MEB resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılıyor, 15 ilde...
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılıyor, 15 ilde... MEB resmen açıkladı. Öğrenci ve veliler merakla bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) koronavirüs salgını döneminde uzaktan eğitim alan öğrencilerden bilgisayar ve tablet ihtiyacı olanlara ücretsiz olarak tablet dağıtmaya başlamıştı. Uzaktan eğitim kapsamında bu hafta 67 bin 620 öğrenciye daha tablet yardımı yapılacağını duyurdu. Uzaktan eğitim sürecinde cihaz ve internet gereksinimi bulunan öğrenciler için başlatılan tablet desteği devam ederken, bu hafta, 67 bin 620 tablet bilgisayar 25 GB kotalı internet paketi ile birlikte 15 ilde öğrencilere ulaşacağı aktarıldı.
17.02.2021 Eğitim
30 bin öğrenciye tablet desteği!
30 bin öğrenciye tablet desteği! Uzaktan eğitime geçişin ardından öğrencilerin bilgisayar ve tablet ihtiyacı arttı. Milli Eğitim Bakanlığı geçen hafta ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet dağıtımına başladı. Öğrencilere bir destek de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden geldi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde çevrim içi eğitim gören ve maddi imkanı olmayan 30 bin öğrenci için "klavyeli tablet" temin ettiklerini bildirdi.
27.12.2020 Eğitim
Teknofest tablet başvurusu 2020 | Tablet desteği nasıl alınacak, öğrenciler tablet için nereye başvuru yapacak?
Teknofest tablet başvurusu 2020 | Tablet desteği nasıl alınacak, öğrenciler tablet için nereye başvuru yapacak? BAYKAR Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, uzaktan eğitimde imkanları yetersiz olan çocuk ve gençler için 5 bin adet tablet bilgisayar hediye edeceklerini duyururken, Teknofest paydaşları olan firma ve kuruluşların da kampanyaya destek vermesini istedi. TEKNOFEST paydaşlarından Roketsan çağrıya cevap verdi ve uzaktan eğitim için başlattığı kampanyaya bin adet tablet bilgisayarla dahil olduğunu açıkladı. Peki, Teknofest tablet başvurusu 2020 hakkında merak edilenler…
22.09.2020 Eğitim