Tarkan Albüm

Tarkan Albüm

Son dakika Tarkan albüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarkan albüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarkan albüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarkan Albüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarkan albüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 tarkan albüm haberi bulunmuştur. Tüm tarkan albüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarkan kazancını katladı!
Tarkan kazancını katladı! ‘10’ isimli albümüyle bu yaza damgasını vuran Tarkan’ın kazancı 32 milyonu bulurken bir inşaat firmasının yeni yaptığı rezidansların açılışında sahneye çıkarak karşılığında ofis aldığı iddia edildi.
21.08.2017 Magazin
Tarkan 1 haftada 7 milyon kez dinlendi!
Tarkan 1 haftada 7 milyon kez dinlendi! Dünya, Türkiye’nin Megastarı Tarkan’ın yeni albümü ‘10’u, Türkiye’nin en popüler dijital müzik platformu fizy’den dinledi.
2.07.2017 Kültür Sanat
Hande Yener’den Demet Akalın'a 'gazman' göndermesi!
Hande Yener’den Demet Akalın'a 'gazman' göndermesi! Hande Yener, Demet Akalın’ın Tarkan hakkında söylediği 'Bizim havamız, Tarkan albüm çıkarana kadar' sözüne cevap verdi.
28.06.2017 Magazin
Tarkan  yani bu!
Tarkan yani bu! İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo, Yalıkavak’ta Majestueux Beach’in açılışında sahne aldı.
25.06.2017 Magazin
Tarkan dünya listelerini de alt üst etti!
Tarkan dünya listelerini de alt üst etti! Tarkan geçen hafta '10' adlı albüm çıkarmıştı. Albüm çıkar çıkmaz indirme ve satış rekorları kıran Tarkan, albümüyle dünya listesine girmeyi başardı.
19.06.2017 Kültür Sanat
Tarkan'ın 10’u geldi!
Tarkan'ın 10’u geldi! 2010’da “Adımı Kalbine Yaz” ile hayranlarının beğenisini alan Tarkan’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı onuncu albümü “10”, müzikseverlerle bugün buluştu.
15.06.2017 Kültür Sanat
Tarkan'dan farklı taktik!
Tarkan'dan farklı taktik! Megastar Tarkan, hazırlıklarını aylardır sürdürdüğü pop albümünün satışlarını arttırmak için ilginç bir karar aldı.
16.05.2017 Kültür Sanat
İşte yeni projesi!
İşte yeni projesi! Tarkan 2015 yılında bir ‘Best of’ albümüyle sevenlerinin karşısında olacak...
15.12.2014 Magazin
''Amerika'da mutlu değilim Avrupa'ya yerleşeceğim''
''Amerika'da mutlu değilim Avrupa'ya yerleşeceğim'' Megastar Tarkan, albüm çalışmaları için gittiği ABD'den dün döndü
14.05.2004 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim'
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim' 'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' ve 'Kuzey Güney' gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur, oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa yönelmişti. Geçtiğimiz haftalarda da DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Üç soru alacağını ifade eden ünlü isim, 'Eşinizle ortak bir müzik çalışması var mı?' diye merak eden takipçisine cevap verdi.
20.10.2022 Magazin
Tarkan yeni şarkısının ismini açıkladı! Sosyal medya yıkıldı...
Tarkan yeni şarkısının ismini açıkladı! Sosyal medya yıkıldı... Tarkan, uzun süredir hayranlarının merakla beklediği yeni şarkısının adını ve dinleyicilerle buluşacağı tarihi açıkladı. Müjdeyi sosyal medya hesaplarından yayınlayan ünlü şarkıcı, "Geççek', 17 Şubat'ta sizlerle... Ay ay çok heyecanlı..." dedi. Tarkan'ın yeni şarkının adı sosyal medyada tartışma konusu oldu
14.02.2022 Magazin
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
Tarkan'dan son paylaşımıyla dikkat çekti!
Tarkan'dan son paylaşımıyla dikkat çekti! Son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Tarkan, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
18.11.2021 Magazin
Melek Mosso: Böyle olunca tabii gündemde Şeyma Subaşı'nı görürsün
Melek Mosso: Böyle olunca tabii gündemde Şeyma Subaşı'nı görürsün Melek Mosso, Megastar Tarkan'ın Yıldız Tilbe'den gelen 'challenge' davetini geri çevirmesi ve son günlerde Şeyma Subaşı'nın ilk sıralarda yer aldığı sosyal medya gündemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
12.05.2021 Magazin
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri Müslüm Gürses'in aramızdan ayrılışının 8. yılında anılıyor. Müslüm Gürses acılarla dolu 60 yıllık yaşamına, 78 albüm ve 38 film sığdırdı. Hayranlarının "Müslüm Baba" adını taktığı Müslüm Gürses arabesk müziğin efsane ismi olarak gönüllerde yaşamaya devam ediyor. Peki, Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yılında öldü? Müslüm Gürses kaç yaşında vefat etti? İşte Müslüm Gürses hayatı, şarkıları ve filmleri
3.03.2021 Gündem
Ümit Sayın kimdir? Sezen Aksu konseriyle hayatı değişen Ümit Sayın kaç yaşında, nereli, evli mi?
