Survivor Yarışmacısı

Survivor Yarışmacısı

Son dakika Survivor yarışmacısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor yarışmacısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor yarışmacısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Yarışmacısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor yarışmacısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 409 survivor yarışmacısı haberi bulunmuştur. Tüm survivor yarışmacısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor yarışmacısı baba olacak, haberi yok! Eşinden paylaşım geldi: Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim
Survivor yarışmacısı baba olacak, haberi yok! Eşinden paylaşım geldi: Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim 'Survivor All Star 2024'te art arda aldığı cezalarla gündemden düşmeyen kırmızı takım yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, "Bir iletişim olsa vereceğim haber ile onu kendine getirebilirdim" derken, sosyal medyada hamile olduğunu duyurdu.
11.03.2024 Magazin
Aycan Yanaç'ın sevgilisi gazetecilerin üzerine yürüdü! 'Zeyd sakin ol'
Aycan Yanaç'ın sevgilisi gazetecilerin üzerine yürüdü! 'Zeyd sakin ol' Fatih Karagümrük Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisi ile Bebek'te görüntülendi. Yanaç'ın sevgilisi Zeyd çekilen fotoğrafların silinmesini istedi, silinmeyince muhabirlerin üzerine yürüdü.
27.02.2024 Magazin
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı, eleştiri yağdı Eski Atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de modaya uydu Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Aydemir'in paylaşımı eleştirildi.
25.01.2024 Magazin
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı!
Survivor Sema Aydemir Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı! Eski Atlet ve Survivor yarışmacısı Sema Aydemir de modaya uydu Dilber elbisesi giyip pavyon dansı yaptı. Aydemir'in paylaşımı çokça eleştri aldı.
25.01.2024 Vatan TV
Acun Ilıcalı - Serkay Tütüncü gerilimine Barış Yağcı da dahil oldu
Acun Ilıcalı - Serkay Tütüncü gerilimine Barış Yağcı da dahil oldu Acun Ilıcalı, oyunculuk yapan eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü'yü isim vermeden sert sözlerle eleştirmiş ve 'nankör' ve 'kansız' kelimelerini kullanmıştı. Gerilim devam ederken Survivor yarışmasıyla adını duyuran Barış Murat Yağcı önceki gün sahiplendiği köpeğine Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendi. Fenomen yarışmada iki kez mücadele edip, 2020'de finalist olan bir diğer oyuncu Barış Murat Yağcı, çok konuşulan tartışmayı değerlendirdi.
9.11.2023 Magazin
Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov
Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışması 'Survivor'da yıllardır sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan, 13 Haziran Salı gecesi Nefise Karatay'ın şampiyonluk kupasını kaldırdığı büyük final canlı yayınının ardından Nişantaşı City's'de görüntülendi.
16.06.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti dizisine eski Survivor yarışmacısı geliyor! Kızılcık Şerberi Serdar kimdir? Yiğit Dikmen kaç yaşında?
Kızılcık Şerbeti dizisine eski Survivor yarışmacısı geliyor! Kızılcık Şerberi Serdar kimdir? Yiğit Dikmen kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti dizisine eski Survivor yarışmacısı geliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Ceren Karakoç'un yer aldığı Kızılcık Şerbeti'ne Çimen'in partneri olacak isim Yiğit Dikmen oldu. Peki Yiğit Dikmen kimdir?
5.05.2023 Televizyon
Zeynep Alkan'dan ameliyat sonrası açıklama: Doymuyorum, kıtlıktan çıkmış gibiyim!
Zeynep Alkan'dan ameliyat sonrası açıklama: Doymuyorum, kıtlıktan çıkmış gibiyim! Bu sene 'Survivor 2023' kadrosunda ünlüler takımında olan Zeynep Alkan, sergilediği performansla uzun süre adada kalmayı başardı. Birleşme partisi öncesi talihsiz bir kaza yaşayan Survivor Zeynep, geçirdiği ameliyat sonrası açıklama yaptı.
