Suriyeli Muhalifler

Suriyeli Muhalifler

Son dakika Suriyeli muhalifler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriyeli muhalifler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriyeli muhalifler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyeli Muhalifler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyeli muhalifler gelişmeleri de dahil olmak üzere 741 suriyeli muhalifler haberi bulunmuştur. Tüm suriyeli muhalifler haberleri aşağıda listelenmiştir.
BM Suudi Arabistan'ı 'utanç listesinden' çıkardı
BM Suudi Arabistan'ı 'utanç listesinden' çıkardı BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in silahlı çatışmalarda çocuk ihlalleri hakkındaki yıllık raporu yayımlandı. Birleşmiş Milletler (BM), Yemen'deki savaşta çocuk ölümlerinden sorumlu tutulan Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerini ''utanç listesinden'' çıkardı.
15.06.2020 Dünya
Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey: Türkiye'ye mühimmat verebiliriz
Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey: Türkiye'ye mühimmat verebiliriz ABD Başkanı Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey "Türkiye'ye mühimmat sağlamak istiyoruz" dedi. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği ise, Türkiye'nin hava savunma sistemi talebinin incelendiğini açıkladı.
3.03.2020 Dünya
İdlib'deki saldırıyla ilgili Rusya'dan ilk açıklama
İdlib'deki saldırıyla ilgili Rusya'dan ilk açıklama Esad rejiminin İdlib'deki saldırısında 33 askerimiz şehit oldu. Rusya İdlib'de 33 askerimizin şehit olduğu saldırıyla ilgili açıklamada bulundu.
28.02.2020 Gündem
Türkiye'den ABD'nin skandal 'Golan' kararına tepki! Açıklamalar peş peşe geldi...
Türkiye'den ABD'nin skandal 'Golan' kararına tepki! Açıklamalar peş peşe geldi... ABD Başkanı Donald Trump, 'Golan Tepeleri üzerinde İsrail'in egemenliğini ABD'nin resmen tanıdığını"' ilan eden başkanlık kararını imzaladı. Bu skandal imzadan sonra Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'nin bir kez daha uluslararası hukuku yok saydığını, bu kararın, İsrail'in ilhakını asla meşrulaştırmayacağını söyledi. AK Parti Sözcü Ömer Çelik de 'Golan Tepeleri' için açıklamalarda bulundu. Çelik, 'Orası (Golan Tepeleri) İsrail toprağı değildir. Orası Suriye toprağıdır, o toprak Suriyelilerin toprağıdır. (ABD'nin Golan Tepeleri kararı) Bu kararı bir kere daha yanlış bulduğumuzu ve kararlılığımızı herkese duyurmak istiyoruz. Türkiye olarak sonuna kadar bu kararın karşısında olacağımızdan kimse kuşku duymasın. Başkan Trump'ın attığı o imza gayrimeşru bir karardır.' açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, 'ABD'nin Golan Tepeleri kararı ve İsrail'in Gazze'yi bombalaması, barış karşıtı çatışmacı zihniyetin tezahürüdür.' açıklamasında bulundu.
25.03.2019 Dünya
"İran Suriye'de 30 bin konut inşa edecek"
"İran Suriye'de 30 bin konut inşa edecek" İran Ulaştırma ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Emir Emini, 7 yıllık iç savaş nedeniyle Suriye'de 600 milyar dolarlık zarar oluştuğunu ve İranlı şirketlerin ilk etapta bu ülkede 30 bin konut inşa edeceğini belirtti.
25.02.2019 Dünya
Suriyeli muhalifler Münbiç'teki cephe hatlarına gidiyor
Suriyeli muhalifler Münbiç'teki cephe hatlarına gidiyor Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Fırat Kalkanı Harekatı’yla terörden arındırılan bölgelerdeki cephe hatlarına askeri birlikler gönderdi.
24.12.2018 Gündem
Son dakika... 'Esad'ın rüyası sona eriyor!' Türkiye...
