Süper Lig Transfer

Süper Lig Transfer

Son dakika Süper Lig transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süper Lig transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süper Lig transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süper Lig Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süper lig transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.106 süper lig transfer haberi bulunmuştur. Tüm süper lig transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Transfer sezonu ne zaman bitiyor, (2023-2024) TFF transfer sezonu ne zaman kapanıyor? Süper Lig'de transfer dönemi saat kaçta bitiyor?
Transfer sezonu ne zaman bitiyor, (2023-2024) TFF transfer sezonu ne zaman kapanıyor? Süper Lig'de transfer dönemi saat kaçta bitiyor? Süper Lig transfer döneminin biteceği tarih taraftarlar tarafından merak ediliyor. Takımların yapacakları transferler merak edilirken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen 2023-2024 transfer sezonu tarihleri belli oldu. Peki, Süper Lig'de transfer sezonu ne zaman bitiyor?
14.09.2023 Şampiy10
İşte sezonun ilk bombası! Yeni transfer İstanbul'a geldi!
İşte sezonun ilk bombası! Yeni transfer İstanbul'a geldi! Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken, transfer uçakları da inmeye başladı. Şimdiden yeni sezon yapılanmalarını gerçekleştiren ekipler iddialı isimleri kadrolarına katmak için yoğun mesai harcıyorlar. Sezonun ilk bombası gerçekleşti ve yeni transfer İstanbul'a geldi.
2.06.2023 Trabzonspor
Galatasaray ve Fenerbahçe yıldız oyuncu için karşı karşıya! İtalyan isim gündemde
Galatasaray ve Fenerbahçe yıldız oyuncu için karşı karşıya! İtalyan isim gündemde Gelecek sezon kadro planlamalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe ve Galatasaray, İtalyan kaleciyi gözüne kestirdi.
30.04.2023 Galatasaray
Süper Lig devleri transfer harekatını başlattı! Birbirinden yıldız isimler hedefte
Süper Lig devleri transfer harekatını başlattı! Birbirinden yıldız isimler hedefte Devre arası transfer dönemi 12 Ocak itibarıyla başladı, 8 Şubat'a kadar devam edecek. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere bir çok takım transfer hedefindeki yıldız isimlerle görüşmelere başladı. İşte takımların transfer planları ile ilgili detaylar...
15.01.2023 Süper Lig
Süper Lig devi yıldız oyuncu için harekete geçti! Görüşmeler başladı
Süper Lig devi yıldız oyuncu için harekete geçti! Görüşmeler başladı Çekya Ligi temsilcilerinden Slavia Prag’ın 26 yaşındaki kanat forveti Peter Olayinka için Süper Lig devi harekete geçti. Oyuncu ile görüşmeler sürüyor.
15.09.2022 Fenerbahçe
Fatih Karagümrük dünyaca ünlü ismi getiriyor! Andrea Pirlo durmuyor
Fatih Karagümrük dünyaca ünlü ismi getiriyor! Andrea Pirlo durmuyor Andrea Pirlo’yu takımın başına getiren Fatih Karagümrük, transferde de ses getirmeye hazırlanıyor. İstanbul ekibi, dünyaca ünlü orta saha Aaron Ramsey’i renklerine bağlamak için harekete geçti.
Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo ile anlaşmaya yakın
Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo ile anlaşmaya yakın Süper Lig'in sona ermesinin ardından teknik direktör Volkan Demirel ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'te flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan futbolunun efsane ismi Andrea Pirlo'yu takımın başına getirmek isteyen Karagümrük'ün İtalyan teknik adam ile ekonomik şartlar üzerinde anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.
Trabzonspor, Fenerbahçeli yıldız için harekete geçti!
Trabzonspor, Fenerbahçeli yıldız için harekete geçti! Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılmasının ardından yeni sezon planlamasında düşünülmeyen milli futbolcu ile ilgili flaş bir transfer iddiası geldi. İddiaya göre Trabzonspor harekete geçti.
26.05.2022 Fenerbahçe
Trabzonspor'un genç yıldızı için peş peşe talipler! Fransa, İtalya...
Trabzonspor'un genç yıldızı için peş peşe talipler! Fransa, İtalya... Spor Toto Süper Lig’de gösterdiği performansla dikkat çeken 23 yaşındaki kanat oyuncusu Yusuf Sarı'nın talipleri artıyor.
26.05.2022 Trabzonspor
Fenerbahçe'den transferde ters köşe! Yıldız oyuncu gelmeye hazır!
Fenerbahçe'den transferde ters köşe! Yıldız oyuncu gelmeye hazır! Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör İsmail Kartal ile iyi bir çıkış yakalayan ve ligi ikinci olarak bitirmeye yakın olan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Yeni hocasını da belirleyecek olan sarı lacivertliler, bir yandan da yeni sezon transfer planlamasını yapıyor. Arayışlarını sürdüren ve özellikle golcü transferi üzerine yoğunlaşan Kanarya'nın gündemine dünyaca ünlü yıldız Luiz Suarez gelmişti. Ancak Fenerbahçe'den ters köşe bir hamle geldi. Golcü oyuncunun sarı lacivertlilere gelmeye çok yakın olduğu belirtildi.
16.05.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Alexander Sörloth sürprizi! Ve harekete geçildi!
Beşiktaş'ta Alexander Sörloth sürprizi! Ve harekete geçildi! Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen ve gösterdiği başarılı performansla Leipzig'in yolunu tutan Sörloth'un Avrupa macerası istediği gibi gitmiyor. Son olarak İspanyol ekibi Real Sociedad'a kiralanan Norveçli golcü, burada da beklentilerin altında kaldı. İspanyol kulübünün satın alma opsiyonunu kullanmayacağını belirtmesi üzerine Beşiktaş harekete geçti.
