Shakira'yı aldattığı iddia edilen Gerard Pique'nin Suzy Cortez'e attığı mesajlar ifşa oldu! "Messi'nin formasını giydiğim..."
Shakira'yı aldattığı iddia edilen Gerard Pique'nin Suzy Cortez'e attığı mesajlar ifşa oldu! "Messi'nin formasını giydiğim..." Barcelona'nın defans oyuncusu Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın ayrılığının yankıları sürüyor. Gerard Pique ile olduğu söylenen Onlyfans modeli Suzy Cortez yaptığı açıklamada ünlü futbolcunun kendisine mesaj attığını ve "Popomun gerçek olup olmadığını sordu. Çiçekler gönderdi" diyerek her şeyi ifşa etti.
16.06.2022 Magazin
Brezilyalı model Suzy Cortez, Putin'i anlattı, sözleri olay oldu: Beni korkuttu!
Brezilyalı model Suzy Cortez, Putin'i anlattı, sözleri olay oldu: Beni korkuttu! Miss BumBum yarışmasını kazanarak ‘En İyi Kalça’ seçilen Brezilyalı model Suzy Cortez, 2018 yılında Vladimir Putin ile tanıştığını söyledi. Bir akşam yemeği sırasında Rus liderle karşılaştığını ifade eden Cortez, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sırasında onu 'şiddet içeren bir psikopat' olarak damgaladı.
4.03.2022 Magazin
Ünlü model Messi için soyunacak!
Ünlü model Messi için soyunacak! Ballon dOr ödülünün bu yılki kazananı Lionel Messi oldu. Tören öncesi ünlü fenomen Suzy Cortez ise cüretkâr bir iddia ortaya atmış ve çıplak poz sözü vermişti.
30.11.2021 Magazin