Survivor Poyraz

Survivor Poyraz

Son dakika survivor poyraz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan survivor poyraz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını survivor poyraz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Poyraz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor poyraz gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 survivor poyraz haberi bulunmuştur. Tüm survivor poyraz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da sürpriz dokunulmazlık: Eleme adayı herkesi şaşırttı!
Survivor'da sürpriz dokunulmazlık: Eleme adayı herkesi şaşırttı! Survivor 2024 All Star sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Yayınlandığı her bölüm sonrasında izleyici tarafından araştırılan Survivor'da kim kazandı? Survivor Poyraz'ın vedası sonrası gözler bu hafta adada dokunulmazlık yarışını hangi takımın kazanacağına ve eleme potasına ilk hangi yarışmacının gittiğine çevrildi. Survivor 2024 All Star sezonunda bu akşam dokunulmazlık ve ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte 6 Nisan 2024 Cumartesi günkü Survivor bölümünde yaşananlar...
7.04.2024 Magazin
Survivor Poyraz ne ceza aldı? Görülmemiş büyüklükte dedi, cezayı açıklarken nefesler tutuldu!
Survivor Poyraz ne ceza aldı? Görülmemiş büyüklükte dedi, cezayı açıklarken nefesler tutuldu! TV8 yarışması Survivor All Star'da Yiğit Poyraz parkurun en dikkat çeken yarışmacılarından. Bu akşam yayınlanacak bölümde acil durum konseyi düzenlendi. Acun Ilıcalı, "Poyraz'a görülmemiş büyüklükte bir ceza" verileceğini söyledi. Açıklamanın ardından yarışmacının hayranları, "Survivor Poyraz ne ceza aldı?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
11.03.2024 Magazin
Survivor All Star'ın ilk kaosu 💥 Turabi ile Poyraz hem parkurda hem konseyde birbirine girdi! Turabi'nin sürprizi Acun'u şaşırttı!
Survivor All Star'ın ilk kaosu 💥 Turabi ile Poyraz hem parkurda hem konseyde birbirine girdi! Turabi'nin sürprizi Acun'u şaşırttı! Survivor All Star'ın ilk kaosu ilk bölümde çıktı. TV8'de yeni sezonu başlayan Survivor 2024'te kırmızı ve mavi takımlar ilk kez parkura çıktı. İlk dokunulmazlık oyununda ise eski şampiyon Turabi ile Poyraz arasında gerilim konseye taşındı. Acun Ilıcalı, her iki ismi de uyarırken Turabi, Survivor tarihinde bir ilke imza attı. İşte Survivor All Star'ın ilk bölümünde yaşananlar...
2.01.2024 Televizyon
Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz'ın hayatı
Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz'ın hayatı Survivor Poyraz'ın hayatı yarı final sonrası yeniden gündeme geldi. Aleyna ile SMS'e çıkan 2021 sezonunun iddialı ismi Survivor Poyraz şampiyonluk koltuğuna bir adım daha yaklaştı. Performansları ile Survivor 2021'e damga vuran Yiğit Poyraz, düzgün fiziği ve sakin kişiliği ile dikkatleri üzerine topluyor. Gönüllüler takımından mavi takıma geçen Survivor Poyraz bu sezonun şampiyon adaylarından biri olarak gösteriliyor. Peki, Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Survivor 2021 yarışmacısı Yiğit Poyraz'ın hayatı ve biyografisi hakkında merak edilen bilgiler.
25.06.2021 Magazin
Survivor İsmail Balaban kimdir?
Survivor İsmail Balaban kimdir? TV8 izleyicileri tarafından Survivor İsmail Balaban kimdir? Sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılır oldu. Fenomen yarışmada 6 aylık zorlu sürecin sonuna gelindi. Suvivor 2021 şampiyonu İsmail oldu.Peki İsmail Balaban kimdir? İşte detaylar...
25.06.2021 Televizyon
Survivor'da elenen isim? Acun Ilıcalı 'Benim net finalist adayı olarak gördüğüm yarışmacılardan biriydi bu isim' diyerek duyurdu...
Survivor'da elenen isim? Acun Ilıcalı 'Benim net finalist adayı olarak gördüğüm yarışmacılardan biriydi bu isim' diyerek duyurdu... Survivor'da 2021'de elenen isim belli oldu. Yarı final öncesi elenen son isim açıklandı. Potada üç isim vardı Poyraz, Berkay ve Ayşe... Elenen isim Berkay oldu. Acun Ilıcalı 'Benim net finalist adayı olarak gördüğüm yarışmacılardan biriydi bu isim' diyerek duyurdu... Eleme öncesinde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları son kez ödül oyununa takım olarak çıktı.
22.06.2021 Gündem
Survivor'da sakatlık şoku! Poyraz geri dönecek mi?
Survivor'da sakatlık şoku! Poyraz geri dönecek mi? Dokunulmazlık heyecanının yaşandığı bölümde, gönüllüler takımından Poyraz'ın yer almaması dikkat çekti. Oyunu sunan Murat Ceylan ise Poyraz'ın sakatlığı olduğu için arkadaşlarıyla olmadığını açıkladı. Poyraz'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama da bugün 'Survivor Panaroma Hafta Sonu' canlı yayınında Gökhan Özdemir'den geldi.
7.03.2021 Magazin
Yasmin Erbil sevgilisine kavuştu! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz’la paylaşım geldi
Yasmin Erbil sevgilisine kavuştu! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz’la paylaşım geldi 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'e geçtiğimiz haftalarda veda etmişti. Sevgilisine kavuşan Yasmin Erbil, Poyraz ile eski bir pozlarını sosyal medya sayfasından yayınladı.