Son dakika... 'Esad'ın rüyası sona eriyor!' Türkiye... Suriyeli muhalifler Türkiye-Rusya görüşmesinin ardından açıklama yaptı. Açıklamada "Esad'ın rüyası sona erdi" dediler.
18.09.2018 Dünya
Son dakika... Ordu hazırlanıyor!
Son dakika... Ordu hazırlanıyor! Suriyeli muhaliflerin son dakika açıklamasına göre, Suriye ordusu ve müttefikleri, muhaliflerin elinde olann Dera'yı kuşattılar ve askerler şehrin kontrolünü tamamen ele geçirmek için hazırlanıyor.
9.07.2018 Dünya
Son dakika... Silahları devrecekler! Anlaşmayı açıkladı
Son dakika... Silahları devrecekler! Anlaşmayı açıkladı Suriyeli muhaliflerden bir sözcü, Muhaliflerin silahları aşamalı olarak devredilmesi ve Rus inzibatlarının Ürdün sınırına yakın bir yerde konuşlandırılması konusunda Rus yetkililerle bir anlaşmaya vardıklarını söyledi.
6.07.2018 Dünya
Suriyeli muhalifler ile Rusya anlaşamadı
Suriyeli muhalifler ile Rusya anlaşamadı Suriyeli muhalifler ve Rus yetkililer arasındaki ateşkes müzakerelerinde anlaşma sağlanamadığı belirtildi.
4.07.2018 Dünya
İdlib'e hava saldırılarında 14 sivil öldü
İdlib'e hava saldırılarında 14 sivil öldü Suriyeli muhaliflere ait Uçak Gözlem Evi, "Hımeymim Üssü'nden havalanan Rus savaş uçakları, Dana, Ariha ve Bsenkul bölgelerine hava saldırıları düzenledi" dedi. İdlib'e yönelik hava saldırılarında 14 sivil yaşamını yitirdi.
31.03.2018 Dünya
Son dakika... Haberler kötü! Durum daha da fenalaşacak!
Son dakika... Haberler kötü! Durum daha da fenalaşacak! Terör örgütü DAEŞ ’in Irak’tan sonra Suriye’de de yenilgiye uğramasını takiben 7 yıldır kanın durmadığı Suriye’de sürecin nasıl devam edeceği ortaya çıktı. Süreç daha da sertleşecek gibi görünüyor.
28.02.2018 Dünya
Son dakika... Flaş iddia: 340 terörist teslim oldu
Son dakika... Flaş iddia: 340 terörist teslim oldu ÖSO’nun açıklamasına göre, Huveyn köyünde sıkışan 340 DAEŞ teröristi, silahlarıyla beraber muhaliflere teslim oldu.
13.02.2018 Dünya
Son dakika... Ve ortaya çıktı! TSK'ya saldıracak!
Son dakika... Ve ortaya çıktı! TSK'ya saldıracak! DEAŞ’ın eski 'Halep emiri' Abdullah Sufuni, Afrin’de PKK saflarında TSK ve ÖSO’ya saldıracak. Zeytin Dalı Harekâtı öncesinde 60 kişilik bir terörist kafilesiyle Afrin’e gönderilen Sufuni, şimdi Münbiç, Deyrizor, Tabka, Rasulayn, Rakka ve Ayn İsa’dan getirilen 240 DEAŞ’lıyı yönetiyor
9.02.2018 Dünya
Suriyeli muhalifler savaş uçağı düşürdü
Suriyeli muhalifler savaş uçağı düşürdü Rusya Savunma Bakanlığı, İdlib’de muhalifler tarafından düşürülen uçağın Rus uçağı olduğunu ve uçaktaki pilotun hayatını kaybettiğini bildirdi.
3.02.2018 Dünya
Muhaliflerden Soçi'ye katılmama kararı
Muhaliflerden Soçi'ye katılmama kararı Suriyeli muhalifler, Soçi Kongresi'ne katılmama kararı aldı ve kongrede temsil yetkisini Türkiye'ye verdi
30.01.2018 Dünya
PKK/PYD sığınaklarında çok sayıda "cesaret ilacı" bulundu
PKK/PYD sığınaklarında çok sayıda "cesaret ilacı" bulundu Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) terörden arındırdığı Burseya Dağı'ndaki sığınak ve mevzilerde terör örgütü PYD/PKK'ya ait çok miktarda uyuşturucu hap bulundu.
