Suriyeli Çocuk

Suriyeli Çocuk

Son dakika suriyeli çocuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suriyeli çocuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suriyeli çocuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyeli Çocuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyeli çocuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.160 suriyeli çocuk haberi bulunmuştur. Tüm suriyeli çocuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mit'ten nokta operasyon! Vejin Jiyan' kod adlı Hicran İcuz öldürüldü
Mit'ten nokta operasyon! Vejin Jiyan' kod adlı Hicran İcuz öldürüldü Terör örgütü PKK/YPJ'nin sözde sorumlusu "Vejin Jiyan" kod adlı Hicran İcuz, MİT'in Suriye'nin Haseke kentinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirildi.
19.08.2023 Gündem
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum...
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum... Türkiye’nin terörden temizlediği güvenli bölgelere dönmek isteyen Suriyelilere taşınmaları için nakliye, barınma ve insani yardım desteği verilecek. Bölgede kurulan sanayi bölgelerinde 50 bin kişiye iş hazır. Çiftçilere gübre ve tohum dağıtıldı.
25.04.2022 Gündem
İnsanlık dışı görüntüler! Suriyeli çocuklar bu evde tutuluyor
İnsanlık dışı görüntüler! Suriyeli çocuklar bu evde tutuluyor İstanbul'da 28 Eylül'de Suriye'deki ailelerinin çocuklarını kiralayıp kaçak yollarla ülkeye sokup dilendiren şebekeye operasyon düzenlenmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyonda 68 çocuk kurtarılırken, 24 kişi gözaltına alınmıştı. Aramalarda 250 bin TL, 100 dolar, 228 bin 500 Suriye parası ve çok sayıda madeni para ele geçirilmişti.
1.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda flaş çağrı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda flaş çağrı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşan ve kürsüden Aylan bebeğin fotoğrafını gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünya Aylan bebeği çok çabuk unuttu. Unutmayın ki bir gün aynı durum sizin de başınıza gelebilir.Dünyanın bir yanı yüksek refah seviyesi, lüksle hayatını sürdürürken diğer tarafta açlığın, sefaletin, cehaletin kol gezmesi kabul edilemez. Tüm ülkeleri adalet, ahlak, vicdan esası üzerine bina ettiğimiz politikalarımıza ve girişimlerimize destek vermeye davet ediyorum.Nükleer güç ya herkese yasak ya da herkese serbest olmalıdır"dedi. İsrail'i sert dille eleştiren Erdoğan, "Birkaç gün önce masum bir Filistinli kadının İsrailli askerler tarafından öldürülmesi vicdanları harekete geçiremiyorsa artık sözün bittiği yerdeyiz demektir" ifadelerini kullandı.
24.09.2019 Siyaset
Bakan Soylu: Yaklaşık 8 bin FETÖ'cü Yunanistan'a kaçtı
Bakan Soylu: Yaklaşık 8 bin FETÖ'cü Yunanistan'a kaçtı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Son 2-2,5 yılda Edirne'den Yunanistan'a kaçak göçmen hattını kullanarak yaklaşık 8 bin FETÖ'cü geçti" açıklamasında bulundu.
2.08.2019 Siyaset
Balkondan düşen çocuğu vatandaşlar kurtardı
Balkondan düşen çocuğu vatandaşlar kurtardı Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ailesi tarafından tek başına evde bırakılan 4 yaşındaki Suriye uyruklu çocuğun balkonda demir çubuklara tutunmaya çalıştığını görünce çevredekiler binanın altında toplandı. Ellerindeki gücü tükenince kendini boşluğa bırakan Suriyeli küçük çocuk vatandaşlar tarafından zemine düşmeden kurtarıldı.
12.04.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada bir zalim aranacaksa ta kendisi sensin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada bir zalim aranacaksa ta kendisi sensin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. Uluslararası İyilik Ödülleri töreninde konuştu. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepki gösteren Erdoğan, "Be Netanyahu sen zalimsin zalim. İsrail'de seçim var diye cezaevlerindeki binlerce kadın, çocuk yaşlı bunlara zulmeden sen değil misin? Dünyada bir zalim aranacaksa ta kendisi sensin." dedi.
13.03.2019 Siyaset
Acı haber geldi... Topunu almak isterken...
Acı haber geldi... Topunu almak isterken... Kayseri’de kaçan topunu almak isterken bina önündeki kanalizasyon çukuruna düşerek ağır yaralanan 7 yaşındaki çocuk, hastanede hayatını kaybetti.
21.11.2018 Yaşam
Mahkemeden Suriyeli çocuk gelin kararı
Mahkemeden Suriyeli çocuk gelin kararı Bursa’da Suriyeli çocuk gelinle ilgili görülen davada mahkeme emsal bir karara imza attı. Aile fertleri, "Bizim ülkemizde serbest. Orada evlenip Türkiye'ye geldik. Burada yasak olduğunu bilmiyorduk" dese de, kocaya 16, çocuk gelinin babasına ise 8 yıl hapis cezası verildi.
7.11.2018 Yaşam
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında açıkladı
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında açıkladı Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programının bugünkü konuğu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk oldu. Bakan Selçuk, "Meseleye sınav olarak bakmıyoruz. Sınav bir araçtır ama zaman içinde amaçlaşmış. Biz sınavı tekrar araç haline getirmek istiyoruz" dedi.
