Süper Teşvik

Süper Teşvik

Son dakika süper teşvik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süper teşvik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süper teşvik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süper Teşvik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süper teşvik gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 süper teşvik haberi bulunmuştur. Tüm süper teşvik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karadeniz gazı için süper teşvik kararı! KDV muafiyeti ve indirim...
Karadeniz gazı için süper teşvik kararı! KDV muafiyeti ve indirim... Karadeniz'de bulunan 540 milyar metreküp doğalgazın çıkarılıp kullanıma sunulması için 145 milyar lira tutarında yatırım yapılacak.Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfi için süper teşvik sistemi uygulanacak. Cumhurbaşkanı Kararı'yla Zonguldak Sakarya doğalgaz sahası proje bazlı devlet yardımı kapsamına alındı. Karadeniz'de bulunan 540 milyar metreküp doğalgazın çıkarılıp kullanıma sunulması için 145 milyar lira tutarında yatırım yapılacak.
21.04.2022 Ekonomi
Devlet destek verecek! Süper teşvik
Devlet destek verecek! Süper teşvik Ford’un yeni nesil ticari araç ve batarya üretim tesisi yatırımı ile Oyak’ın karbon siyahı fabrikasına proje bazlı ‘süper’ teşvik geldi. İki projeyle 22.5 milyar liralık yatırım desteklenmiş oluyor.
5.12.2020 Ekonomi
İstihdam yaratana süper teşvik! 3 ay devlet ödeyecek
İstihdam yaratana süper teşvik! 3 ay devlet ödeyecek İşverenlerin nisan ayı sonuna kadar sağlayacağı her ilave istihdam için 3 ay boyunca prim ve vergilerin yanı sıra ücreti de devlet ödeyecek. Prim ve vergi desteği 9 ay daha devam edecek.
27.02.2019 Ekonomi
Süper teşvikle "yeni buluşlar" için yola çıktılar!
Süper teşvikle "yeni buluşlar" için yola çıktılar! Sağlık teknolojisine yönelik yatırımıyla, "süper teşvik" kapsamında desteklenen Alvimedica, geliştirdiği yerli stentlerin ardından yeni nesil tıbbi cihazlar konusunda ODTÜ ile ortak Ar-Ge kararı aldı.
24.02.2019 Gündem
İlave istihdama süper teşvik geliyor! 9 bin 400 liraya yakın destek...
İlave istihdama süper teşvik geliyor! 9 bin 400 liraya yakın destek... Hükümet ilave istihdama süper teşvik paketini açıkladı. İŞKUR verilerine göre, aylık ortalama 100 bin istihdam yaratıldığı düşünülürse 3 aylık dönemde işverene 2 milyar 820 milyon lira teşvik sağlanacak. Şubat, mart, nisan döneminde işe alınacak her bir işçi için 9 bin 400 liraya yakın destek verilecek.
22.02.2019 Ekonomi
İşverene güzel haber! İlave istihdama 'süper' teşvik
İşverene güzel haber! İlave istihdama 'süper' teşvik AK Parti'nin ekonomiyle ilgili torba yasa teklifine eklenen maddeyle 1 Şubat 2019 ila 30 Nisan 2019 tarihleri arasında ilave istihdam olarak işe alınan her bir işçi için işverene 3 ay süreyle, prim, vergi ve ücret desteği sağlanacak.
20.02.2019 Ekonomi
F-35 yoksa yerli savaş uçağı var
F-35 yoksa yerli savaş uçağı var ‘Süper teşvik’ler devreye alınıyor. TUSAŞ, Bosch ve BMC’nin cari açığı 1.2 milyar dolar azaltacak 4 projesi teşvik kapsamına alındı. TUSAŞ, bu teşvikle yılda 12 milli uçak üretecek.
3.08.2018 Ekonomi
25 bin kişiye istihdam  50 milyar euro katkı
25 bin kişiye istihdam 50 milyar euro katkı 5 babayiğitin gaza bastığı ‘Türkiye’nin Otomobili’ projesi 25 bin kişiye iş sağlayacak. GSYH’ye 50 milyar euro katkı vermesi beklenirken, cari açığı 7 milyar euro düşürecek.
3.06.2018 Otomobil
Bakan Ağbal emeklilere müjdeyi verdi
Bakan Ağbal emeklilere müjdeyi verdi Ekonomideki gelişmelere ilişkin konuşan Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Mali disiplinden taviz vermeyeceğiz. Emeklilere vereceğimiz ikramiyenin bütçeye 22.3 milyar liralık yükü olacak.Emeklilere bayram ikramiyesi kalıcı bir düzenleme" dedi.
31.05.2018 Ekonomi
Türkiye yatırımcı için güvenli liman
Türkiye yatırımcı için güvenli liman Enerji Bakanı Albayrak, Türkiye’nin yatırımcılara büyük fırsatlar sunduğunu belirterek “Dünyada ticaret savaşlarının yaşandığı bir dönemde, Türkiye yatırımcılar için güvenli bir liman. Türkiye’ye yatırım yapan hiçbir zaman kaybetmedi ve kaybetmeyecek” dedi.
10.05.2018 Ekonomi
Bakan Albayrak: Yatırımcılar Türkiye'nin potansiyelini görüyor
Bakan Albayrak: Yatırımcılar Türkiye'nin potansiyelini görüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Ekonominin yarısı finansal göstergeler diğer yarısı da psikolojik göstergelerdir. Yatırımcılar her türlü çarpıtmaya, her türlü tezvirata rağmen Türkiye’nin potansiyelini görüyor. Bu potansiyele inanıyor. Bugün Türkiye'de faaliyet gösteren yabancı firmalar mevcut işlerini daha da derinleştirmek için yatırımlarını artırıyor" dedi.
