Süper Lig Transfer

Süper Lig Transfer

Son dakika Süper Lig transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süper Lig transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süper Lig transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süper Lig Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süper lig transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.136 süper lig transfer haberi bulunmuştur. Tüm süper lig transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig transfer sezonu ne zaman bitiyor, hangi tarihte? 2024-2025 Süper Lig yaz transfer sezonu son gün
Süper Lig transfer sezonu ne zaman bitiyor, hangi tarihte? 2024-2025 Süper Lig yaz transfer sezonu son gün2024-2025 Süper Lig sezonu öncesinde fikstür belli oldu. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlardan transfer haberleri gelmeye devam ederken Süper Lig transfer sezonu ne zaman bitiyor taraftarın gündeminde. İşte, Yaz Transfer Dönemi bitiş tarihi...
24.07.2024Şampiy10
Transfer dönemi ne zaman başlıyor? 2024-2025 Süper Lig transfer dönemi başlangıç ve bitiş tarihi
Transfer dönemi ne zaman başlıyor? 2024-2025 Süper Lig transfer dönemi başlangıç ve bitiş tarihiTransfer döneminin başlayacağı tarih, Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun tamamlanmasının ardından sorgulanıyor. 2024 - 2025 sezonu için birçok takım hazırlıklarına şimdiden başladı. Futbolseverler transfer döneminin ne zaman başlayıp, ne zaman biteceğini merak ediyor. Peki, yaz transfer dönemi ne zaman başlıyor?
4.06.2024Şampiy10
Transfer sezonu ne zaman bitiyor, (2023-2024) TFF transfer sezonu ne zaman kapanıyor? Süper Lig'de transfer dönemi saat kaçta bitiyor?
Transfer sezonu ne zaman bitiyor, (2023-2024) TFF transfer sezonu ne zaman kapanıyor? Süper Lig'de transfer dönemi saat kaçta bitiyor?Süper Lig transfer döneminin biteceği tarih taraftarlar tarafından merak ediliyor. Takımların yapacakları transferler merak edilirken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen 2023-2024 transfer sezonu tarihleri belli oldu. Peki, Süper Lig'de transfer sezonu ne zaman bitiyor?
14.09.2023Şampiy10
İşte sezonun ilk bombası! Yeni transfer İstanbul'a geldi!
İşte sezonun ilk bombası! Yeni transfer İstanbul'a geldi!Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken, transfer uçakları da inmeye başladı. Şimdiden yeni sezon yapılanmalarını gerçekleştiren ekipler iddialı isimleri kadrolarına katmak için yoğun mesai harcıyorlar. Sezonun ilk bombası gerçekleşti ve yeni transfer İstanbul'a geldi.
2.06.2023Trabzonspor
Galatasaray ve Fenerbahçe yıldız oyuncu için karşı karşıya! İtalyan isim gündemde
Galatasaray ve Fenerbahçe yıldız oyuncu için karşı karşıya! İtalyan isim gündemdeGelecek sezon kadro planlamalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe ve Galatasaray, İtalyan kaleciyi gözüne kestirdi.
30.04.2023Galatasaray
Süper Lig devleri transfer harekatını başlattı! Birbirinden yıldız isimler hedefte
Süper Lig devleri transfer harekatını başlattı! Birbirinden yıldız isimler hedefteDevre arası transfer dönemi 12 Ocak itibarıyla başladı, 8 Şubat'a kadar devam edecek. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere bir çok takım transfer hedefindeki yıldız isimlerle görüşmelere başladı. İşte takımların transfer planları ile ilgili detaylar...
15.01.2023Süper Lig
Süper Lig devi yıldız oyuncu için harekete geçti! Görüşmeler başladı
Süper Lig devi yıldız oyuncu için harekete geçti! Görüşmeler başladıÇekya Ligi temsilcilerinden Slavia Prag’ın 26 yaşındaki kanat forveti Peter Olayinka için Süper Lig devi harekete geçti. Oyuncu ile görüşmeler sürüyor.
15.09.2022Fenerbahçe
Fatih Karagümrük dünyaca ünlü ismi getiriyor! Andrea Pirlo durmuyor
Fatih Karagümrük dünyaca ünlü ismi getiriyor! Andrea Pirlo durmuyorAndrea Pirlo’yu takımın başına getiren Fatih Karagümrük, transferde de ses getirmeye hazırlanıyor. İstanbul ekibi, dünyaca ünlü orta saha Aaron Ramsey’i renklerine bağlamak için harekete geçti.
Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo ile anlaşmaya yakın
Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo ile anlaşmaya yakınSüper Lig'in sona ermesinin ardından teknik direktör Volkan Demirel ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'te flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan futbolunun efsane ismi Andrea Pirlo'yu takımın başına getirmek isteyen Karagümrük'ün İtalyan teknik adam ile ekonomik şartlar üzerinde anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.
Trabzonspor, Fenerbahçeli yıldız için harekete geçti!
Trabzonspor, Fenerbahçeli yıldız için harekete geçti!Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılmasının ardından yeni sezon planlamasında düşünülmeyen milli futbolcu ile ilgili flaş bir transfer iddiası geldi. İddiaya göre Trabzonspor harekete geçti.
26.05.2022Fenerbahçe
Trabzonspor'un genç yıldızı için peş peşe talipler! Fransa, İtalya...
Trabzonspor'un genç yıldızı için peş peşe talipler! Fransa, İtalya...Spor Toto Süper Lig’de gösterdiği performansla dikkat çeken 23 yaşındaki kanat oyuncusu Yusuf Sarı'nın talipleri artıyor.
26.05.2022Trabzonspor
Fenerbahçe'den transferde ters köşe! Yıldız oyuncu gelmeye hazır!