30.03.2023 Magazin
Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın son halini gören inanamıyor!
Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın son halini gören inanamıyor! Önceden Survivor'a katılan yarışmacıların son halleri merak ediliyor. Şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’a 2014 yılında katılan Duygu Bal; Turabi Çamkıran, Sahra Işık, Merve Aydın gibi isimlerle beraber yarışmıştı. Adeta yıllara meydan okuyan Survivor Duygu'nun son halini görenlerin ağızları açık kaldı.
23.03.2023 Magazin
İrem Derici ile Simge Sağın birbirini övdü!
İrem Derici ile Simge Sağın birbirini övdü! Eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaşadığı ilişki ile gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, son olarak meslektaşı Simge Sağın ile birbirleri için yaptıkları yorumlarla adından söz ettirdi. Konser stillerinin kıyaslanması üzerine harekete geçen ikili, söyledikleriyle sosyal medyada takdir topladı.
21.03.2023 Magazin
Atakan Işıktutan'dan şaşırtan İrem Derici itirafı: Önce o bana mesaj attı!
Atakan Işıktutan'dan şaşırtan İrem Derici itirafı: Önce o bana mesaj attı! Ünlü şarkıcı İrem Derici, eski 'Survivor' yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden milli sporcu Işıktutan, geçtiğimiz akşam bir spor markasının lansmanına katıldı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan ünlü isim, Derici ile tanışma hikayelerini anlattı.
20.03.2023 Magazin
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile eğlenceli videosunu takipçileriyle paylaştı!
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile eğlenceli videosunu takipçileriyle paylaştı! Ünlü şarkıcı İrem Derici bir süredir Survivor ile tanıdığımız Atakan Işıktutan ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Derici, romantik paylaşımlarının yanına dans videolarını da ekledi. Derici, 'Mutluluk bedava' notuyla sevgilisiyle eğlenceli anlarını paylaştı.
19.03.2023 Magazin
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı!
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı! Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, bir süredir birlikte olduğu Survivor yarışmasıyla tanınan Yiğit Poyraz’la aşk pozunu sosyal medya hesabında yayınladı.
7.03.2023 Magazin
Aşkım Burçe Tunay'ın zor anları: Zaman geçtikçe kötü oluyorum
Aşkım Burçe Tunay'ın zor anları: Zaman geçtikçe kötü oluyorum Depremde sevgilisini kaybeden eski “Survivor” yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay, acısını sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dile getirdi.
6.03.2023 Magazin
İrem Derici ve Atakan Işıktutan'dan Amsterdam pozu! Aşkını bir kez daha ilan etti
İrem Derici ve Atakan Işıktutan'dan Amsterdam pozu! Aşkını bir kez daha ilan etti Şarkıcı İrem Derici yeni sevgilisi Atakan Işıktutan ile tatile çıktı. Cem Belevi'den ayrıldıktan sonra aşkı eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıkttutan'da bulan İrem Derici, Amsterdam tatilinden yeni pozlar paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Survivor 2023'te erken final geliyor! Depremi öğrenen yarışmacılar adayı terk edebilir
Survivor 2023'te erken final geliyor! Depremi öğrenen yarışmacılar adayı terk edebilir Survivor 2023 yarışmacıları bu akşam deprem haberini öğreniyor. Kahramanmaraş ve Hatay'da meydana gelen depremler sonrası iki haftalık bir ara veren Survivor yeni bölümünde Acun Ilıcalı, deprem haberini yarışmacılara açıklıyor.
23.02.2023 Televizyon
İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi!
İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem birçok can kaybına yol açtı. Survivor yarışmacısı İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeninden haber alamadığını söyledi. Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da Hatay'da bulunan kızı ve eski eşine ulaşamadığını açıkladı.
