Survivor Türkiye Yunanistan

Survivor Türkiye Yunanistan

Son dakika survivor türkiye yunanistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan survivor türkiye yunanistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını survivor türkiye yunanistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Türkiye Yunanistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor türkiye yunanistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 survivor türkiye yunanistan haberi bulunmuştur. Tüm survivor türkiye yunanistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile spor salonunda! 'Antrenmanı bitirince biz'
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile spor salonunda! 'Antrenmanı bitirince biz' 2019 yılında Survivor Türkiye - Yunanistan'a katılan spor hocası Atakan Işıktutan ile birlikte olan İrem Derici, geçtiğimiz hafta romantik bir Amsterdam tatiline çıkmıştı. Tatilde çekildiği aşk dolu fotoğrafları paylaşan İrem Derici, şimdi ise sevgilisiyle birlikte spor yapıyor.
5.04.2023 Magazin
Survivor Seda Ocak eşi ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı: 'Abi' derken eşim oldu!
Survivor Seda Ocak eşi ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı: 'Abi' derken eşim oldu! 2019 yılında 'Survivor Türkiye-Yunanistan' ve Nisa Bölükbaşı'nın mutlu sona ulaştığı 2022'de 'Survivor All Star' yarışmalarında mücadele eden, kendisi gibi eski atlet Sema Aydemir'in ikizi olan Seda Ocak, katıldığı programda hakkında bilinmeyenleri anlattı.
5.11.2022 Magazin
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları 10 yıldır aralıksız süren Survivor ilk yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağladı. Yarışmacıları, olayları, aşkları, ödüleri ve fenomenleri ile gündemde kalmayı başardı. Survivor takipçileri de geçmişten bugüne Survivor şampiyonlarını merak ediyor. İşte yıl yıl Survivor şampiyonları...
15.07.2020 Gündem
Dominik'te son eleme… Survivor'da kim elendi?
Dominik'te son eleme… Survivor'da kim elendi? Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Survivor'da dün akşam bir kişi daha adaya veda etti
28.06.2019 Magazin
Survivor'da böyle tartışma görülmedi: Beni beni Bihter'ini...
Survivor'da böyle tartışma görülmedi: Beni beni Bihter'ini... 'Survivor Türkiye Yunanistan' yarışmasının 103'üncü bölümünde ekana gelen dokunulmazlık oyunu sonrası Bora ve Yusuf arasında ilginç bir tartışma yaşandı.
25.06.2019 Magazin
Survivor'da elenen isim belli oldu!
Survivor'da elenen isim belli oldu! Survivor Türkiye-Yunanistan 98. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışmanın bu bölümünde ödülün baklava ve 10 bin euro olduğu ödül oyunu oynandı ve eleme heyecanı yaşandı. Peki ödül oyununu hangi takım kazandı, paranın sahibi kim? Survivor Türkiye Yunanistan 98. bölümde elenen kim oldu?
19.06.2019 Magazin
Survivor'da bir ilk! Nakit para için...
Survivor'da bir ilk! Nakit para için... Survivor 98. yeni bölümde yarışmacılar, Acun Ilıcalı'nın açıkladığı nakit para ödülü için yarışacaklar. İşte Survivor son bölümde yaşananlar.
18.06.2019 Magazin
İşte Survivor'a veda eden isim
İşte Survivor'a veda eden isim Survivor 13 Haziran Perşembe eleme sonuçları ve son bölümde yaşananlar.
14.06.2019 Magazin
Acun Ilıcalı'dan duygulandıran sürpriz!
Acun Ilıcalı'dan duygulandıran sürpriz! Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının 91. son bölümündeki ada konseyinde Acun Ilıcalı bir sürprizi açıkladı. Sürprizi duyan yarışmacılar ise gözyaşlarını tutamadılar.
10.06.2019 Magazin
Acun Ilıcalı açıkladı: Bin kişi havalimanında karşıladı
Acun Ilıcalı açıkladı: Bin kişi havalimanında karşıladı 'Survivor Türkiye-Yunanistan'ın 81'inci bölümünde gerçekleşen ada konseyinde, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'dan flaş bir açıklama geldi.
29.05.2019 Magazin
Flaş Survivor Hikmet açıklaması! Diskalifiye olacak mı?
Flaş Survivor Hikmet açıklaması! Diskalifiye olacak mı? 'Survivor Türkiye-Yunanistan' yarışmasının 45'inci bölümünde gerçekleşen ada konseyinde, Hikmet Tuğsuz'un sakatlığıyla ilgili flaş bir açıklama geldi.