Fenerbahçe'den transferde ters köşe! Yıldız oyuncu gelmeye hazır!Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör İsmail Kartal ile iyi bir çıkış yakalayan ve ligi ikinci olarak bitirmeye yakın olan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Yeni hocasını da belirleyecek olan sarı lacivertliler, bir yandan da yeni sezon transfer planlamasını yapıyor. Arayışlarını sürdüren ve özellikle golcü transferi üzerine yoğunlaşan Kanarya'nın gündemine dünyaca ünlü yıldız Luiz Suarez gelmişti. Ancak Fenerbahçe'den ters köşe bir hamle geldi. Golcü oyuncunun sarı lacivertlilere gelmeye çok yakın olduğu belirtildi.
16.05.2022Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Alexander Sörloth sürprizi! Ve harekete geçildi!
Beşiktaş'ta Alexander Sörloth sürprizi! Ve harekete geçildi!Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen ve gösterdiği başarılı performansla Leipzig'in yolunu tutan Sörloth'un Avrupa macerası istediği gibi gitmiyor. Son olarak İspanyol ekibi Real Sociedad'a kiralanan Norveçli golcü, burada da beklentilerin altında kaldı. İspanyol kulübünün satın alma opsiyonunu kullanmayacağını belirtmesi üzerine Beşiktaş harekete geçti.
24.03.2022Beşiktaş
Galatasaray ve Fenerbahçe yine karşı karşıya! Tam bir joker...
Galatasaray ve Fenerbahçe yine karşı karşıya! Tam bir joker...Son dönemde transferde birçok kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray yeni bir yarışın içinde... Fenerbahçe maliyet araştırması yaparken, menajerler oyuncuyu Galatasaray'a önerdi.
25.07.2021Galatasaray
Cenk Gönen resmen Aytemiz Alanyaspor'da!
Cenk Gönen resmen Aytemiz Alanyaspor'da!Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'da forma giyen Cenk Gönen, resmen Aytemiz Alanyaspor'a transfer oldu.
20.01.2020Alanyaspor
Yusuf Yazıcı, 2022'ye kadar Trabzonspor'da
Yusuf Yazıcı, 2022'ye kadar Trabzonspor'daTrabzonspor Kulübü, 2020'ye kadar anlaşması bulunan 20 yaşındaki futbolcusu Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesini 2 sezon daha uzattığını borsaya bildirdi.
1.03.2017Trabzonspor
Fernandes gitti gidiyor
Fernandes gitti gidiyorFenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi biletini alması halinde Beşiktaş ile mukavele sorunları yaşayan Portekizli için devreye girmeyi planladığı öğrenildi.
14.08.2013Fenerbahçe
Süper Lig transfer borsası
Süper Lig transfer borsasıSİVASSPOR GELENLER: Karim Saidi (Feyenoord), M...
11.01.2008Futbol
Maliye’den ‘transfere’ büyük gözaltı
Maliye’den ‘transfere’ büyük gözaltıMaliye Bakanlığı, 130 milyon Euro’ya varan transfer borsasını masaya yatırarak, tüm kulüplerin hesaplarını teker teker inceleyecek
24.08.2007Futbol
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!Şampiyonlar Ligi’nde elemelerde mücadele eden Fenerbahçe’den sonra diğer temsilcilerimizden Trabzonspor ve Başakşehir’in de Avrupa serüveni bugün oynayacakları maçlar ile başlıyor. Trabzonspor, bugün saat 19.30’da UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile deplasmanda karşılaşacak. Başakşehir ise bugün saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda San Marino ekibi La Fiorita’yı konuk edecek.
25.07.2024İddaa
Adana Demirspor'un indirimli kombine satışlarında son günler
Adana Demirspor'un indirimli kombine satışlarında son günlerTFF Trendyol Süper Lig takımlarından Yukatel Adana Demirspor'un indirimli kombine satışlarında son 3 gün. Mavi-lacivertli kulübün indirimli kombine satışlarına 21 Temmuz itibariyle yüzde 25 zam eklenecek.
19.07.2024Adana
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Samsunspor'a olay açıklaması
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Samsunspor'a olay açıklamasıBordo-mavili kulübün Başkanı, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın açıklamalarına sert yanıt verdi.
18.07.2024Trabzonspor
Cenk Tosun geldi Dzeko'ya yol göründü! Eşi Hırvatistan'a yerleşti, transferi bekliyor
Cenk Tosun geldi Dzeko'ya yol göründü! Eşi Hırvatistan'a yerleşti, transferi bekliyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer bombalarını peş peşe patlattı. Teknik direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı lacivertlilerde Dzeko'dan moralleri bozan bir haber geldi. İşte detaylar...
18.07.2024Fenerbahçe
Arda Güler'in takım arkadaşı Süper Lig devine geliyor! Bu transfer şampiyon yaptırır
Arda Güler'in takım arkadaşı Süper Lig devine geliyor! Bu transfer şampiyon yaptırırPaulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi renklerine bağlayan Beşiktaş, transferde hız kesmiyor. Siyah-beyazlılar, Real Madrid'de forma giyen yıldız futbolcu için harekete geçti.
18.07.2024Fenerbahçe
Cenk Tosun sonrası Süper Lig'in yıldızı imza atmaya geliyor! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı
Cenk Tosun sonrası Süper Lig'in yıldızı imza atmaya geliyor! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımıFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Jose Mourinho ile sezona güçlü bir kadroyla iddialı girmek isteyen sarı-lacivertli ekip Cenk Tosun transferi sonrası Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Süper Lig yıldızı için harekete geçti. İşte Mourinho'nun da takımda görmek istediği milli oyuncu ve transferin detayları...
14.07.2024Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Süper Lig Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süper lig transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.