24.03.2022 Beşiktaş
Galatasaray ve Fenerbahçe yine karşı karşıya! Tam bir joker...
Galatasaray ve Fenerbahçe yine karşı karşıya! Tam bir joker... Son dönemde transferde birçok kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray yeni bir yarışın içinde... Fenerbahçe maliyet araştırması yaparken, menajerler oyuncuyu Galatasaray'a önerdi.
25.07.2021 Galatasaray
Cenk Gönen resmen Aytemiz Alanyaspor'da!
Cenk Gönen resmen Aytemiz Alanyaspor'da! Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'da forma giyen Cenk Gönen, resmen Aytemiz Alanyaspor'a transfer oldu.
20.01.2020 Alanyaspor
Yusuf Yazıcı, 2022'ye kadar Trabzonspor'da
Yusuf Yazıcı, 2022'ye kadar Trabzonspor'da Trabzonspor Kulübü, 2020'ye kadar anlaşması bulunan 20 yaşındaki futbolcusu Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesini 2 sezon daha uzattığını borsaya bildirdi.
1.03.2017 Trabzonspor
Fernandes gitti gidiyor
Fernandes gitti gidiyor Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi biletini alması halinde Beşiktaş ile mukavele sorunları yaşayan Portekizli için devreye girmeyi planladığı öğrenildi.
14.08.2013 Fenerbahçe
Süper Lig transfer borsası
Süper Lig transfer borsası SİVASSPOR GELENLER: Karim Saidi (Feyenoord), M...
11.01.2008 Futbol
Maliye’den ‘transfere’ büyük gözaltı
Maliye’den ‘transfere’ büyük gözaltı Maliye Bakanlığı, 130 milyon Euro’ya varan transfer borsasını masaya yatırarak, tüm kulüplerin hesaplarını teker teker inceleyecek
24.08.2007 Futbol
Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidecekler! Torreira, Zaha, Ziyech derken 4 yıldızın birden defteri kapandı
Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidecekler! Torreira, Zaha, Ziyech derken 4 yıldızın birden defteri kapandı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında avantajı elinde bulunduran Galatasaray, bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon öncesi 4 yıldız isimle yollarını ayırma kararı aldı. Özellikle o isimle yolların ayrılması Galatasaray taraftarını bir hayli üzecek gibi duruyor. İşte son dakika haberinin detayları...
25.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den sürpriz takviye
Fenerbahçe'den sürpriz takviye Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Şampiy10
Adana Demirspor'da deprem! Yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı
Adana Demirspor'da deprem! Yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı Süper Lig'de Samsunspor ile karşılaşmaya hazırlanan Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı.
20.04.2024 Süper Lig
Real Madrid'de Arda Güler gidiyor, yerine Süper Lig'den Türk yıldız geliyor! Sadece 18 yaşında, işte transferin detayları
Real Madrid'de Arda Güler gidiyor, yerine Süper Lig'den Türk yıldız geliyor! Sadece 18 yaşında, işte transferin detayları Real Madrid bir Türk yıldızını daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Real Madrid, Arda Güler'in ardından Süper Lig ekibinin genç yıldızını renklerine bağlamak istiyor. Dünya devi 18 yaşındaki yıldızı gözüne kestirdi. İşte son dakika transfer haberinin tüm detayları...
17.04.2024 Fenerbahçe
Arda Turan, Arnavutların Icardi'sini alıyor! Şampiyon olur olmaz transferi belli oldu Barcelona alt yapısından tanıyormuş!
Arda Turan, Arnavutların Icardi'sini alıyor! Şampiyon olur olmaz transferi belli oldu Barcelona alt yapısından tanıyormuş! Futbolu bıraktıktan sonra Eyüpspor'da teknik direktörlük kariyerine başlayan Arda Turan, ilk sezonunda şampiyon olarak Trendyol Süper Lig'e yükseldi. Rakiplerine fark atan efsane isim, Süper Lig'e yıldız bir transferle merhaba demek istiyor. Barcelona alt yapısından tanıdığı yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen genç çalıştırıcı, tüm bağlantılarını bu isim için kullanacak. Eyüpspor yönetimi de bu transfer için çalışmalara başladı. İşte son dakika haberinin detayları...
16.04.2024 Futbol
Erden Timur'dan 'yok artık' dedirtecek transfer! Fenerbahçe'ye dev çalım, dünya yıldızı geliyor
Erden Timur'dan 'yok artık' dedirtecek transfer! Fenerbahçe'ye dev çalım, dünya yıldızı geliyor Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu isteyen Galatasaray'da dev transfer operasyonu başladı. Sarı-kırmızılıların listesine öyle isimler eklendi ki duyanlar şaştı kaldı. Galatasaray ayrıca bu listeye ezeli rakibi Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan o ismi dahil etti. İşte haberin detayları...
13.04.2024 Galatasaray
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor için çılgın bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. İstanbul ekib,nden konu hakkında açıklama geldi.
11.04.2024 Süper Lig
Fatih Terim komşuda yine gündem oldu
Fatih Terim komşuda yine gündem oldu Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Aris'i deplasmanda 2-0 mağlup etti ve Yunanistan'da şampiyonluk iddiası sürdürdü. Yunan medyasının birçok kez eleştirisine maruz kalan Terim bu kez övgü aldı. Panathinaikos forması giyen Bakasetas da Fatih Terim hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.04.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Süper Lig Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süper lig transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.