Ümit Sayın kimdir? Sezen Aksu konseriyle hayatı değişen Ümit Sayın kaç yaşında, nereli, evli mi? Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olan İbo Show’da bu hafta da birbirinden değerli sanatçılar ağırlanıyor. 90’lara bir yolculuk yapılacak İbo Show’da bu hafta pop müziğin sevilen isimlerinden Ümit Sayın da olacak. Ümit Sayın kimdir? Ümit Sayın kaç yaşında ve nereli?
13.02.2021 Gündem
90’ların ünlü ismi Akın'ın yeni hayatı!
90’ların ünlü ismi Akın'ın yeni hayatı! 90’lardan günümüze hâlâ dinlenen şarkılara imza atan Akın müzik dünyasından ayrıldı. Akın şimdi ne yapıyor? İşte Akın'ın yeni hayatı
31.01.2021 Magazin
Mustafa Sandal: İnsanlar artık yemiyor, ben çabuk uyandım
Mustafa Sandal: İnsanlar artık yemiyor, ben çabuk uyandım 26 yıldır şarkılarıyla farklı kuşaklara hitap eden Mustafa Sandal, başarılı bir kariyer sürdürürken yaşadığı zorlukları anlattı. Şimdi yeni şarkısı ‘Damar’la gündemde. Melis Sütşurup’la yeniden ilişki yaşamaya başladığını ilk kez açıklayan Sandal, kitabındaki bir bölüm nedeniyle Defne Samyeli’yle mahkemelik olmasıyla ilgili de pişmanlığı olmadığını belirterek 'Kırdıysam özür dilerim' dedi. İşte Mustafa Sandal'ın açıklamaları...
10.10.2020 Magazin
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü Beyaz takım elbise deyince herkesin aklına ilk o gelir. Arabesk müziğin babası, halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 7. yılında anılıyor. Sanatçı, 7 Mayıs 1953'te Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Fıstıközü köyünde, tarım işçisi Mehmet ve Emine Akbaş çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Zeyno ve Ahmet adında iki kardeşi olan Gürses'in ailesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kendisi 3 yaşındayken Adana'ya göç etti. Müslüm Gürses, ilkokuldan sonra eğitime devam edemeyerek, bir süre ayakkabı tamircisi ve terzi olarak çalıştı. Babasının engellemesine rağmen, annesinin desteğiyle 1967'de henüz 14 yaşındayken Adana'da bir çay bahçesinde düzenlenen ses yarışmasına katılan sanatçı, birinci olarak dikkati çekti. Peki Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yaşında öldü? Müslüm Gürses'in hayatı...
3.03.2020 Gündem
Tarkan, Şehrazat'ın teklifini reddetti!
Tarkan, Şehrazat'ın teklifini reddetti! Şehrazat, bir 'tribute' albüm hazırlığında olduğunu açıkladı. Ünlü söz yazarı ve besteci, albümde yer alması için Tarkan'a da teklif götürdüğünü ancak...
11.03.2019 Magazin
Sizi MFÖ’süz bırakmayacağız
Sizi MFÖ’süz bırakmayacağız MFÖ, Fizy Müzik Ödülleri’nde ‘Tüm Zamanların En İyi Grubu’ ödülünü aldı. Grup üyeleri Mazhar, Fuat ve Özkan “Sağlığımız yerinde olduğu müddetçe sizi MFÖ’süz bırakmayacağız” dedi
21.09.2018 Magazin
fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu
fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri, unutulmaz bir gecede sahiplerini buldu.
21.09.2018 Kültür Sanat
Sibel Can yeni görünüşüne 100 bin TL harcadı
Sibel Can yeni görünüşüne 100 bin TL harcadı Fantazi müziğinin kraliçesi Sibel Can, albüm kapağının çekimleri öncesi yeni görünüşü için 100 bin tl harcadı.
7.07.2018 Magazin
Tarkan'dan alkışlanacak davranış
Tarkan'dan alkışlanacak davranış Antalya’da erken doğum sonrası 33 gün kuvözde kaldıktan sonra portal hiper tansiyon ve özafagus mide varisi teşhisi konan 4,5 yaşındaki Elif Toprak’ın ‘Tarkan’ hayali gerçek oldu.
30.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tarkan Albüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarkan albüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.