6.02.2023 Magazin
İrem Derici ile sevgilisi Atakan Işıktutan gecelerde! 'Rizelilere selamlar'
İrem Derici ile sevgilisi Atakan Işıktutan gecelerde! 'Rizelilere selamlar' “At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim” açıklamasıyla gündem olan İrem Derici'nin aşkının kim olduğu, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcının eski Survivor yarışmacısı ile aşk yaşadığı öğrenilmişti. Önceki gece Kuruçeşme'de yer alan bir mekanda Işıktutan ile eğlenmeye giden Derici, çıkışta 'aşk' sorularından kaçamadı. Işıktutan'ın esprili cevabı ise gündem oldu.
4.02.2023 Magazin
Survivor Halil İbrahim'den Demet Akalın'a olay gönderme!
Survivor Halil İbrahim'den Demet Akalın'a olay gönderme! Acun Ilıcalı'nın sunuculuğu ve yapımcılığını yaptığı Survivor 2023'te Ünlüler ve Gönüllüler kıyasıya mücadele veriyor. Bu sene yarışmada fenomenler de yer aldı. Kadrolar açıklandığı zaman ünlü sanatçı Demet Akalın bu duruma esprili bir yorumda bulunmuştu. Survivor yarışmacısı Halil İbrahim'den parkurda Demet Akalın'a gönderme geldi.
22.01.2023 Magazin
Kansere yakalanan Nagihan Karadere'den açıklama: Bu illeti yeneceğim!
Kansere yakalanan Nagihan Karadere'den açıklama: Bu illeti yeneceğim! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Nagihan Karadere, kanser olduğunu açıklamış, "Lütfen benim için dua edin" demişti. Survivor eleştirileri sonrası kendisine tepki gösteren Ilıcalı'dan özür dilemesiyle gündeme gelen 38 yaşındaki eski atlet, merak konusu olan sağlık durumuna ilişkin konuştu.
20.01.2023 Magazin
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı!
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı! Survivor 2023 kadrosunda yer alan Cansu Tuman güzelliğiyle gündem oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan programa katılan Tuman’ın paylaşımlarına yorum yapanlar arasında eski Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı da yer aldı.
15.01.2023 Magazin
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 kadrosu belli oluyor. Acun Ilıcalı kadroda yer alacak isimleri açıkladı. Barış Telli de 2023 Survivor yer alacak. Peki, Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2023 kadrosunda yer alan Barış Telli’nin biyografisi…
25.12.2022 Magazin
Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin’in biyografisi!
Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin’in biyografisi! Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor 2023 kadrosunda Aysu Keskin de yer alacak. Gözler Survivor’un 2023 sezonuna çevrilirken programın yapımcısı Acun Ilıcalı yarışmacıları açıklamaya devam ediyor. Survivor 2023’ye yarışacak Aysu Keskin’in hayatı, yaşı ve mesleği merak ediliyor. Peki, Aysu Keskin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2023 yarışmacısı Aysu Keskin’in biyografisi!
25.12.2022 Magazin
Taner Tolga Tarlacı, cezaevinden çıkar çıkmaz yaptığı açıklamayla olay oldu
Taner Tolga Tarlacı, cezaevinden çıkar çıkmaz yaptığı açıklamayla olay oldu Taner Tolga Tarlacı, "Tutuklandım" mesajından aylar sonra sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. Cezaevinden çıktığını duyuran eski Survivor yarışmacısı, sevenlerinden acil cep telefonu istedi. Kendine 3T' lakabını takan Tarlacı'nın, cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu haberi kısa sürede gündem olmuştu.
9.12.2022 Magazin
Yasmin Erbil önce paylaştı sonra sildi!
Yasmin Erbil önce paylaştı sonra sildi! Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil'in, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başladığı konuşuluyordu. Hakkındaki aşk iddiasına sessiz kalan Erbil, Instagram hesabından Poyraz’ın bir fotoğrafını paylaştı, daha sonra da sildi.
1.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Yarışmacısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor yarışmacısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.