Survivor Poyraz ne ceza aldı? Görülmemiş büyüklükte dedi, cezayı açıklarken nefesler tutuldu!
Survivor Poyraz ne ceza aldı? Görülmemiş büyüklükte dedi, cezayı açıklarken nefesler tutuldu! TV8 yarışması Survivor All Star'da Yiğit Poyraz parkurun en dikkat çeken yarışmacılarından. Bu akşam yayınlanacak bölümde acil durum konseyi düzenlendi. Acun Ilıcalı, "Poyraz'a görülmemiş büyüklükte bir ceza" verileceğini söyledi. Açıklamanın ardından yarışmacının hayranları, "Survivor Poyraz ne ceza aldı?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
11.03.2024 Magazin
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi 'Survivor All Star 2024'te ilk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz, canlı yayında annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i göremeyince modu düştü. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakalınca, Poyraz'ın sözleri gündem oldu.
29.02.2024 Magazin
Turabi ilk kurbanını buldu! Survivor All Star 2024'ün ilk gerilimi stüdyoda yaşandı!
Turabi ilk kurbanını buldu! Survivor All Star 2024'ün ilk gerilimi stüdyoda yaşandı! Survivor All Star 2024'ün takımları belli oldu. Artık bir televizyon klasiği haline gelen Survivor, yeni sezonuyla da fırtınalar estirecek. Geçtiğimiz günlerde Survivor 2024 yarışmacıları açıklanmıştı. Bu akşam da canlı yayınla takımlar açıklandı. Efsane isim Turabi ise yaptığı konuşmayla Yiğit Poyraz ile gerilim yaşattı.
10.12.2023 Televizyon