28.01.2018 Gündem
Şehir savaşı başlıyor! Esad'dan şoke eden hamle
Şehir savaşı başlıyor! Esad'dan şoke eden hamle TSK destekli Suriyeli muhalifler dün Afrin’in batısındaki Raco beldesini ele geçirmek için büyük önem atfedilen 740 numaralı tepeyi teröristlerden temizledi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Esed rejimine çağrıda bulunarak militan desteği isteyen PKK’ya bu destek kısmen geldi. Rejim ordusu içinde sayıları çok olmasa da bazı küçük grupların Türk askeriyle savaşmak üzere Afrin’e geçtiği belirtiliyor.
28.01.2018 Gündem
Türkmen Dağı'ndaki muhaliflerin operasyonu tamamlandı
Türkmen Dağı'ndaki muhaliflerin operasyonu tamamlandı Suriyeli muhalifler, Lazkiye ilinin kuzeyindeki Türkmen Dağı'nda, Beşşar Esed rejiminin kontrolündeki bölgelere yönelik başlattığı operasyonu tamamladı.
25.01.2018 Dünya
Türkmen Dağı'na operasyon başlattılar
Türkmen Dağı'na operasyon başlattılar Suriyeli muhalifler, Lazkiye ilinin kuzeyinde bulunan Türkmen Dağı'nda Esed rejiminin kontrolündeki bölgelere yönelik operasyon başlattı.
22.01.2018 Dünya
PKK'nın sosyal medya yalanları: 4 fotoğraf 4 gerçek
PKK'nın sosyal medya yalanları: 4 fotoğraf 4 gerçek PKK'nın, Zeytin Dalı Harekatı'nı sosyal medyada manipüle etmek için talimat verdiği ortaya çıktı - Manipülasyon kampanyası kapsamında çeşitli iddialarla servis edilen 4 fotoğrafın daha "gerçeği" bulundu
22.01.2018 Gündem
Büyük operasyon başlıyor...
Büyük operasyon başlıyor... Türkiye ve dünyanın kilitlendiği Afrin harekatında kritik eşik aşıldı. Türkiye, Rusya yönetimiyle mutabakata vardı. Afrin’de gözlemci olarak bulunan Rus askerleri ilçeyi terk edip Esed kontrolündeki bölgelere çekilmeye başladı. Son asker çıktığında terör örgütü PKK’ya yönelik en büyük harekat başlayacak.
20.01.2018 Gündem
Afrin hattındaki muhaliflerin elleri tetikte
Afrin hattındaki muhaliflerin elleri tetikte Suriyeli muhalifler, TSK'nın, terör örgütü PYD/PKK’nın işgalindeki Afrin bölgesine gerçekleştireceği harekat için elleri tetikte bekliyor.
19.01.2018 Gündem
Suriyeli muhalifler: Hazırız!
Suriyeli muhalifler: Hazırız! Suriye Müzakere Komitesi üyesi Hadi El Bahra, Suriyeli muhaliflerin Şam'la mümkün olduğunca yakın zamanda doğrudan müzakereler gerçekleştirmeye hazır olduğunu söyledi.
12.01.2018 Dünya
İran, Tahran-Akdeniz koridorunu devreye soktu
İran, Tahran-Akdeniz koridorunu devreye soktu Terör örgütü DEAŞ'ın Suriye-Irak sınır hattının iki tarafında işgal ettiği bölgelerin Beşşar Esed rejimi ve İran destekli Haşdi Şabi'nin eline geçmesi üzerine bu güzergahta askeri hareketlilik başladı. İran, Irak üzerinden Akdeniz’e eriştiği koridorda ilk sevkiyatı yaptı.
17.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeli Muhalifler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyeli muhalifler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.