Talat Bulut Taciz

Talat Bulut Taciz

Son dakika Talat Bulut taciz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Talat Bulut taciz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Talat Bulut taciz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Talat Bulut Taciz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan talat bulut taciz gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 talat bulut taciz haberi bulunmuştur. Tüm talat bulut taciz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Talat Bulut isyan etti! '200 bin TL almışım çok mu?'
Talat Bulut isyan etti! '200 bin TL almışım çok mu?' Son olarak 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Talat Bulut, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Alışveriş turuna çıkan usta isim, Türkiye'de sürekli oyuncuların kazandığı bölüm başı ücretlerin gündeme getirilmesine tepki gösterdi. Bulut, ülkemizdeki oyuncuların, Amerika'ya kıyasla daha düşük oyunculuk ücretleri aldığını söyledi.
15.02.2022 Magazin
Talat Bulut taciz iddialarıyla ilgili konuştu: Reklam yapmaya çalıştılar
Talat Bulut taciz iddialarıyla ilgili konuştu: Reklam yapmaya çalıştılar Talat Bulut, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Hakkında soruşturma açılan ancak davada takipsizlik kararı çıkan Bulut, taciz iddialarıyla ilgili konuşarak üzerinden reklam yapılmaya çalışıldığını söyledi.
15.11.2021 Magazin
Talat Bulut’a mahkemeden kötü haber
Talat Bulut’a mahkemeden kötü haber Başrol oynadığı dizinin çalışanı Özge Ş.’yi taciz ettiği iddiasına takipsizlik kararı verilen oyuncu Talat Bulut’un manevi zarar gördüğünü söyleyerek açtığı dava reddedildi.
31.10.2019 Magazin
Taciz iddiasına 100 bin liralık dava
Taciz iddiasına 100 bin liralık dava Bir televizyon dizisinde kostüm asistanı olarak çalışan Özge Ş.’yi taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Talat Bulut, taciz iddiasına takipsizlik kararı verilmesinin ardından 100 bin TL’lik tazminat davası açtı. Set çalışanı Özge Ş. ilk duruşmada davanın reddini talep etti.
2.07.2019 Magazin
Talat Bulut'tan Altan Erkekli'ye sert tepki
Talat Bulut'tan Altan Erkekli'ye sert tepki Altan Erkekli, verdiği röportajda 'Her gece borçlarımı düşünmekten bıktım!' demişti. Yasak Elma dizi setindeki taciz iddialarıyla adı sıkça gündeme gelen Talat Bulut, Altan Erkekli'nin bu açıklamasına tepki gösterdi.
20.11.2018 Magazin
Talat Bulut'tan Şevval Sam'a sert yanıt
Talat Bulut'tan Şevval Sam'a sert yanıt Şevval Sam'ın Talat Bulut'a söylediği " Gereksiz varlık" sözüne yanıt geldi.
12.11.2018 Magazin
Talat Bulut'u görenler tanıyamadı!
Talat Bulut'u görenler tanıyamadı! Sette çalışan genç kızı taciz ettiği yönündeki haberlerle gündeme gelen Talat Bulut, örgü saç ve değişik gibi tarzıyla verdiği pozlarla herkesi şaşırttı.
25.10.2018 Magazin
Talat Bulut hakkında bir taciz iddiası daha
Talat Bulut hakkında bir taciz iddiası daha Başrolünü oynadığı 'Yasak Elma' dizisinin setinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiasıyla suçlanan fakat yeterli delil elde edilemediği için 'takipsizlik' kararı verilen Talat Bulut hakkında bir taciz iddiası daha gündeme geldi.
28.09.2018 Magazin
Bunun hesabını verecek
Bunun hesabını verecek Talat Bulut, taciz iddialarının ardından ‘Yasak Elma’ dizisinde kendisiyle rol almak istemeyen Şevval Sam’a sert çıktı.
27.09.2018 Magazin
Talat Bulut, Şevval Sam'a ateş püskürdü
Talat Bulut, Şevval Sam'a ateş püskürdü Talat Bulut, 'Yasak Elma' dizisinin setinde kostüm asistanını taciz ettiği haberleriyle gündeme geldikten sonra kendisiyle rol almak istemeyen Şevval Sam'a ateş püskürdü.
27.09.2018 Magazin
Şevval Sam'dan Talat Bulut ile ilgili soruya tek kelimelik yanıt
Şevval Sam'dan Talat Bulut ile ilgili soruya tek kelimelik yanıt Bodrum antik tiyatroda konser veren Şevval Sam, rol arkadaşı Talat Bulut hakkında açıklamalarda bulundu. Talat Bulut ile beraber aynı dizide Başrol oynayan ünlü sanatçı, taciz iddialarının ardından Bulut’un yeniden dizide rol alması ile ilgili sorulara “Maalesef” diyerek cevap verdi.
22.08.2018 Gündem
Başsavcılık son sözü söyledi! Talat bulut...
Başsavcılık son sözü söyledi! Talat bulut... Oyuncu Talat Bulut hakkında açılan taciz soruşturması tamamlandı. Başsavcılık takipsizlik kararı verdi.
7.08.2018 Magazin
Yapımcılar kararını verdi! Talat Bulut...