10.05.2018 Gündem
Koreliler’e Süper Teşvik daveti
Koreliler’e Süper Teşvik daveti Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Güney Koreli devlere Türkiye’ye yatırım davetinde bulundu.
2.05.2018 Ekonomi
Yurt dışına para kaçıranı affetmeyiz
Yurt dışına para kaçıranı affetmeyiz İş dünyasına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her kim yatırımlarını işini büyütmek için değil de para kaçırmak için böyle yola tevessül ediyorsa onu affetmeyiz. 81 milyonun eli de yakalarında olur” dedi.
21.04.2018 Ekonomi
İstihdam seferberliğinde rekor
İstihdam seferberliğinde rekor Geçen yıl şubat ayında başlatılan ‘Milli İstihdam Seferberliği’ kapsamında 1.2 milyon kişi işe yerleştirilerek Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. Binlerce kişiyi iş sahibi yapan seferberlik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye İş Kurumu işbirliğinde bu yıl da hız kesmeden devam ettiriliyor.
21.04.2018 Ekonomi
Cari açığa 16 milyar dolarlık süper yama
Cari açığa 16 milyar dolarlık süper yama 135 milyar liralık ‘Süper Teşvik’lerin yüzde 75’i orta ve yüksek teknolojiye ayrıldı. Elektrikli bataryadan enerji sistemlerine kadar 17 milli proje ile cari açık 16 milyar dolar azalacak
17.04.2018 Ekonomi
Bursa’yı hibrit  üssü yapacak
Bursa’yı hibrit üssü yapacak Renault hibrit motor teknolojisini ilk kez Bursalı yeni Clio’da kullanacak. Oyak Renault hibrit için 493 milyon TL’lik teşvik belgesi aldı. Araç 2019’da dünyaya ihraç edilecek
15.04.2018 Ekonomi
Terzi usulü teşvik
Terzi usulü teşvik ‘Süper Teşvik Paketi’yle savunma ve petrokimya gibi stratejik sektörlere nokta atışı yatırımlar yapılacak. Türkiye milli projelerle dışa bağımlılığa son vermeyi hedefliyor
9.04.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 135 milyar liralık süper teşvik paketini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 135 milyar liralık süper teşvik paketini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23 proje için verilecek süper teşvik paketini Beştepe'de düzenlenen törenle açıkladı. 'Bizden size takoz olmaz' diyen ve 135 milyar liralık teşvik paketinin detaylarını açıklayan Erdoğan, "Bu yatırımlar sayesinde 134 bin dolaylı istihdam ortaya çıkacak.İhracatımıza 6 milyar 318 milyon dolarlık katkı sağlarken, ithalatımızın da 12 milyar 312 milyon dolar azalmasını sağlayacak. 47 milyara ulaşan cari açığımızda 19 milyar dolarlık bir iyileşme sağlamış olacağız" ifadelerini kullandı.
9.04.2018 Ekonomi
'Süper Teşvik'ten yararlanacak 23 firma belli oldu
'Süper Teşvik'ten yararlanacak 23 firma belli oldu Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında teşvik belgesi almaya hak kazanan firmalar belli oldu. 23 adet yatırım projesi için teşvik belgesi düzenlenirken, yatırımların toplam tutarı 135 milyar TL olacak.
9.04.2018 Ekonomi
Elektrik faturasının yüzde 30’u devletten
Elektrik faturasının yüzde 30’u devletten Cazibe merkezlerine süper teşvik verilecek. Elektrik faturasının yüzde 30’unu devlet karşılarken, çağrı-veri merkezi yatırımlarına özel teşvik sağlanacak. 23 ilde imalata yatırım yapan kazanacak.
26.01.2018 Ekonomi
Zeybekci: Süper teşvik kapsamında 14 proje var, bu ay açıklanacak
Zeybekci: Süper teşvik kapsamında 14 proje var, bu ay açıklanacak Ekonomi Bakanı Zeybekci 80 milyar lirayı bulan süper teşvikli 14 projenin bu ay içinde açıklanacağını söyledi.
11.01.2018 Ekonomi
70 milyar liralık süper teşvik
70 milyar liralık süper teşvik 2018’de proje bazlı teşvik sistemi ile 70 milyar liralık yatırım açıklamaya hazırlandıklarını söyleyen Nihat Zeybekci, “Şimdiye kadar 12-13 büyük yatırım netleşti. Ayrıca çok geniş kapsamlı yatırım başvuruları masada bekliyor” dedi
16.12.2017 Ekonomi
İki yeni model sadece Türkiye`de üretilecek
İki yeni model sadece Türkiye`de üretilecek Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, otomotivde Türkiye`de üretim yapan firmaların iki yeni modelini sadece burada üretmeleri için teşvik verileceğini belirterek, "Modelleri dünyada sadece Türkiye`de üretecekler, bu konuda son noktaya geldik, sonbaharın sonuna doğru netleşir. Normal teşvik vereceğiz." dedi.
11.08.2017 Ekonomi
Hükümetten istihdama bir teşvik daha
Hükümetten istihdama bir teşvik daha Hükümet istihdam teşvikinde düzenlemeye gidiyor. 3 aylık işsiz kalma süresi 10 güne indiriliyor. Değişiklik hem işverene hem de işçiye yarayacak.
7.07.2017 Ekonomi
Süper teşvike süper ilgi
Süper teşvike süper ilgi Ekonomi Bakanı Zeybekci, Proje Bazlı Teşvik Sistemi’ni tanıtmadan 1 aylık dönemde 20 milyar liralık yatırım başvuru aldıklarını belirterek, “1 yıllık dönemde 100 milyar lirayı bulacağız” dedi.
12.04.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Süper Teşvik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süper teşvik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.