Sürpriz Teklif

Sürpriz Teklif

Son dakika sürpriz teklif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sürpriz teklif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sürpriz teklif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürpriz Teklif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürpriz teklif gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.526 sürpriz teklif haberi bulunmuştur. Tüm sürpriz teklif haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri'nde Piraye'den Azem'e sürpriz teklif!
İnci Taneleri'nde Piraye'den Azem'e sürpriz teklif! Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
14.03.2024 Magazin
Okan Buruk'un yeni prensi oldu! Suudi Arabistan'ı istemedi, Erden Timur'dan sürpriz teklif
Okan Buruk'un yeni prensi oldu! Suudi Arabistan'ı istemedi, Erden Timur'dan sürpriz teklif Galatasaray, Beşiktaş ile oynanan derbi maçında yıldızlaşan Dries Mertens için sürpriz bir hamle yapacak. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un millî maç arasında yıldız futbolcu ile görüşeceği bildirildi. İşte detaylar...
6.03.2024 Galatasaray
Ali Koç'un gönderip pişman olduğu yıldızı öve öve bitiremedi! Montella'ya sürpriz teklif
Ali Koç'un gönderip pişman olduğu yıldızı öve öve bitiremedi! Montella'ya sürpriz teklif Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Edin Dzeko, Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’yla görüşme gerçekleştirdi. Kritik görüşme sonra Montella’ya sürpriz bir teklif götürdü. İşte detaylar...
1.03.2024 Fenerbahçe
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yeni yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, suçun yasal unsurları oluşmadığından M.A. hakkında beraat kararı verdi.
31.01.2024 Gündem
Ndombele paylaşılamıyor! Okan Buruk istemiyor, Erden Timur Yusuf Yazıcı'yı getiriyor
Ndombele paylaşılamıyor! Okan Buruk istemiyor, Erden Timur Yusuf Yazıcı'yı getiriyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, takımlar bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray'da Ndombele'ye sürpriz teklif geldi. Öte yandan Erden Timur Yusuf Yazıcı bombasını patlattı.
25.01.2024 Galatasaray
Icardi'den Wanda Nara'ya 10 yıl sonra evlenme teklifi!
Icardi'den Wanda Nara'ya 10 yıl sonra evlenme teklifi! Galatasaray'ın Arjantinli yıldızından Wanda Nara'ya sürpriz teklif. Arjantin'de bulunan 36 yaşındaki menajerden çok konuşulacak açıklamalar geldi.
16.11.2023 Galatasaray
Süper Lig'den Emre Mor'a sürpriz teklif
Süper Lig'den Emre Mor'a sürpriz teklif Konferans Ligi için UEFA'ya bildirilen listede ismi yer almayan yıldız oyuncuya Süper Lig ekibinin talip olduğu ileri sürüldü.
7.09.2023 TFF 1.Lig
Ali Koç'tan sürpriz teklif! Fenerbahçe yönetiminden Sırbistan'a çıkarma
Ali Koç'tan sürpriz teklif! Fenerbahçe yönetiminden Sırbistan'a çıkarma Fenerbahçe transfer haberleri... Lukaku, Dzeko, Firmino, De Vrij, Renato Sanches gibi süper starlarla masaya oturan Fenerbahçe yönetimi 20 yaşındaki Sırp futbolcuyu gündemine aldı. Şu anda Konyaspor'u çalıştıran Aleksandar Stanojevic'in Partizan'dan öğrencisi olan 'wonderkid' için girişimlere başlayan Ali Koç'un oyuncuyu çok istediği öğrenilirken, Sarı Lacivertli kulübün bonservisi elinde olan yetenekli 10 numaraya her an imzayı attırabileceği bildirildi.
9.06.2023 Fenerbahçe
Sandıkta hayatının sürprizini yaşadı! 'Böyle bir teklifi hiç beklemiyordum'
Sandıkta hayatının sürprizini yaşadı! 'Böyle bir teklifi hiç beklemiyordum' Ankara'da Mehmet Emin Özbey (42), Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci turu için oy kullandığı okulda hazırladığı özel oy pusulası ve sandık eşliğinde Gizem Esin'e (35) evlilik teklif etti.
28.05.2023 Yaşam
Cenk Tosun transferinde 'Aboubakar' kriteri çıktı! 6'da biri kadar...
