Taha Duymaz öldü mü, enkazdan çıkarıldı mı? Taha Duymaz'ın son durumu ne, genç fenomen bulundu mu, yaşıyor mu? Ablasından son açıklama geldi!
Taha Duymaz öldü mü, enkazdan çıkarıldı mı? Taha Duymaz'ın son durumu ne, genç fenomen bulundu mu, yaşıyor mu? Ablasından son açıklama geldi! Fenomen Taha Duymaz, 6 Şubat'ta gerçekleşen depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kalmış, Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz gözyaşları içerisinde sosyal medya hesabı üzerinden yardım istemişti. Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve ailesinin Hatay'da göçük altında kaldığı binada çalışmalar başladı. Taha'nın olduğu binanın üzerine bir bina daha yıkıldığı aktarılırken ünlü şarkıcı Derya Uluğ sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda son durumu aktardı. Saat 04.30'da paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, "Biz şu an Taha Duymaz ile ilgili bilgi vermek istedik size. Mustafa Burak'la konuşuyor. Biz oraya vinç ve operatör yönlendirdik." ifadelerini kullandı. Peki, Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu, yaşıyor mu? Fenomen Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında, enkazdan çıkarıldı mı?
9.02.2023 Gündem
Taha Duymaz öldü mü, yeni haber var mı, yaşıyor mu? Depremde enkaz altında olan fenomen Taha Duymaz’dan haber var mı, bulundu mu? Son durumu ablası paylaştı!
Taha Duymaz öldü mü, yeni haber var mı, yaşıyor mu? Depremde enkaz altında olan fenomen Taha Duymaz’dan haber var mı, bulundu mu? Son durumu ablası paylaştı! Taha Duymaz bulundu mu, öldü mü? Taha Duymaz'ın ablası enkaz altında kalan Taha Duymaz’ın son durumunu bildirdi. Kahramanmaraş merkezli deprem Hatay'ı da etkiledi. Enkaz altında kalan binlerce kişiden biri de sosyal medya fenomeni Taha Duymaz oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden yemek videoları yayınlayan ve kısa sürede geniş hayran kitlesine sahip olan Taha Duymaz'ın kardeşi Semiha Duymaz, ailesinin ve kardeşlerinin enkaz altında kaldığını gözyaşlarıyla duyurmuştu. Depremde 3. Güne girilirken vatandaşlar Taha Duymaz'ın kurtarılıp, kurtarılmadığını sorguluyor. Peki, Taha Duymaz öldü mü, yaşıyor mu? Taha Duymaz enkazdan çıkarıldı mı, bulundu mu, Duymaz’ın sağlık durumu nasıl? Ablası Semiha Duymaz son durumu duyurdu…
8.02.2023 Gündem
Taha Duymaz bulundu mu? Enkaz altında olan fenomen Taha Duymaz kimdir, çıkarıldı mı, yaşıyor mu? Ablası son durumu paylaştı!
Taha Duymaz bulundu mu? Enkaz altında olan fenomen Taha Duymaz kimdir, çıkarıldı mı, yaşıyor mu? Ablası son durumu paylaştı! Taha Duymaz öldü mü, enkaz altında olan Taha Duymaz bulundu mu? Hataylı fenomen Taha Duymaz'ın akıbeti merak ediliyor. Çektiği yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz'ın Hatay'da göçük altında kaldığını ablası Semiha Duymaz gözyaşlarıyla duyurmuştu ve yardım istemişti. Taha Duymaz'ın son durumu merak konusu oldu. Peki, Taha Duymaz enkaz altından çıktı mı? Taha Duymaz bulundu mu?
7.02.2023 Gündem