Survivor Aşk

Survivor Aşk

Son dakika Survivor aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 376 survivor aşk haberi bulunmuştur. Tüm survivor aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da bomba patladı! Ogeday Girişken-Nisa Bölükbaşı aşkı ifşa oldu!
Survivor'da bomba patladı! Ogeday Girişken-Nisa Bölükbaşı aşkı ifşa oldu! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor All Star 2022' yarışmasında mücadele eden Evrim Keklik, ödül oyunu sırasında takım arkadaşları Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken'in aşkını ifşa etti! Evrim'in açıklaması sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...
27.01.2022 Magazin
Survivor'da aşk bombası! O isim Hilmi Cem'e hayranlık duyuyor
Survivor'da aşk bombası! O isim Hilmi Cem'e hayranlık duyuyor Survivor'da dün akşam Acun Ilıcalı'nın Hilmi Cem ile ilgili açıklamaları ada konseyine damga vurdu.
28.05.2018 Magazin
Survivor Sabriye'den 'aşk' açıklaması: Adem ile...
Survivor Sabriye'den 'aşk' açıklaması: Adem ile... Survivor Sabriye'den Adem Kılıççı açıklaması. Sabriye ile Adem arasında aşk mı var? İşte cevabı...
16.08.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Survivor Adem ile Tuğçe Melis...
Yılın aşk bombası! Survivor Adem ile Tuğçe Melis... Survivor 2017 yarışmacılarından Adem Kılıççı ile Tuğçe Melis Demir'in samimi görüntüleri 'aşk mı yaşıyorlar? sorularına neden oldu.
7.08.2017 Magazin
'O aşk başlamadan bitti'
'O aşk başlamadan bitti' Survivor 2017'de ünlüler takımında yarışında Sabriye Şengül ile Adem Kılıççı arasında yaşanan 'aşk' iddiaları devam ediyor.
23.03.2017 Magazin
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa...
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa... Sevgilisi Gökhan Fırat’la Maldivler’de tatil yapan İrem Derici, paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşk tam gaz devam ederken, yeni paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.
26.03.2024 Magazin
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem!
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem! 'Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmenin Poyraz hakkında yaptığı yeni açıklamalar ise çok konuşulacak.
20.03.2024 Magazin
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi!
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi! 'Survivor'ın 'Ünlüler-Gönüllüler' formatında düzenlenen 2021 sezonunda yarışan basketbolcu Merve Aydın (29), uzun zamandır aşk yaşadığı Yunus Özbek ile nikâh masasına oturdu.
8.03.2024 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.
7.10.2023 Magazin
İrem Derici ve Atakan Işıktutan evleniyor mu? 'İrem aileye girdi'
İrem Derici ve Atakan Işıktutan evleniyor mu? 'İrem aileye girdi' 'Survivor' yarışmasıyla tanınan Atakan Işıktutan'ın, kendisinden yedi yaş büyük olan şarkıcı İrem Derici ile mutlu birlikteliği sürüyor. Instagram'da aşk pozlarını paylaşan çiftten 29 yaşındaki sporcu, 'evlilik teklifi' sorusunu yanıtladı. Işıktutan, "Ben rahatsız olmuyorum abi sanane?" diyerek, sevgilisi hakkında yapılan bazı yorumlara da isyan etti.
6.08.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Yasmin Erbil Survivor yarışması ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Çift tatilden romantik karesini takipçilerinin beğenisine sundu.
30.07.2023 Magazin
İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi!
İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi! Şarkıcı İrem Derici, Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Derici bu kez sevgilisiyle tatilden kareleri paylaştı 'Survivor' yarışması adını duyuran Işıktutan, Derici'nin bikinili fotoğrafına gelen yoruma tepki gösterdi.
20.07.2023 Magazin
Batuhan Karacakaya ‘Perukhan’ yorumundan rahatsız oldu!
Batuhan Karacakaya ‘Perukhan’ yorumundan rahatsız oldu! Aşk-ı Memnu'da Bülent karakteriyle tanıdığımız daha sonra Survivor yarışmasıyla ününe ün katan oyuncu Batuhan Karacakaya son olarak eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'ı, darbettiği haberlerle gündeme gelmişti.Ünlü isim önceki gün Galataport'ta başka bir kız arkadaşıyla el ele görüntülenmişti. Oyuncu Batuhan Karacakaya, son olarak sosyal medyada yapılan eleştirilere karşı harekete geçti.