28.10.2018 Siyaset
Beşiktaş, U-21 takımıyla karşı karşıya geldi!
Beşiktaş, U-21 takımıyla karşı karşıya geldi! Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, 21 yaş altı takımıyla yaptığı maçla sürdürdü.
13.10.2018 Beşiktaş
Suriyeli çocukların sinema mutluluğu
Suriyeli çocukların sinema mutluluğu Bingöl Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, kentte geçici koruma kapsamında kalan 70 Suriyeli çocuk, sinemaya giderek çocuk filmi izledi.
5.10.2018 Gündem
Kocaeli'nde ev yandı! 2 çocuk öldü
Kocaeli'nde ev yandı! 2 çocuk öldü Kocaeli'nin Derince ilçesinde, Suriyeli bir ailenin kaldığı ahşap binada çıkan yangında evdeki 5 çocuktan 2'si hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı.
19.09.2018 Gündem
Suriyeli nüfusu Reyhanlı’yı geçti!
Suriyeli nüfusu Reyhanlı’yı geçti! Suriye’nin İdlib kentine sınır olan, Cilvegözü Gümrük Kapısı’nın da bulunduğu Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeli sayısı, ilçe nüfusunu yakaladı.
18.09.2018 Gündem
Sulama kanalına giren çocuk boğuldu
Sulama kanalına giren çocuk boğuldu Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, sulama kanalına giren Suriyeli çocuk boğuldu.
5.09.2018 Yaşam
Tokalaşmak istemeyen Müslüman çiftin vatandaşlık başvurusuna ret!
Tokalaşmak istemeyen Müslüman çiftin vatandaşlık başvurusuna ret! İsviçre'de vatandaşlık başvurusu yapmak isteyen çift, memurlarla tokalaşmayı reddedince vatandaşlık başvuruları reddedildi. Çiftin reddedilmesinin nedeni olarak, "Karşı cinse eşit haklarla bakmadıkları" gösterildi.
18.08.2018 Dünya
2 kardeşin feci ölümü!
2 kardeşin feci ölümü! Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde sulama kanalına düşen Suriyeli çocuk ile onu kurtarmaya çalışan ablası boğuldu.
16.08.2018 Yaşam
‘Müttefikler’ birbirine girdi!
‘Müttefikler’ birbirine girdi! Suriye’de birlikte savaşan Amerikan askerleriyle YPG’li teröristler arasında çatışma çıktı. YPG’liler, Deyrizor’daki ABD üssünde yaralı sivillere yardım eden ABD askerini vurdu. Vurulan askerin arkadaşı da ateş eden YPG militanını öldürdü
9.08.2018 Dünya
Angelina Jolie, 7'inci çocuğunu Suriye'den evlatlık alıyor
Angelina Jolie, 7'inci çocuğunu Suriye'den evlatlık alıyor Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızı Angelina Jolie Suriyeli çocuk evlat edineceği ileri sürüldü.
4.07.2018 Magazin
Caniden kan donduran ifadeler: Herkesin içinde yapmak istemediğim için...
Caniden kan donduran ifadeler: Herkesin içinde yapmak istemediğim için... Mersin'in Erdemli ilçesinde 5 yaşındaki Suriyeli çocuğu bıçaklayarak öldüren sanığın ilk duruşması görüldü. İlk duruşmada savunma yapan sanık, "Uyuşturucu ve alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyordum. Kendimi kaybetmiştim. Çocuk bağırınca ağzını kapattım ve 43 defa bıçağı vücuduna sapladım" dedi.
5.06.2018 Gündem
Fidye için kaçırılmıştı! 20 gün sonra serbest bırakıldı
Fidye için kaçırılmıştı! 20 gün sonra serbest bırakıldı Gaziantep'te fidye için kaçırıldığı öne sürülen Suriyeli çocuk, yaklaşık 20 gün sonra serbest bırakıldı.
14.05.2018 Yaşam
Metrobüs durağında korkunç olay! Suriyeli çocuk hayatını kaybetti
Metrobüs durağında korkunç olay! Suriyeli çocuk hayatını kaybetti Esenyurt Saadetdere metrobüs durağına kaçak olarak girmeye çalışan Suriyeli bir çocuğa metrobüs çarptı. Suriyeli çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.
1.05.2018 Yaşam
Türkçe oyun oynuyorlar ‘Türkiye bizim evimiz’ diyorlar
Türkçe oyun oynuyorlar ‘Türkiye bizim evimiz’ diyorlar Gaziantep Şehit Karayılan İlkokulu’nun 1650 öğrencisinin neredeyse yarısı Suriyeli ama öğrencilerin futbol turnuvasını izlerken bunu anlamak mümkün değil. Hepsi Türkçe konuşuyor. Türkçe şarkılar söylüyorlar
28.04.2018 Gündem
Ünlü isimler  umut oldu
Ünlü isimler umut oldu Arda Turan, Oğuzhan Koç, Sertab Erener gibi ünlü isimler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında çocuklarla bir araya gelerek onlara umut oldu
26.04.2018 Magazin
Suriyeli ayakkabı boyacısı çocuğa ömür boyu üyelik
Suriyeli ayakkabı boyacısı çocuğa ömür boyu üyelik Adıyaman’da, camdan spor salonunun içine baktığı fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan Suriyeli ayakkabı boyacısı Muhammet Hüseyin’e (12) sevindirici haber geldi.
8.01.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeli Çocuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyeli çocuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.