Yapımcılar kararını verdi! Talat Bulut... 56 yapımcı ve yönetmen Yasak Elma dizisindeki taciz iddiaları hakkında basın duyurusu yayınladı. Duyurudaki yapımcı ve yönetmenler "Bundan sonra filmlerimizde adı tacize karışmış isimlere yer vermeyeceğiz" diyerek Talat Bulut'a tepkilerini belli etti.
13.06.2018 Magazin
Kimse kimseye dokunamaz!
Kimse kimseye dokunamaz! “Yasak Elma” dizisinin oyuncusu Eda Ece, rol arkadaşı Talat Bulut hakkındaki taciz iddialarına şu yorumu yaptı.
12.06.2018 Magazin
Taciz tartışmasına dahil oldu! "Kalıbımı basarım..."
Taciz tartışmasına dahil oldu! "Kalıbımı basarım..." "Yasak Elma" dizisinin setinde, set çalışanı Özge Ş.'nin dizinin başrol oyuncularından Talat Bulut tarafından cinsel tacize uğradığını ifade etmişti. Yaşanan bu olayın ardından usta oyuncu Fatma Girik, Talat Bulut'u savundu.
11.06.2018 Magazin
Evet Talat Bey sizin probleminiz!
Evet Talat Bey sizin probleminiz! Tacizle suçlanan Talat Bulut’un “Kostüm sorumlusu kızlar güzel bir şey yaptıklarında onları yanaklarından öperim” sözlerine Berrak Tüzünataç’tan tepki geldi.
9.06.2018 Magazin
Taciz davasında önemli gelişme!
Taciz davasında önemli gelişme! Set çalışanı Ö.Ş., isimli kadının şikayeti üzerine oyuncu Talat Bulut hakkında, "Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan başlatılan soruşturma, yetkisizlik kararı ile İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.
8.06.2018 Gündem
Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia eden genç kız konuştu
Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia eden genç kız konuştu Sette Talat Bulut’un kendisini taciz ettiğini öne süren Ö.Ş. konuştu “Şöhret için neden namusumu ortaya koyayım? Hayalim kostüm tasarımcılığı, şöhret olmak gibi bir niyetim hiç yok”
8.06.2018 Magazin
Talat Bulut'tan canlı yayında bomba açıklama!
Talat Bulut'tan canlı yayında bomba açıklama! Talat Bulut, kendisini taciz ettiğini söyleyerek "Kravatını düzeltecektim, dudağımdan öptü ve gitti" diyen set çalışanı Özge Ş. için "Kravatımı istemememe rağmen sürekli düzeltmek için geliyordu ve 'ne tatlı adamsın' diyordu" dedi.
7.06.2018 Magazin
Yasak Elma dizisinden kimler ayrılacak? Yasak Elma dizisinde Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız ve Buse Kahraman diziye veda mı ediyor, neden?
Yasak Elma dizisinden kimler ayrılacak? Yasak Elma dizisinde Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız ve Buse Kahraman diziye veda mı ediyor, neden? Yasak Elma kimler ayrılacak? Yasak Elma dizisi yeni sezona yaprak dökümüyle başladı. Diziden, 5 oyuncu birden ayrılacak. Peki, Yasak Elma kimler ayrılıyor?
24.10.2020 Gündem
Talat Bulut'a şok! Ece Erken'e açtığı tazminat davası reddedildi
Talat Bulut'a şok! Ece Erken'e açtığı tazminat davası reddedildi Oyuncu Talat Bulut'un, “Söylemezsem Olmaz” adlı programda kendisini ‘tacizci aktör’ olarak lanse ettiği iddiasıyla sunucu Ece Erken’e açtığı tazminat davasında kara çıktı.
22.02.2020 Magazin
Şevval Sam ile Talat Bulut arasındaki davada flaş gelişme!
Şevval Sam ile Talat Bulut arasındaki davada flaş gelişme! Oyuncu Talat Bulut, Şevval Sam'ın kendisini 'tacizci' diye yaftaladığını öne sürerek 100 bin liralık manevi tazminat talep etmişti. Şevval Sam da 101 bin liralık karşı davayla cevap vermişti. Karşılıklı tazminat davalarının karar duruşması, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü.
11.01.2020 Magazin
Talat Bulut 40'ın konuğu oldu
Talat Bulut 40'ın konuğu oldu Bu hafta 40'ın konuğu oyuncu Talat Bulut oldu.
19.06.2019 Televizyon
Hande Ataizi, Talat Bulut'a iftira mı attı?
Hande Ataizi, Talat Bulut'a iftira mı attı? Televizyoncu İlkay Buharalı ile magazin duayeni usta isim Ali Eyüboğlu’nun birlikte hazırlayıp sundukları 'Magazin Noteri' programına, Hande Ataizi'nin ardından Talat Bulut da çarpıcı açıklamalar yaptı.
7.02.2019 Magazin
19 yıllık taciz davası!
19 yıllık taciz davası! Talat Bulut’tan Hande Ataizi’ne büyük tepki: ‘Neden iftira attın, 19 yıl boyunca neden bununla beslendin?’
4.02.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Talat Bulut Taciz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki talat bulut taciz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.