Sezonun ilk palamutları tezgaha çıktı! Tane fiyatı pahalı geldi
Sezonun ilk palamutları tezgaha çıktı! Tane fiyatı pahalı geldi İstanbul'da sezonun ilk palamutları tanesi 35 ila 50 liradan tezgahlarda yerini aldı. Balıkçılar bu sezon balığın bol olacağını ve fiyatların düşeceğini söyledi.
16.08.2022 Ekonomi
Yumurtanın tanesini 50 liraya satıyorlar! Paraya para demiyorlar
Yumurtanın tanesini 50 liraya satıyorlar! Paraya para demiyorlar Denizli Horozu yetiştiriciliğine 9 yıl önce hobi olarak başlayan girişimci Mustafa Serttürk, Antalya'nın Kumluca ilçesinden yurtdışına horoz yumurtasının tanesi 50 TL’ye satıyor.
21.02.2022 Yaşam
Erik tezgâhlara düştü! Tanesi 20 lira
Erik tezgâhlara düştü! Tanesi 20 lira Bursa’nın İznik ilçesinde ziraat mühendisi Mustafa Kutay Ası, serada yetiştirip kış ortasında hasadını yaptığı erikleri dünyanın dört köşesine ihraç ediyor. 1 Şubat itibari ile başlayan erik hasadı Türkiye tarihinde en erken üretim olarak kayıtlara geçti. Eriğin tanesi ise 20 liradan satılıyor. Fertlerinin hepsinin ziraat mühendisi olduğu Ası ailesi, kış mevsiminde erik yetiştiriyor. Şubat başı itibariyle erik hasadına başlayan Mustafa Kutay Ası, senede bir ton erik elde etmeyi planladıklarını söyledi.
7.02.2022 Ekonomi
Balıkçılar açıkladı: Bir daha bu fiyata düşmez
Balıkçılar açıkladı: Bir daha bu fiyata düşmez Kırklareli'nin Karadeniz kıyısı bulunan Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde balıkçıların avladığı palamuttaki bolluk, Edirne'de balıkçı tezgahlarına da yansıdı. Sabah erken saatlerinde tezgahları dolduran palamutlar tanesi 10 liradan satılırken, bazı vatandaşlar ise balığın taze olması nedeniyle kasa ile alışveriş yaptı.
29.09.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri