ve Cilic geliyor!
Wozniacki ve Cilic geliyor! Dünya 1 numarası Caroline Wozniacki ve Avustralya Açık finalisti Marin Cilic, İstanbul’da boy gösterecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
Maria Sharapova Türkiye'ye Geliyor
Maria Sharapova Türkiye'ye Geliyor TEB BNP Paribas Tennis Stars Series kapsamında kadın tenisinin dünyadaki en önemli isimlerinden biri olan Rus raket Maria Sharapova, Türkiye'ye gelecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'ta zafer Cilic'in
İstanbul Cup'ta zafer Cilic'in Tekler final maçında Kanadalı Raonic'i 7-6 ve 6-3'lük setler sonucunda 2-0 yenen Hırvat Cilic, şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'ta zafer Svitolina'nın
İstanbul Cup'ta zafer Svitolina'nın TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Tenis Turnuvası'nda kadınlarda şampiyonluğu Elina Svitolina elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Teb Bnp Paribas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teb bnp paribas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.