19.04.2024 Magazin
Survivor'da Furkan sinir krizi geçiriyor! Son ödül oyunu galibi belli oldu
Survivor'da Furkan sinir krizi geçiriyor! Son ödül oyunu galibi belli oldu TV8 ekranlarının zorlu yarışmasında eleme ardından eğlenceli ödül oyunu oynanıyor. Son olarak Poyraz'ın elendiği All Star sezonunda mücadele devam ederken haftada bir gün yarışmacıları ve izleyenleri eğlendiren bilgi yarışması düzenleniyor. Bu noktada Survivor Anlat Bakalım oyununu kim kazandı?
6.04.2024 Magazin
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz, dördüncü ve son eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Magazin
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Bu hafta ise erkek elemesi gerçekleşecek ve dokunulmazlık için mücadele nefes kesmeden devam ediyor. Bu haftanın dokunulmazlık mücadelesinde haftanın düello adayları hangi takımdan çıkacak? Survivor All Star'da Yaman 'Bu pota benim hakkım' dedi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
4.04.2024 Magazin
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıran kırana mücadelede dokunulmaz ödülünü Kırmızı Takım kazandı. Avatar Atakan ile Poyraz birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi fena fırçaladı. Bu hafta erkek potasının gerçekleştiği Survivor'da eleme adayları Hakan ve Sercan olarak belirlenmişti. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 3. eleme adayı kim oldu?
3.04.2024 Magazin
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı!
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı! 'Survivor All Star 2024'te yarışan Yiğit Poyraz, geçtiğimiz günlerde Dominik'te gizlice bir eve girip, yanında getirdiği çuvala erzak doldurarak yarışma alanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil'in söz konusu olaya yönelik "Hırsız damat istemem" ifadesinin ardından ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil'den yanıt gecikmedi.
20.03.2024 Magazin
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem!
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem! 'Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmenin Poyraz hakkında yaptığı yeni açıklamalar ise çok konuşulacak.
20.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu!  Acun Ilıcalı'dan olay yaratacak sözler! Poyraz'a benzeri görülmemiş ceza
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı'dan olay yaratacak sözler! Poyraz'a benzeri görülmemiş ceza Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, 'Bugüne kadar aklımı hayalini durduran, böyle bir şey nasıl olur diyeğim bir olay' sözleriyle ifade ettiği Yiğit Poyraz'ın yaptığı ihlali açıkladı. Poyraz'a verilen benzeri görülmemiş cezanın azalması için takım arkadaşları da ceza aldı. İşte detaylar...
12.03.2024 Magazin
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi 'Survivor All Star 2024'te ilk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz, canlı yayında annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i göremeyince modu düştü. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakalınca, Poyraz'ın sözleri gündem oldu.
29.02.2024 Magazin
Survivor'da Batuhan gelir gelmez olay çıktı: 24 Şubat eleme adayı belli oldu!
Survivor'da Batuhan gelir gelmez olay çıktı: 24 Şubat eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da heyecan dorukta. Geçtiğimiz hafta eleme düllosu gerçekleştirilmiş ve adaya veda eden ise mavi takımdan Dora olmuştu. Batuhan daha geldiği ilk dakikada Poyraz ile tartışma yaşadı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve haftanın ilk eleme adayı da belli oldu.
25.02.2024 Magazin
Survivor'da sevinci abartınca gerginlik yükseldi! Yunus Emre ile Poyraz konseyde yüzleşti! Survivor All Star 2. eleme adayı kim oldu?
Survivor'da sevinci abartınca gerginlik yükseldi! Yunus Emre ile Poyraz konseyde yüzleşti! Survivor All Star 2. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'ın yeni dokunulmazlık oyununda Yunus Emre ile Poyraz arasında gerginlik yükseldi. Yeni bölüm fragmanında gerginliğin had safhaya ulaştığı görüldü. Yarışmaya Yunus Emre ve Poyraz'ın sert kavgası damga vurdu. Peki, 4 Şubat Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?
5.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da 3.eleme adayı belli oldu: Nagihan kendi takımına patladı!
Survivor All Star'da 3.eleme adayı belli oldu: Nagihan kendi takımına patladı! Survivor All Star'da üçüncü dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Kıran kırana mücadelenin heyecan dolu anları ekranlara taşıdığı Survivor'da haftalar sonra kırmızı takım Survivor dokunulmazlık oyununu kazanırken, mavi takımda da bir kadın yarışmacı eleme adayı olarak potaya girdi. Ada konseyinde Nagihan'ın Poyraz ve Ogeday'la tartışma yaşaması tansiyonu yükseltti. 3.eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
30.01.2024 Magazin
Turabi ilk kurbanını buldu! Survivor All Star 2024'ün ilk gerilimi stüdyoda yaşandı!
Turabi ilk kurbanını buldu! Survivor All Star 2024'ün ilk gerilimi stüdyoda yaşandı! Survivor All Star 2024'ün takımları belli oldu. Artık bir televizyon klasiği haline gelen Survivor, yeni sezonuyla da fırtınalar estirecek. Geçtiğimiz günlerde Survivor 2024 yarışmacıları açıklanmıştı. Bu akşam da canlı yayınla takımlar açıklandı. Efsane isim Turabi ise yaptığı konuşmayla Yiğit Poyraz ile gerilim yaşattı.
10.12.2023 Televizyon
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.
7.10.2023 Magazin
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama Yeni dönemde yeniden izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan efsane yarışma Survivor, All Star kadrosu ile geri dönüyor. 2022 Survivor'ın tartışmalı şampiyonu, 'SMS olmasaydı kazanamazdı' denilen Nisa Bölükbaşı sosyal medyada yapılan yorumlara cevap verdi.
15.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Poyraz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor poyraz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.