7.07.2023 Magazin
Batuhan Karacaya yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Flaşlardan ürktü
Batuhan Karacaya yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Flaşlardan ürktü Aşk-ı Memnu'da 'Bülent' karakterine hayat veren Batuhan Karacakaya son olarak Survivor'a katılmış ve adından söz ettirmişti. Oyuncu Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'ı darp ettiği iddiasıyla gündeme gelmişti. Batuhan Karacakaya, önceki gün yeni sevgilisiyle görüntülendi.
6.07.2023 Magazin
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi Şarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Derici, önceki gün Yalıkavak’tak görüntülendi. Sevgilisi Atakan Işıktutan’la Göcek’teki tekne tatilinin ardından rotayı Bodrum’a çeviren şarkıcının yalnız olması dikkat çekti.
23.06.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu sitem etti: Şimdiden 10 bin euro harcadık
Aleyna Kalaycıoğlu sitem etti: Şimdiden 10 bin euro harcadık Yarı finale kadar yükseldiği 'Survivor 2021' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurduktan sonra müzik kariyerine adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Kalaycıoğlu, aşk haberleriyle ilgili sorulara bakın nasıl tepki verdi.
22.06.2023 Magazin
Oyuncu Öykü Çelik'ten ilan-ı aşk!
Oyuncu Öykü Çelik'ten ilan-ı aşk! Birçok yapımda rol alan 'Survivor 2021' yarışması ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Öykü Çelik, "Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım" mesajı ile ilişkisini ilan etti. Mutluluğu yüzüne yansıyan ünlü oyuncu, Ali Çakıcı ile romantik pozlarını yayınladı.
20.06.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyadan paylaştığı iddialı karelerle sık sık adından söz ettiren Erbil, şimdilerde sevgilisiyle tatile çıktı.
20.06.2023 Magazin
İrem Derici gün boyu güneşlendi! Atakan Işıktutan denize yalnız girdi
İrem Derici gün boyu güneşlendi! Atakan Işıktutan denize yalnız girdi Şarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Eğlenceli çift, Bodrum Yalıkavak’ta tatilin tadını çıkarıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Derici, son olarak tatil paylaşımıyla magazin gündemine geldi.
17.06.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz sokak ortasında tartıştı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz sokak ortasında tartıştı! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Bebek'te bir mekanda oturan çiftten Erbil, yanından erken kalkan sevgilisinden montunu almaya kalktı. Çift, o esnada minik bir tartışma yaşadı.
13.05.2023 Magazin
Batuhan Karacakaya: Ailem de kadına şiddet olmadığının farkında!
Batuhan Karacakaya: Ailem de kadına şiddet olmadığının farkında! 'Aşk-ı Memnu'nun 'Bülent Ziyagil'i olarak ünlenen, son olarak 'Survivor' yarışmasında boy gösteren Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'ı darp ettiği iddiasıyla gündeme gelmişti. Önceki gece kız kardeşiyle Etiler'de görüntülenen oyuncuya, 'şiddet' iddiaları soruldu. "Zamanı gelince herkes her şeyi öğrenecek" diyen Karacakaya, hakkındaki iddialara son noktayı koydu.
29.04.2023 Magazin
Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı
Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı Survivor yarışmasıyla tanınan oyuncu Barış Murat Yağcı, hastanelik oldu. Oyuncu, hastane odasından sağlık durumu hakkında bilgi veren fotoğraflar paylaştı.
13.04.2023 Magazin
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den yeni poz! 'En doğal çift'
İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den yeni poz! 'En doğal çift' Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban, yarışmadaki arkadaşı İlayda Şeker ile yarışma sonrası aşk yaşamayı başlamıştı. Kısa süre önce gösterişli bir düğünle evlenen çiftin son pozları hayranlarını mest etti. İlayda Şeker ve İsmail Balaban'a yorum yağdı.
11.04.2023 Magazin
Sude Burcu'dan romantik paylaşımlar! 'Hayatımın anlamısın'
Sude Burcu'dan romantik paylaşımlar! 'Hayatımın anlamısın' Survivor All Star'da farklı takımlarda olan ve birliktelik yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu nişanlanmıştı. Romantik kareleriyle dikkat çeken çift, tatil yapmak için Paris'e gitti. Ünlü çifften Sude Burcu, sevgilisiyle siyah-beyaz aşk pozunu paylaştı.
11.04.2023 Magazin
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile spor salonunda! 'Antrenmanı bitirince biz'
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile spor salonunda! 'Antrenmanı bitirince biz' 2019 yılında Survivor Türkiye - Yunanistan'a katılan spor hocası Atakan Işıktutan ile birlikte olan İrem Derici, geçtiğimiz hafta romantik bir Amsterdam tatiline çıkmıştı. Tatilde çekildiği aşk dolu fotoğrafları paylaşan İrem Derici, şimdi ise sevgilisiyle birlikte spor yapıyor.
5.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.