Süreci

Süreci

Son dakika süreci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süreci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süreci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süreci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süreci gelişmeleri de dahil olmak üzere 33.063 süreci haberi bulunmuştur. Tüm süreci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabı soruluyor." ifadelerini kullandı. Kongre süreci hakkında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi. Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu.
15.05.2024 Gündem
Avukatım diyerek 40 milyon lira dolandırdı! Verdiği cevap şaşkına çevirdi
Avukatım diyerek 40 milyon lira dolandırdı! Verdiği cevap şaşkına çevirdi İstanbul'da kendisini avukat olarak tanıtan bir kişi farklı tarihlerde Ali Tiryaki'yi yaklaşık 40 milyon lira dolandırdı. Tiryaki yaşadığı süreci anlatırken, '11 seneden beri avukat Kadir bey olarak tanıyoruz onu. Bin 500 lira cezamızı ödedik. Ödedikten 15 dakika sonra arıyor 150 bin lira savcı bekliyor. Bu işi halletmek için çocuklara baskı yapıyor. Bunu öğrendikten sonra çağırdık evraklarımızı istedik ve o arada avukat olmadığı ortaya çıktı.' ifadelerini kullandı. Dolandırıcılığın ortaya çıkması sonrası sahte avukat Kadir'in, '‘Ben aslında avukat değilim, Ofisi karşılıyorum, yanımda 4 avukat çalışıyor.’ dediği iddia edildi.
15.05.2024 Gündem
Emlak Konut'tan Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma
Emlak Konut'tan Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma Emlak Konut GYO Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) Yeni Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bin 615 bağımsız bölümün 11 milyar 514 milyon 186 bin 629 Türk Lirasına satın alındığını bildirdi.
15.05.2024 Ekonomi
Emlak Konut'tan  İstanbul Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma
Emlak Konut'tan İstanbul Fikirtepe'de 11 milyar liralık satın alma Emlak Konut GYO Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) Yeni Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bin 615 bağımsız bölümün 11 milyar 514 milyon 186 bin 629 Türk Lirasına satın alındığını bildirdi.
15.05.2024 Ekonomi
Rop muayenesi nedir, bebeklerde rop muayenesi ne demek? Rop hastalığı belirtileri ve Rop muayenesi yapan devlet hastaneleri
Rop muayenesi nedir, bebeklerde rop muayenesi ne demek? Rop hastalığı belirtileri ve Rop muayenesi yapan devlet hastaneleri ROP muayenesi, prematüre bebeklerde görme kaybını önlemek için kritik öneme sahiptir. Peki, Rop muayenesi nedir, bebeklerde rop muayenesi ne demek?
14.05.2024 Yaşam
Rekabet Kurulu'ndan baharat firmalarına uzlaşma sonrası indirimli ceza
Rekabet Kurulu'ndan baharat firmalarına uzlaşma sonrası indirimli ceza Rekabet Kurulunun 04.01.2024 tarihli ve 24-01/5-M sayılı kararı uyarınca Bağdat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi’nin ve Deva Baharatları Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin alıcılarının yeniden satış fiyatını belirlemek suretiyle 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturma tamamlandı.
14.05.2024 Ekonomi
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjde
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TRT Haber'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır yollardaki TOGG sayısını açıkladı ve yepyeni bir özelliğin geleceğini de duyurdu. İşte merak edilen detaylar...
13.05.2024 Gündem
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’de engellilerin temel hak ve özgürlüklerden faydalanmasını teşvik edecek ve toplumsal hayata diğer bireylerde eşit şartlarda katılımını sağlamak amaçlı ilk kanunun 2005 yılında imzalandığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda fırsat eşitliğini ön planda tutan hükümetlerimiz, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya, umut ve özlemlerini gerçekleştirmeye gayret etmiştir.” dedi.
13.05.2024 Ekonomi
İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti'den istifa etti
İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor. Son olarak eski TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, partisinden istifa ettiğini duyurdu
13.05.2024 Gündem
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, "Gazze'de yaşananları dünyaya duyurmaya çalışan 150 gazeteci İsrail güçleri tarafından öldürüldü. Birleşmiş Milletler personeli ve insani yardım görevlileri kurşunların hedefi oldu. İnsanı, insanlığından utandıracak ne kadar işkence, canilik ve ahlaksızlık varsa geride bıraktığımız 219 gün içerisinde Gazze'de ve işgal altındaki Filistin topraklarında işlenmiştir. Dahası bunlar öyle gizli saklı yapılmamış. Tüm dünyaya canlı yayınlarla izlettirilmiştir" dedi.
12.05.2024 Gündem
sahibinden.com OTOBİD platformunu tanıttı
sahibinden.com OTOBİD platformunu tanıttı sahibinden.com, sektördeki 24 yıllık uzmanlığı ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdiği Otobid, platformunun hizmetlerini ve getirdiği yenilikleri paylaşmak üzere, sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş ve Otobid Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu ev sahipliğinde bir basın buluşması düzenlendi.