Cenk Tosun transferinde 'Aboubakar' kriteri çıktı! 6'da biri kadar... MLS ekibi Chicago Fire’ın 2 milyon dolar teklif ettiği Cenk Tosun'un durumu sezon sonunda netlik kazanacak. Aboubakar'ın 6'da 1'i kadar kazanan tecrübeli futbolcunun maaşı lig biter bitmez yeniden masaya yatırılacak.
8.03.2023 Beşiktaş
Trabzonspor, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunu hedefine aldı
Trabzonspor, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunu hedefine aldı Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcuyu gündemine aldı. Bordo-mavililerde Abdullah Avcı da transfere onay verdi.
24.02.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe, Konyaspor'u ağırlıyor! Sarı kart tehlikesi
Fenerbahçe, Konyaspor'u ağırlıyor! Sarı kart tehlikesi Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta erteleme maçında cumartesi günü sahasında oynayacağı Konyaspor ile ligde 44. kez karşılaşacak. Sarı-lacivertli takımda 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
24.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Brezilya'dan sürpriz teklif!
Fenerbahçe'ye Brezilya'dan sürpriz teklif! Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer dönemi devam ederken çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerde bu süreçte sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig devinin sezon başında kadrosuna kattığı tecrübeli futbolcu için Brezilya Serie A ekibinin devrede olduğu öne sürüldü.
24.02.2023 Fenerbahçe
Wesley Sneijder'e sürpriz teklif! Galatasaray'dan takım arkadaşı davet etti...
Wesley Sneijder'e sürpriz teklif! Galatasaray'dan takım arkadaşı davet etti... Hollanda'nın ve Galatasaray'ın efsane oyuncusu Wesley Sneijder'in yakın zamanda yeniden futbol dünyasında aktif bir şekilde görev alması bekleniyor.
13.10.2022 Futbol
Sözleşmesinde 16 maçlık opsiyon vardı! Yeni transfere sürpriz teklif: Sizde olmadıysa biz alabiliriz
Sözleşmesinde 16 maçlık opsiyon vardı! Yeni transfere sürpriz teklif: Sizde olmadıysa biz alabiliriz Mostafa Mohamed, Halil Dervişoğlu, Diagne ile yollarını ayırdıktan sonra forvet hattını olduğu gibi yenileyen Galatasaray'ın Seferovic hamlesi şimdilik hayal kırıklığı yaratmış gibi gözükürken, Boşnak santrafor için gelen transfer teklifi Sarı Kırmızılı yönetimi oldukça şaşırttı. Süper Lig'de çıktığı 5 maçta '0' çeken 30 yaşındaki oyuncu için 'Komşunun' devreye girdiği öğrenilirken, sözleşmesinde '16' maçlık opsiyon bulunan futbolcuda sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği bildirildi.
7.09.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'ye müthiş transfer teklifi! Sarı lacivertlilere piyango: Yaklaşık 283 milyon TL kasada...
Fenerbahçe'ye müthiş transfer teklifi! Sarı lacivertlilere piyango: Yaklaşık 283 milyon TL kasada... Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe'ye sürpriz teklif geldi. Bu sezon son olarak Max Meyer ile yollarını ayıran ve toplamda 12 futbolcusu ile vedalaşan Fenerbahçe, 15.7 milyon Euro (yaklaşık 283 milyon TL) maaş yükünden kurtuldu. Bütçe olarak elini rahatlatan sarı-lacivertlilere buna karşın teklifler gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü kulüp, Fenerbahçe'nin yıldızı için tam 10 milyon Euro'luk teklif yaptı. Fenerbahçe'nin bu teklife vereceği yanıt merakla bekleniyor. İşte transfer haberinin ayrıntıları...
25.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Sporting Lizbon'dan Miguel Crespo için sürpriz teklif! İşte transfer görüşmelerinin detayları: 50 milyon euro karşılığında...
Fenerbahçe'ye Sporting Lizbon'dan Miguel Crespo için sürpriz teklif! İşte transfer görüşmelerinin detayları: 50 milyon euro karşılığında... Transferle kadrosunu yenileyen Fenerbahçe Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetle moralini yükseltti. Forvet öncelik olmak üzere transfer operasyonunu da sürdüren Fenerbahçe'ye yıldız futbolcusu Miguel Crespo için sürpriz bir teklif geldi. İşte sarı-lacivertli ekibin reddettiği ilk teklif ve transfer görüşmelerinin detayları...