22.05.2019 Magazin
Büyük sürpriz! Ünlü isim Survivor'da yarışacak...
Büyük sürpriz! Ünlü isim Survivor'da yarışacak... Survivor 2019'da konuk yarışmacı olarak yeniden mücadele edecek olan Nagihan Karadere, Dominik yolculuğu öncesinde bir paylaşım yaptı.
21.05.2019 Magazin
Survivor'da korku dolu anlar!
Survivor'da korku dolu anlar! Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının 71. son bölümünde, ödül oyunu sırasında korku dolu anlar yaşandı.
17.05.2019 Magazin
'Ben Acun Ilıcalı olarak sana asla inanmıyorum'
'Ben Acun Ilıcalı olarak sana asla inanmıyorum' 'Survivor Türkiye-Yunanistan'ın 69'uncu bölümünde Hikmet Tuğsuz ile Atakan Işıktutan arasında tansiyon yükseldi. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Hikmet'in tartışmayla ilgili açıklamalarına, "Ben sana inanmıyorum" yorumunda bulundu.
15.05.2019 Magazin
Survivor'da Türk yarışmacıya büyük şok!
Survivor'da Türk yarışmacıya büyük şok! Survivor 2019'un son bölümünde elenen isim belli oldu.
15.05.2019 Magazin
Survivor'da Nusret sürprizi!
Survivor'da Nusret sürprizi! Acun ılıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor Türkiye-Yunanistan' yarışmasının 69'uncu bölüm tanıtımı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak?
3.01.2020 Arşiv
Survivor'da Nusret rüzgarı!
Survivor'da Nusret rüzgarı! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor Türkiye-Yunanistan' yarışmasının 69'uncu bölüm tanıtımı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak?
13.05.2019 Televizyon
Survivor'da Panagiotis ile Hikmet kavgası
Survivor'da Panagiotis ile Hikmet kavgası Erzak oyununda karşı karşıya gelen Panagiotis ve Hikmet oyunun ardından gerildi. Hikmet'in sus işaretine sinirlenen Panagiotis rakibinin üzerine yürüdü. Peki Survivor'da erzak ve ödül oyunlarını kimler kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar...
10.05.2019 Magazin
Survivor'da flaş gelişme! Sabriye-Okay barıştı
Survivor'da flaş gelişme! Sabriye-Okay barıştı 'Survivor Türkiye-Yunanistan'da büyük bir tartışma yaşayan Sabriye ve Okay, birlikte eleme potasına girdi. Tartışma sırasında takım arkadaşının yüzüne tüküren Sabriye, eleme öncesi küs ayrılmak istemediğini belirterek Okay'la barıştı.
7.05.2019 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Sabriye'ye maç teklifi
Acun Ilıcalı'dan Sabriye'ye maç teklifi 'Survivor Türkiye-Yunanistan'ın 58'inci bölümünde ekrana gelen 'Siyah mı beyaz mı' oyununda; yapımcı ve sunucu Acun ılıcalı ile yarışmacı Sabriye Şengül arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
30.04.2019 Magazin
Survivor'da Yusuf ve Hikmet diskalifiye mi olacak?
Survivor'da Yusuf ve Hikmet diskalifiye mi olacak? Survivor Türkiye Yunanistan’ın son bölümüne kavgalar damga vurdu.
24.04.2019 Magazin
Survivor'da kim kaç kilo verdi?
Survivor'da kim kaç kilo verdi? Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın 52. son bölümünde merakla beklenen birleşme partisi ekrana geldi.
22.04.2019 Magazin
Survivor’da kim elendi?
Survivor’da kim elendi? Survivor 2019'da bu hafta elenen isim belli oldu.
17.04.2019 Magazin
Survivor'da şok gerginlik: Terbiyeni takın!
Survivor'da şok gerginlik: Terbiyeni takın! TV8'de yayınlanan 'Survivor'da; dokunulmazlık oyununun kritik bölümünde Hikmet ve Yusuf karşı karşıya geldi. Sayıyı kazanan Hikmet sevincini paylaştıktan sonra Yusuf'tan tepki gördü.
15.04.2019 Magazin
"Türk takımı aşk yuvasına döndü"
"Türk takımı aşk yuvasına döndü" Bu hafta Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında ortalık yine kızıştı.
8.04.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Türkiye Yunanistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor türkiye yunanistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.