12.05.2024 Ekonomi
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.
12.05.2024 Şampiy10
ÖSYM kapılarını açtı! Tüm sınav soruları 'kırmızı alan'da hazırlanıyor
ÖSYM kapılarını açtı! Tüm sınav soruları 'kırmızı alan'da hazırlanıyor Sınavlara yeni yaklaşımlar, soru hazırlama ve değerlendirme sürecinde yapay zekanın kullanımı, e-sınavlar... Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, kapılarını CNN TÜRK'e açtı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, tüm sınavların sorularının hazırlandığı kırmızı alanda önemli bilgiler verdi.
11.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beştepe'de bir araya geldi. Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesi 1 saat sürdü.
10.05.2024 Gündem
Aleyna Eroğlu 'ilişkimiz oldu' deyip itiraf etti! Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı
Aleyna Eroğlu 'ilişkimiz oldu' deyip itiraf etti! Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı Eski futbolcu Batuhan Karadeniz’in eski sevgilisi sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu’nu otelde darbettiği iddiasıyla açılan davada, ilk duruşma görüldü. Duruşmada Aleyna Eroğlu itiraflarda bulunurken mahkeme kararını açıkladı. İşte detaylar...
10.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli saat 14.30'da Beştepe'de bir araya gelecek.
10.05.2024 Gündem
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı: Tiktok Türkiye'de yasaklanabilir
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı: Tiktok Türkiye'de yasaklanabilir TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, "Tiktok’u Amerika'da yasaklıyorlar. Biz yasaklamalara karşıyız, fakat Türkiye 'de de bu işin sonu yasaklamaya kadar gidecek. Maalesef burada asla sözle, tavsiyeyle, ricayla mesafe alamadığımız bir ilişki var" dedi.
9.05.2024 Gündem
Lilak ne zaman işlem görecek? Lila kağıt kaç lot verdi, Lila halka arz sonuçları sonrası Lila ne zaman işlem görecek? Lila kağıt işlem tarihi
Lilak ne zaman işlem görecek? Lila kağıt kaç lot verdi, Lila halka arz sonuçları sonrası Lila ne zaman işlem görecek? Lila kağıt işlem tarihi Lila Kağıt'ın halka arz süreci sona erdi, bireysel yatırımcılara verilen lot miktarı da belli oldu. Yatırımcılar, Lila Kağıt'ın halka arz sonuçlarının açıklanmasıyla borsa işlem tarihini araştırmaya başladı. Şirket, halka arz yoluyla mevcut sermayesini 500.000.000 TL'den 590.000.000 TL'ye çıkaracak ve ayrıca mevcut ortakların sahip olduğu 30.000.000 TL nominal değerli payların satışıyla toplamda 120.000.000 TL nominal değerli pay halka arz edildi. Peki, Lila ne zaman işlem görecek, Lila Kağıt halka arz kaç lot verdi, Lila Kağıt ne zaman borsada işlem görecek?
8.05.2024 Ekonomi
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı Aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla 25 Ocak 2021'de kurulan Elektronik İzleme Merkezi'nde şu ana kadar 5 bin 848 vakanın takibi yapıldığını belirten İçişleri Bakanlığı, ektronik kelepçe ile adım adım izlenen bu kişilerin hiçbiri yeni şiddet olayına karışmadı. 24 saat esasına göre görev yapılan merkezde aktif 788 yükümlünün takibi yapıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Öğretmen ataması bekleyenlere müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Öğretmen ataması bekleyenlere müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamaları ilgili yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır" dedi.
6.05.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Diyetsiz iğne ipliğe döndürüyor; Kalça ve göbek yağlarını 1 haftada eritiyor! Bu 3 yöntem kilo vermeyi işkence olmaktan çıkardı!
Diyetsiz iğne ipliğe döndürüyor; Kalça ve göbek yağlarını 1 haftada eritiyor! Bu 3 yöntem kilo vermeyi işkence olmaktan çıkardı! Birçok kişi için kilo verme süreci tam bir işkencedir. Bu yüzden denenen yöntemlerin işe yaraması önemlidir. Canan Karatay da diyetsiz iğne ipliğe döndüren formülleri verdi.
5.05.2024 Yaşam
Bakan Uraloğlu duyurdu: TÜRKSAT 6A’ya yeni logo
Bakan Uraloğlu duyurdu: TÜRKSAT 6A’ya yeni logo Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A’nın üretim ve test süreçlerinin başarıyla tamamlandığını ve Haziran ayında Amerika’nın Florida eyaletindeki Space-X’in merkezine gönderileceğini hatırlatarak Türkiye’nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A’nın logosunu belirlediklerini açıkladı.
5.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süreci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süreci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.