18.08.2022 Fenerbahçe
Yerli SİHA'lar için Rusya ve BAE'den sürpriz teklif!
Yerli SİHA'lar için Rusya ve BAE'den sürpriz teklif! Dağlık Karabağ, Suriye, Libya ve Ukrayna savaşında üstün bir başarı ortaya koyan yerli SİHA'lar dünyanın dilinden düşmüyor. Bu kapsamda Türk SİHA'ları için Rusya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye sürpriz bir teklif geldi.
26.07.2022 Ekonomi
Sevilla, Arsenal derken Orkun Kökçü için sürpriz teklif
Sevilla, Arsenal derken Orkun Kökçü için sürpriz teklif Arsenal ve Sevilla'nın peşine düştüğü milli futbolcu Orkun Kökçü için West Ham devreye girdi.
21.06.2022 İngiltere
Daha 15 yaşında ama Manchester City onun için ölüp bitiyor! Ali Koç'a sürpriz teklif
Daha 15 yaşında ama Manchester City onun için ölüp bitiyor! Ali Koç'a sürpriz teklif Ali Koç'un yeteneğine inandığı ve Benfica alt yapısından Samandıra'ya getirdiği 15 yaşındaki 'wonderkid'i' Manchester City'nin özel olarak takip ettiği, İngiliz devinin gelecek vaat eden yıldız futbolcuyu çok istediği ortaya çıktı. Dün Shakhtar Donetsk maçında kulüp tarihine geçen orta sahanın kişisel gelişimine oldukça önem verildiği ve daha şimdiden 3 cm uzadığı bilgisi verildi.
20.04.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş Fenerbahçe derken Şenol Güneş'e sürpriz teklif
Beşiktaş Fenerbahçe derken Şenol Güneş'e sürpriz teklif Milli takımdan ayrıldıktan sonra adı sık sık Süper Lig devleriyle anılan Şenol Güneş için Birleşik Arap Emirlikleri ekipleri devreye girdi.
25.02.2022 Futbol
Şarkılar Bizi Söyler programında İzel'den Hakan Altun'a evlenme teklifi!
Şarkılar Bizi Söyler programında İzel'den Hakan Altun'a evlenme teklifi! Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler dün akşam 33. yeni bölümüyle ekrana geldi. Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları, İzel, Çok Güzel Hareketler 2’nin yetenekli oyuncuları Atakan Çelik ve Safa Sarı ile ünlü şarkıcı Kutsi oldu. Eğlenceli anların yaşandığı programda İzel’in Hakan Altun’a yaptığı sürpriz teklif herkesi şaşırttı.
23.01.2022 Magazin
Öykü Gürman'a Paris'te sürpriz teklif!
Öykü Gürman'a Paris'te sürpriz teklif! Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, konser vermek için gittiği Paris'te beş yıldır aşk yaşadığı Fatih İçmeli'den evlilik teklifi aldı. Eyfel Kulesi'nin önünde sevgilisine "Evet!" yanıtını veren Gürman, o anları takipçileriyle de paylaştı.
14.01.2022 Magazin
Altay Bayındır, Pelkas, Szalai, Kim Min Jae derken Fenerbahçe'de sürpriz oyuncuya sürpriz teklif! Ne Vitor Pereira kabul eder ne Ali Koç
Altay Bayındır, Pelkas, Szalai, Kim Min Jae derken Fenerbahçe'de sürpriz oyuncuya sürpriz teklif! Ne Vitor Pereira kabul eder ne Ali Koç Adı sık sık transfer dedikodularıyla anılan Altay Bayındır, Kim Min Jae, Pelkas, Szalai derken Fenerbahçe'nin yıldız golcüsüne Premier Lig'den sürpriz teklif geldi. İşte sarı lacivertli cephede son dakika gelişmeleri...
28.11.2021 Fenerbahçe
Samet Aybaba bombası! 'Evet görüşüyoruz'
Samet Aybaba bombası! 'Evet görüşüyoruz' Giovanni De Biasi ile yollarını ayıran Azerbaycan Milli Takımı Samet Aybaba ile masaya oturdu.
9.11.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sürpriz Teklif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürpriz teklif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.